25 Şubat 2017 Cumartesi

1 Mart-16 Nisan 2017 Venüs Retro Etkileri #Astroloji




Geçmişe dönüp bakmak iyidir; sana kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlatır !...
 Yaşam daima senin ona ne verdiğin ve hizanı bilip bilmediğin ile ilgilenir..

Unutma; ne gönderirsen o geri gelir, ne verirsen onu alırsın ve ne yaparsan mutlaka bir bedeli vardır..  Bu yüzden her şeyi unut; ama hizanı daima hatırla..

Herkesin merakla takip ettiği Venüs’ün geri hareketine başlamasına sayılı günler kaldı. Venüs, gökyüzünde durağan günleri ile 1 Mart-16 Nisan aralığında Retro pozisyonda kalacak.

Bir gezegen hiçbir zaman geri gitmemesine rağmen, hızı yavaşladığında yer merkezli bakışla onu geri gidiyormuş gibi görmekteyiz. Bu hareket esnasında gezegenin temsil ettiği konularda belirli bir durağanlık, yavaşlama ve geriye, geçmişe yönelik eylemler gözlemlenmektedir.

4 Şubat’ta Koç Burcu’nda hareket etmeye başlayan Venüs, 1 Mart 2017 itibariyle hızını yavaşlatarak, 5 Mart 2017’de Koç alanında geri gitmeye başlayacak. Bu hareket 2 Nisan 2017 itibariyle pozisyon değiştirerek, geri kalan zaman diliminde, 16 Nisan’a dek Balık Burcu’nda geri harekete devam edecek.
 28 Şubat 2017'de Temel Seviye Astroloji Eğitimimiz başlıyor. Bilgi:
Öncelikle Venüs Geri Hareketi Boyunca Yapmamanız
 Gerekenler;

Venüs; evrensel olarak ilişkileri, evliliği, cinselliği, tercih yapmayı, uzlaşmayı, para kazanmayı, zevkleri, sosyalliği ve hobileri temsil etmektedir. Sürecin Koç ve Balık Burcu’nda devam edeceğini göz önüne alarak;

-1 Mart 16 Nisan 2017 aralığında evlenmek, nişanlanmak, sözlenmek eylemlerinden uzak durmayı tercih edin.

-Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz; ancak bu ilişkide ciddi anlamda sosyal, fiziksel ve ilişkisel sorunlar sözkonusu olacaktır. Elbette Venüs Retro’da kimse ilişkiye başlayamaz diye bir kural yok. Başlayabilirsiniz; ancak bunun altındaki ruhsal nedeni görün ve bu ilişkinin sizin hangi duygunuza parmak bastığını, size neyi göstermeye çalıştığını fark edin. (Sizi eleştiren biri mi, değersizlik duygunuzu mu tetikliyor, motivasyonunuzu düşüren biri mi veya ilişkilerde aceleci mi davranıyorsunuz örneğin..)

-1 Mart 16 Nisan aralığında estetik operasyon yaptırmayın. İmaj değişikliğine gitmeyin ve güzellikle ilgili değişikliklerin tam performans vermeyeceğinin farkında kalın.

-Venüs Retro boyunca para kontrolü yapmaya çalışın ve gereksiz harcamalardan uzak durun.

-Özellikle 1 Mart- 2 Nisan aralığında iş anlaşması imzalamayın veya girişimde bulunmayın. (Venüs Koç Rx)

-Yaşamınızda evlilik, ilişkiler, önemli yatırımlar ve hatta ilk kez başlayacaksınız yeni kurslar, spor faaliyetleri gibi konularda keskin tercihler yapmayın ve ani kararlara varmayın. Sürecin sonradan kararsızlıklara ve yarıda bırakmaya gebe olduğunun farkında kalın.

-Ortaklıklardan ve resmi anlaşma ile kurulacak ortak işlerden uzak durmayı tercih edin. 

-Özellikle yeni bir marka çıkışında bu süreci kullanmayın.

-Ani ve hızlı kararlar almak yerine, uzun zamandır süregelen kararlarınızı devreye sokmaya çalışın. Ağzınızdan çıkan her sözü hesaplayın; çünkü bu süreçte iletişim hataları, kızgınlıkla söylenen sözler ve ani patlamalar öne çıkıyor olacak.

-Herkese yardım edemeyeceğinizi ve güçlü olsanız bile her taşın altına elinizi koymamanız gerektiğini ağır bedellerle anlayıp öğrenmek yerine, yeri ve zamanı gelince durun ! Doğrudan yardım talep edilmedikçe insanların yaşamına iyi niyetle bile olsa müdahale etmemeyi seçin.

-Hayatınızın bir tarafında seçim yapmanız gerekecek. Bu seçimi yaparken, geçmişten bugüne dek süregelen, sizi bağımlı kılan ve aşağı çeken herkes ve her şeyden uzaklaşmanız hayrınıza olacak.

-Finansal konular ve bir iş yeri açma, bir ev alma konusunda aceleci davranmamayı tercih edin.

-Şirketler ve kurumlar mali olarak bu süreçte oldukça zorlayıcı bir süreçten geçebilirler.

-Birden fazla iş sektörü arasında kafanız karışabilir ve aynı anda birden fazla yerden teklif alabilir ya da iki işten hangisini yapacağınız konusunda kararsız kalabilirsiniz. Seçimlerinizde, şirket veya kişilerin geçmişlerine, vaadlerinin gerçekçilik boyutuna dikkat ederek karar verin.

-Alacağınız olası “Gitme, yeni yerleşim alanı belirleme, yurtdışına taşınma” gibi kararlar, kısa bir süre sonra yanlış bir zamanlama ile alınmış olacakları için, problemlere ve içsel huzursuzluklara sebep olabilirler. Taşınmak veya yeni yerleşim düzeni için de imkanınız varsa 16 Nisan sonrasına ertelemeyi tercih edin (Hatta devamında Merkür Retro etkin olacağı için 5 Mayıs 2017 sonrasına)

-Moda, kadınlarla ilgili işler, güzellik sektöründe çalışanlar, borsacılar, kuyumcular, sporcular, yöneticiler, sanatçılar 16 Nisan’a dek işlerinizde durağanlık yaşayabilirsiniz ve süreç boyunca yeni bir şirket kurmak gibi bir eylemde bulunmamalısınız.

-Bu durum sanatçılarda farklı işler. Yeni projelere imza atmak için uygun zaman olmasa da, özellikle retro tarzda çalışmalar yapmak ve melankolik eserler üretmek, eserlerde eski aşkları anlatmak, dönem filmleri oluşturmak, geçmiş hakkında yazılar yazmak için harika zamanlamadır. 

Venüs Retro Notu: Venüs Retro döneminde uzun süreli bir dostluk veya özel yaşam ilişkinizi sonlandırmaya çalışmanızın faydasız kalacağını ve ileride tekrar biraraya geleceğinizi biliyor muydunuz ? Bu dönemde ayrılıklar yersizdir. Ancak uzun süredir devam eden ilişkiniz  defalardır ayrıl barış bir modelle ilerliyor ve bir türlü ayrılmanız gereken kişiden ayrılamıyorsanız, o vakit Venüs Retro bu ayrılığı kolaylaştıracaktır. İlk kez ayrılanlar için süreç ileride yeniden başlayacaktır.

Venüs Retro'da En Fazla Geçmiş Vurgusu Deneyimleyecek Grup: Özellikle Yükselen Koç, Boğa ve sonrasında Güneş'i yani burcu Koç ve Boğa olanlar..

Venüs Retro'da En Fazla Eski İlişkiler Hakkında Etki Alacak Grup: Yükselen Koç ve burcu Koç olanlar, Yükselen Boğa ve burcu Boğa olanlar, Yükselen Yay ve burcu Yay olanlar, Yükselen İkizler ve burcu İkizler olanlar, Yükselen Başak ve Burcu Başak olanlar (1 Mart 16 Nisan 2017 aralığı)

Venüs Retro'da ikinci etki alanlar:  Yükselen Balık ve burcu Balık olanlar, Yükselen Başak ve burcu Başak olanlar, Yükselen Akrep ve burcu Akrep olanlar (12 günlük süreç 4-16 Nisan 2017)

Venüs Retro'da Kesinlikle Yeni İş Anlaşması Yapmaması Gereken Grup: İstisnasız herkesin bu kurala uyması gerekse de, özellikle Yükselen Yengeç ve burcu Yengeç olanlar, Yükselen Akrep ve burcu Akrep olanlar (1Mart-16 Nisan aralığında kesinlikle yeni bir iş imzası atmamayı tercih edin)

4-16 Nisan 2017 Aralığında ise; Yükselen İkizler ve burcu İkizler olanlar, Yükselen Terazi ve burcu Terazi olanlar bu 10 gün özellikle imza atmayın.
Bireysel Danışmanlık için buradan bilgi alabilirsiniz:


Venüs Retro Boyunca
Yapılabilecekler;
-16 Nisan’a dek eskiden bağlantı halinde olduğunuz iş yerleri ile görüşebilir, daha önce yarım bıraktığınız ve aslında sizi mutlu eden bir işe dönme kararı alabilirsiniz.

-Nostaljik ve romantik kıyafetleri tercih edebilir, Retro tarzı deneyebilirsiniz.

-Eskide kalmış, ruhsal olarak tamamlanmayan, aranızda hala karma olan ve bir türlü bitmeyen ilişkilerle yüzleşmek ve alınması gereken dersi almak üzere, bir dost, sevgili veya eski bir tanıdığınızla olan ilişkilerinize geri dönebilirsiniz. (Sadece aranızdaki öğrenme sürecini tamamlayıp, alınması gereken dersi alarak, bağları kesmek üzere..)

-Daha önceden borç verdiğiniz birinden paranızı isteyebilirsiniz. 

-Eski düzeninize geri dönmek üzere, yerleşim ve evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

-Sizi eğlendiren sportif programlar ve yarışmaların tekrarlarını sürekli izleyebilirsiniz.

-İlişkilerde özellikle özgüven duygunuzu sorgulayarak, daha iyi neler yapabileceğiniz hakkında fikirler üretebilir ve yeni davranış modelleri deneyebilirsiniz.

-Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olan uyumsuzluklarınızı daha yakından görerek, ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. 

-Tarihi ve eski yerleri ziyaret ederek, tarih bilginizi arttırıp aynı zamanda geçmişte bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

-Eskiden yaptığınız ancak daha sonra bıraktığınız ve yıllardır üzerinde çalışmadığınız bir spor dalına yeniden dönme kararı alabilirsiniz.

-Venüs Balık Retro geçişinde (4-16 Nisan), gerçek aşk üzerine yoğunlaşarak düşünebilir, ruhsal olarak geçmiş yaşamlardan bağlarınız olan insanlarla tekrar rastlaşabilirsiniz. Böyle bir durumda ilişkiniz kısa veya problemli sürse de, aslında yine yaşam yolunuza katkıda bulunan birisi ile denk gelmiş olacak ve belki de ruh ailenizden birinin kısa süreli yaşamınıza dahil olarak size ruhsal olarak yardım ettiği gerçeğini sonradan fark edebileceksiniz. 1 Mart 16 Nisan 2017 aralığında başlayan her ilişkide mutlaka ruhsal bir bağlantı aranmalı ancak bu peri masallarındaki aşk ile karıştırılmak yerine, gerçekçi davranarak, o kişinin size bir katkı sağlamak üzere geldiğini fark edebilirsiniz. Örnek: Venüs Retro’da tanıştığınız partneriniz bir ay sonra sizi terk etti ve gitti. Normalde çok üzülebilirsiniz; ancak belki de size “terk edilme korkunuz” üzerinde çalışmanız ve bunu fark etmenizi için ışık olmak için geldi.. Tanrısal plan sizin düşündüğünüzden farklı ve yüksek bir zeka ile işler. Bu yüzden istinasız herkes yaşamınızda bir gereklilik üzerine bulunur. Bazıları daha uzun süreli iken bazıları daha kısa süreli kalır ve giderler hepsi bu..

-Önemli zamanlarda kendinizi bir seçim yapmak veya karar almak için baskı altında hissetmeyin ve zorlamayın. Zamanı geldiğinde doğru kararı alacağınıza inanın.

-Eski dostlarınız, lise, üniversite arkadaşlarınızla biraraya gelin  ve sürecin tadını çıkarın.

Venüs Retro'da Sağlık; Böbrekler, cinsel organlar, karın, rahim ve sırt bölgesini ilgilendiren rahatsızlıklar, şeker hastalığı, beyin ve baş bölgesi ile ilgili hastalıklar ile ilgili önlemlerinzi alarak doktor kontrollerinizi yaptırmanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

SÜRECİN BURCUNUZA OLAN ETKİLERİNİ tüm detayları ile Youtube kanalımdaki Venüs Retro videosundan izleyebilir, kanalım ücretsiz abone olarak güncel videolardan haberdar olabilirsiniz


Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak Burçları'ndan biri iseniz, buraya tıklayarak Mart Ayı burç yorumunuzu, Dolunay ve Yeniayların burcunuza etkilerini okuyabilirsiniz:


Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık
Burçları'ndan biri iseniz, buraya tıklayarak Mart Ayı burç yorumunuzu, Dolunay ve Yeniayların burcunuza etkilerini okuyabilirsiniz:

Bireysel Danışmanlık için buradan bilgi alabilirsiniz:



 SOSYAL MEDYA


Facebook’ta beni takip edin:




Twitter’da beni takip edin:




  İnstagram’da beni takip edin: 




Youtube Kanalıma ücretsiz üye olarak yeni videolarımdan hemen haberdar olun:


1 yorum:

  1. Merhaba. Doğumda venüsü retro olanlar için de geçerli mi acaba işe başlamama, imza atmama vs gibi durumlar?

    YanıtlaSil