27 Eylül 2013 Cuma

KOÇ BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay ile başlıyoruz sevgili Koç. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sona hissettirmeye devam ederek enerjisini bir haftaya kadar yayarlar. Bu yeni ay sizin ciddi ilişkiler, evlilik, ortaklar ve yakın dostluklar evinizde meydana geliyor. Yeniayın Uranüs ve Pluton ile oluşturduğu zorlu T kare Ekim ayının ilk on gününde ilişkilerinizde özellikle dikkatli olmanız gereken bir dönemi vurgulamakta. Ekim ayı boyunca ikili ilişkilerle ilgili zorlu bir testten geçtiğinizi unutmamalı ve hayatınızda yeni deneyimlere izin vererek, geçmişin hüzünlü anılarına artık elveda diyebilmeyi öğrenmelisiniz. 

Eğer hali hazırda bir ortaklık kurmayı veya birlikte iş yapmayı düşünüyorsanız bu planlarınızı ertelemelisiniz sevgili Koç, zira böyle bir enerjide başlangıç yapmak size iyi hissettirmeyecektir. Diğer tarafta yakın dostluklarınız ve yaşam alanınızdaki insanlarla ilgili değişim döneminden geçiyorsunuz. Bu ağır enerjinin amacı size zarar vermek değil, aksine sizin iyi niyetinizle fark edemediğiniz yada fark ettiğiniz ama vicdanınız gereği bırakamadığınız, size zarar veren kişileri artık hayatınızdan çıkarmak. Bu yüzden yaşamakta olduğunuz olayları kabullenmek ve her şey benim için iyi oluyor demek bu dönemde çok işinize yarayacak. 

Ayın ikinci yarısında burcunuzun yöneticisi Mars, Başak burcunda giriş yapıyor ve ay sonuna kadar iş hayatınızla ilgili düzenlemeler devam ediyor. Ne var ki iş girişimleriniz ve işlerinizle ilgili gerçekleşmesini istediğiniz her olayın temeli bu ay atılacak olsa da, asıl başlangıcı Kasım itibariyle yapıyor olacaksınız.

16-17 Ekim haftası bekar olanlarınız için bir ilişkiyi aniden hayatınıza getirebilir. Bu Merkür Rx öncesi , Ekim ayında ilişki başlangıcı anlamındaki son şansınız olacak.

Ayın en önemli gökyüzü hareketi ise 19 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması. Ay tutulmaları duygusal olarak git geller yaşadığımız, problemlerin aniden önümüze çıktığı ve birçok gerçekle yüzleşmek zorunda kaldığımız dönemleri işaret eder. Olaylar esnasında durum iç karartıcı ve karışık görünse de, aslında hayatımız için gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. 

Burcunuzda gerçekleşen tutulma, özellikle tutulma gününe yaklaşan günlerde sizi doğrudan etkileyecektir. Öncelikle bu sürecin sizin için anlamı iş hayatınızdaki sorunları kökten çözümlemek ve aşk hayatınızdaki karmaşayı sonlandırmak sevgili Koç. Geçmişe dair sizi yoran herkesin hayatınızdan çıkmak zorunda kalacağı bu süreçte, zorlu enerjiler sizin yeni bir ilişkiye başlamanızın uygun olmadığını da göstermekte. Bu süreçte hayatımızda dahil olmaya çalışan insanlar sonradan bizi hayal kırıklığına uğratırlar, dikkat. Çocuklarınıza daha fazla önem ve özen göstermeniz gereken bu süreç başlangıçta çok zor veya zorlayıcı gelse de, Kasım ayı itibariyle burada göstereceğiniz sabrın meyvelerini alacaksınız sevgili Koç. Biliyorum bu süreçte her şey çok fazla üzerinize geldi ve siz uzun zamandır epey yoruldunuz, ancak şimdi yılın son önemli zorlayıcı enerjilerini atlatıyorsunuz ve bu sınavınız gerçekten sizin için çok önemli. Önünüzün açılması, problemlerinizin çözülmesi ve daha konforlu hissedebilmenizi için bu dönemi sağlıklı şekilde atlatmanız gerekli.

21 Ekim’de Merkür Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve sizin borçlar, başkalarının paraları, kredi, miras, nafaka, sigorta şirketleri gibi konuları ilgilendiren yaşam alanınızı etkiliyor. Durağan günlerle birlikte 17 Ekim’den itibaren etkili olacak olan süreçte kredi almamanız, yüksek borçlara girmemeniz ve geçmişten gelen birtakım maddi problemleri çözümlemeniz gerekmekte. Bu zaman diliminde eskide kalmış biri tekrar karşınıza çıkabilir ve cinsel anlamda sizinle birlikte olmak isteyebilir, ben dikkat edin derim, zira bu süreçte tekrar görüşmenizin geleceği olmayacaktır. 

Kasım ayının rahatlatıcı günlerine dek kendinize iyi bakın sevgili Koç.

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder