3 Ekim 2013 Perşembe

Yüzleşmeye Hazır mısın ?

Bazen kalbimizde ne çok şey birikir.. İçimize attıklarımız gün gelir, karartır ruhumuzu ve siyaha döndürür sözlerimizi..  Söylemekle söylememek arasında kalakalırız. Düğüm düğüm olur boğazımız.. İfade etmeye çalıştıklarımı gerçekten anlayabilir misin ?

Zordur yüzleşmek eğer sakin denizine yaklaşan bir fırtınaysa.. Herkes kaptan olamaz, olan ise gemiyi limana sağ salim döndürmekle yükümlü.. Sorumluluk alabilir misin, sahi döndürebilir misin onu geri…

Hep karşı tarafta aradığımız gölgeler ya bizim korkularımızın meyvesi ise ? Koparıp dalından alabilir misin o meyveyi , bu benim eserim diyebilerek üstelik..

Gözler birini arıyor, bir suçlu, bir günahkar, hata yapan bir fani.. Ruh ise biliyor hata yok, ilahi planda bir saniye bile gecikme ya da erteleme de yok..

Kurabilir misin bu dengeyi, bir taraf yaz iken, bir taraf soğuk güz..  Sevebilir misin dört mevsimi..

Kimi kaybedebilirsin, kim için kendinden vazgeçebilirsin ya da sen önce ben diyenlerden misin..

Ertelemeler bitti, şimdi karşılaşma vakti.  Bugüne kadar sakladığın tüm sorunlarınla yüzleşmek için iyi bir vakittesin.. 5 Ekim sabahı 03.33’de yüzleşmenin burcu Terazi’de simsiyah bir Yeniay doğuyor.. Etkisini yaklaşan ve uzaklaşan üç günde hissettirecek üstelik..

Pluton’un kudretli kolları ile Uranüs’ün belirsiz doğası bu kez Yeniay’a kolay bir geçiş izni vermiyor..

Akrep’teki Merkür ise sessiz ama asla sakin olmayan bir yerden yavaşça olan biteni gözlemleyerek, planlarına çoktan başladı bile..

Şimdi aynaya tarafsız gözlerle bakma vakti.

İkili ilişkilerle ilgili mutlak dengenin sağlanacağı zamandan önce bu Yeniay tüm dengenizi altüst edebilir.  Bilinenin aksine her Yeniay olumlu başlangıç enerjileri sunmamaktadır ya da sağlanan başlangıç enerjisinin tamamı olumlu değildir. İşte size oldukça sert geçecek ve yeni haftaya başlangıçlardan ziyade bitişlerin damga vuracağı bir Yeniay zamanı..

İlişkilerinizde uzun zamandır sorun varsa veya karanlık hisler epeydir içinizi kapladıysa, bu Yeniay haftasının güçlü enerjilerinin hepsini adeta bir kıvılcımla ateşleyeceğini ve patlama noktasına getireceğini size haber vermeliyim. Kötü görünebilir; ancak aksine oldukça iyi. Çözülmesi gereken her problem beraberinde yaydığı negatif enerji ile beklerken, kararsızlıklar son buluyor ve beklenen kan geliyor. Sert yüzleşmelerin ve karşılaşmaların yaşanacağı bu Yeniay’da ikili ilişkilerinizde gizli saklı hiçbir şey kalmayacak.

Kötü niyetli olan herkesin açığa çıkacağı bu dönemde, iyi olan her zamanki gibi kazanan taraf olacak.

Bazen kaybettikleriniz kazandıklarınızdır, o an bilemezsiniz, ancak bir zaman sonra muhakkak anlayacaksınız.
 
Yeniay haftasında ikili ilişkilerdeki gerilim tavan yapacak, tabi sorunlu ve bitmesi gereken bir ilişkiniz varsa.. 

Evren size yardım ediyor ve size zarar veren her şeyi hayatınızdan uzaklaştırıyor. Bence şükretmelisiniz J

Yeniay’ın en olumlu haberi ise, eğer uzun zamandır bir ilişkiniz yoksa, 19 Eylül Balık Dolunay’ında ilk sinyallerini veren bir ilişki aniden hayatınıza girebilir; çünkü bu Yeniay’ın kudretli doğası, uzun zamandır süregelen bir yalnızlığa nokta koyduracak kadar güçlü..

Akrep’teki Merkür, düğümler ve Satürn ile kavuşumda. Bu da önemli kararlar alacağımız bir zamanı göstermekte..

Derinleşiyor, ruhunla bütünleşiyor ve gözlerini artık daha fazla açıyorsun.. Gizli saklı yok, bilmediğin hiçbir şey yok bu Yeniay’da..

Bu zaman dilimi siyasi ilişkileri ve diplomasiyi bozacaktır. Türkiye’de bir deprem olasılığından söz edebilirim, zira Yeniay Türkiye’nin 4.evinde doğuyor ve zorlu açılarla enerjisini aktarmaya devam ediyor.

Yeni ilişkisi başlayacaklara hayırlı olsun derken, ilişkilerini bitirenlere üzülmeyin diyorum.. Evren sizin olan, sizden olan, sizinle olması gereken hiçbir şeyi sizden almaz..

Burçlara göre etkisini http://incididem.blogspot.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Sevgiler


Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder