27 Eylül 2013 Cuma

TERAZİ BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni ay ile başlıyoruz sevgili Terazi. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sona hissettirerek genel etkisini hafta boyunca sürdürmeye devam ederler. Burcunuzda gerçekleşen yeni ay, Uranüs ve Pluton ile oluşturduğu zorlayıcı enerjilerden dolayı çevrenizdeki insanlarla ve özel ilişkilerinizle ilgili gerilimi bir  zaman diliminde olduğunuza işaret ediyor. Böyle zamanlarda temeli sağlam olmayan ilişkilerin sona erdiğini gözlemleriz. Yüzleşmeler, beklenmedik karşılaşmalar ve tartışmalar sağlam temeli olmayan her ilişkiyi bitirir. Siz böyle bir zaman diliminden geçtiğinizi bilerek her zamanki dengeleyici ve uyum göstermeye çalışan tavrınızı bozmadan bu süreci atlatmalısınız.

16-17 Ekim ilişkilerle ilgili fırsatlar anlamını taşıdığı gibi, birçoğunuz için maddi ve manevi anlamda olumlu ani haberler alacağınız günleri gösteriyor.

Ayın en önemli gökyüzü hareketi ise 19 Ekim’de karşıt burcunuz Koç’ta gerçekleşecek olan Ay Tutulması. Tutulmalar kaotik etkiler taşırlar ve duygusal çalkantılara açık olduğunuz günlerdir. Ay tutulmaları etkilerini 15 gün önce ve sonraya yaysalar da en yoğun etkisini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde hissedersiniz. Karşıt burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması sizin için ikili ilişkiler, yakın dostluklar ve ortaklıklar anlamında bir testten geçtiğinizi gösteriyor sevgili Terazi. 

Gördüğünüz üzere Ekim ayı’nın tamamında gökyüzü sizin ilişkilerinizi düzenlemeniz adına yardımcı olmaya çalışıyor. Olaylar genelde zorlayıcı ve karmaşık olsa da aslında hayatınızdan gitmesi gereken insanların gittiğini ve sonuçta bunlardan sizin kazançlı çıktığınızı göreceksiniz. Tutulma sürecinde, yakın dostlarınız, ortaklarınız ve ilişkilerinizle ilgili ciddi problemler aniden karşınıza dikilebilir. Ay tutulmaları bizim göremediğimiz her sorunu hızla karşımıza getirirler ve yaşamımızdan bizi negatif etkileyen her olayı ve kişiyi uzaklaştırırlar. Hal böyle olunca Ekim ayının akışına güvenmek ve hayatınızdan gitmekte olan insanlara izin vermek size iyi hissettirecektir sevgili Terazi.

Bu süreçte bekar olanlarınızın yeni bir ilişkiye adım atmamasını şiddetle tavsiye etmekteyim. Aldatmalar, yanılgılar ve hayal kırıklıklarına oldukça açık bir enerjinin içinden geçiyorsunuz. Sadece geçip gitmek yerine niye bu enerjinin içinde kalasınız ki ? Maddi girişimler, büyük yatırımlar ve herhangi bir taşınamaz mal alımı veya satımını da kesinlikle ertelemelisiniz. Mars’ın oluşturduğu zorlu görünümler, Ekim ayında insanlara ve çevrenize karşı dikkatli ve keskin gözlerle bakmanız gereken bir dönemi gerektiriyor. 

21 Ekim’de ise Merkür Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve gölgeli günlerle birlikte enerjisini 17 Ekim’den itibaren hissettiriyor. Merkür size eğitim öğretim ve maddi konularda eski meselelerin tekrar gündeme gelmesini sağlayacaktır. Süreç boyunca maddi olarak yeni girişimlerde bulunmayın ve bir kursa ya da eğitim programına başlayacaksanız lütfen erteleyin. Kasım ayının 15 ine kadar sürecek olan bu etki altında rüyalarınız ve hisleriniz aracılığıyla mesajlar alacak ve her şeyden bir şekilde haberdar olacaksınız.

Biliyorum Ekim ayı göz korkutucu gibi görünüyor; ancak sizin için aydınlık bir yolda yürümek adına, eğer şimdi yürüdüğünüz yol çamurlu ise, geri dönmek iyi olmaz mı sevgili Terazi ?

Hayatınızda emin olduğunuz değerlerden asla şüphe etmeyin; ancak sağlam zemine oturtamadığınız herkes ve her şeye karşı da lütfen uyanık olun. Kasım ayı ile birlikte rahatlamaya başlayacaksınız.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder