7 Ocak 2017 Cumartesi

12 Ocak Yengeç Burcu'nda Dolunay Sizi ve Ükeyi Nasıl Etkiliyor ? #Astroloji



 12 Ocak 2017 Saat 13.33’te Yengeç Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşiyor ve etkilerini 5-19 Ocak aralığına yayıyor olacak. Her Yeniay’ın yeni başlangıçlarla ilgili olmadığı gibi, bazı Yeniay veya Dolunay’lar daha iyimser iken, bazılarının daha zorlayıcı etkilere sahip olduklarının en güzel örneklerinden birini bu Dolunay’da yaşamaktasınız. Yılın en zorlayıcı haftalarından biri karşımızda dururken, bu hafta genelinde birçok insanın ikili ilişkiler ve iş hayatı yeniden yapılandırılıyor, yeni şekiller alıyor ve ülke açısından stresli etkileri aşmak istiyor olacak.

Doğada hiçbir şey iyi veya kötü bir “amaç” gütmediği için, etkileri daha zorlayıcı görünen bu tip bir Dolunay’ı, kötü enerji zamanı olarak algılamak yerine;

 “Kendimi ne kadar kontrol edebiliyorum ?, Güven duygusuna yeterince sahip miyim ?, Hayatımdaki insanlarla aramdaki bağlar gerçekten kuvvetli mi yoksa değil mi ? Bedenime, ruhuma ve yaşamıma özen gösteriyor muyum ?” , “Temel güvenlik ihtiyaçlarım ülkemde karşılanıyor mu ve bunu iyileştirmek için neler yapabilirim.. “ sorularını sormak belirli bir farkındalık yaratacaktır.

Yengeç, öncelikli olarak “savunmanın” alanıdır ve yeri gelince nefret veya duygu sömürüsü yoluyla da kendini savunmayı iyi bilecektir. (Yengeç alanının negatif anlamıdır ve bu cümle belirli bir insana yüklenemez) Hafta genelinde özellikle Mars, Merkür ve Pluton’un oluşturduğu “kışkırtıcı” görünümler sayesinde, kelimelerinizle diğer insanları acıtabilir, şiddetli tartışmalara çekilebilir ve diğer yandan sözcükleri duygu sömürüsü yapma, kendini acındırma veya pasif agresifliğe aracı yaparak karşınızdaki insanları manipule edebilirsiniz. Oysa belirli bir tartışma alevleneceği anda kendine “dur” diyebilmek yine sizin elinizdedir. Öfke çaresizliğin aynasıdır ve ancak yeterince zeki olmayanlar kendilerini bağırarak, argo sözcükler kullanarak ve şiddete başvurarak anlatabilirler; çünkü kendilerini ifade edecek başka bir yolları yoktur. İşte bu tuzağa düşmemeniz, ilişkilerde şiddetli sözlü çatışmalara çekilmemeniz için bu hafta savunma mekanizmanızı “kendine dur diyebilmek” olarak belirleyin ve süreçten maksimum fayda elde edin ! 

12 Ocak 2017'de başlayacak Sertifikalı Temel Seviye Astroloji Eğitimi ile ilgili bilgi almak için candarlisarman@yandex.com adresine mail yazabilirsiniz.

Yıllık veya tek soru danışmanlık için didemsarman@yandex.com a mail yazarak bilgi alabilirsiniz.

Bu süreçte faydalı olarak yapılacaklar;
-Regresyon, aile dizimi, aile danışmanlığı almak, mağaralar, arkeolojik bulgular ve yer altını ilgilendiren konularda araştırmalar yapmak, evin düzenini yeniden sağlayıcı dekorasyon değişiklikleri, geçmiş olayları ilgilendiren bir yazı yazmak, bilinçaltı çalışmaları yaptırmak, rüya günlüğü tutmak , “Temel güvenlik ihtiyaçları üzerine düşünmek ve sevgi alışverişinde bir problem olup olmadığı hakkında gözlemler yapmak.”

-Dolunay anında etkin enerjide ve yaklaşan görünümdeki Mars Satürn karesi, 18-19-20 Ocak başta olmak üzere ay sonuna dek bağımlılıklardan kurtulmak anlamında yeni yollar açıyor olacak. Sigarayı bırakmak, bağımlı olduğunuz ve size negatif hissettiren insanları yaşamınızdan çıkarma kararı almak anlamında destekleyici olan bu süreçte, ikili ilişkiler hem arkadaşlıklar hem de özel yaşam anlamında testlerden geçiyor olacak. Frekansınızın bir olmadığı herkes ile yol ayrımına gelirken, frekansınızın tuttuğu insanlarla yola devam ediyor olacaksınız. Mars Satürn karesi ayrıca, geçmişten gelen insanlar ve duygularla karşılaşmak anlamını da taşıyor olacak.

-Dolunay anında etkin olan Şiron desteği ile, aile alanınızdaki temel problemleri yeniden gözlemleyebilir, korkularınızla yüzleşebilir, bilinçdışınızdan şu anınıza etki eden en temel korku ve kaygılarınızı daha rahat gözlemleyebilir, iyileştirme amaçlı tedavi süreçlerine katılabilir, bu süreci bol bol ağlayarak, duygularınızı dışa vurarak, korkularınızı kabul ederek belirli bir olgunlaşma döneminin başlangıcı olarak kabul edebilirsiniz

-Dolunay zamanı evinizin güvenlik sistemini yenilemek veya kontrol iyi bir fikirdir. Maddi ve manevi güvenliğinizi arttırın ve hem maddi hem de manevi hırsızlıklara karşı temkinli olmayı tercih edin.
-Duygusal ve maddi anlamdaki ihtiyaçları doğru tanımlamak
-Güven duygusunu arttırabilecek çalışmalar yapmak (Psikologlar desteği ile)
-Gayrimenkul, miras gibi işlerle ilgili oluşabilecek problemleri çözümlemek
-Kanser tarama testi yaptırmak
-İlişkilerde geçmişi öne sürerek konuşmadan, şimdiyi değerlendirerek iletişim kurmak.

Bu Dolunay’da etkin olan Jüpiter Ay bağlantısı, özellikle yaşanmakta olan olayların birden bire büyüyeceği, yayılacağı, çoğalacağı etkiler yaratmakta. Özellikle kütüphane veya bilgi saklanan yerlerin yanması, yakılması, ulaşım araçları ve bilgi ağlarında oluşabilecek teknik arızalar, problemler, eylemler gibi konu başlıklarına da dikkat edilmesi önemlidir. 

Dolunay Pluton ile karşıt açıda;
Büyük dönüşüm ve kırılma zamanını gösteren bu etki ile yapabileceğiniz en iyi şey, enerjinizi büyük bir amaca, hedefe yönlendirmek ve proje geliştirmektir. Yönetme, idare etme, güç ve baskı kullanmayı da anlatan bu görünüm, erkekler, patronlar ve yaşlılarla ilgili konularda gelişebilecek ilişki problemlerini de gösterebileceği için, ılımlı davranmak ancak korkuları, kaygıları ve geçmişten bugüne etki eden üzüntüleri açık bir dille ifade etmek yararlı olacaktır.


Yengeç Yeniay zamanı, 12 Ocak 2017’ye yaklaşan günler ve geçen bir haftada;
Dinlenin, sakin ortamlarda olmayı tercih edin, tartışmaların içine çekilmekten uzak durun, korku yerine sevgi ile hareket edin, sadece kendiniz için değil, sevdikleriniz ve ülkemiz için de iyi niyetlerinizi eksik etmeyin. Evinizin bakımı ve güvenliği ile ilgilenin, farkında olmadan annelik yaptığınız insanlara karşı yeniden ve olması gereken pozisyonunuzu alın. Alevlenen problemlerin üzerine gitmeyin veya terk etmeyeceğiniz limanın gemilerini yakmayın ! 

Gökyüzünde Etkin Büyük Kare;
Bu Dolunay anında, gökyüzünde öncü burçlarda büyük kare oluşuyor. Uranüs, Pluton, Jüpiter ve Dolunay’ın dahil olduğu bu büyük kare, son derece stresli kırılma noktalarının açığa çıkacağı bir enerjiyi aktif hale getirirken, aile, temel güvenlik, vatan millet sevgisi, korunma ihtiyacı, ülke ile ilgili konular, annelik, yaşam alanını ilgilendiren konularda problemlerle karşılaşabilirsiniz.
Bu büyük karenin çıkış noktası gökyüzünde etkin Balık Burcu’ndaki stelyum olacağına göre; problemlerin çözümünden kaçmak, kaçınmak, geride durmak, kendini ilaçlarla veya maddelerle teskin etme yoluna gitmek yerine gönlü evrensel sevgiye açmak, toleranslı olmak, bağışlayıcı, hoşgörülü ve fedakar tarafları öne çıkarmak, değişimden kaçmamak ve esnek davranmak, yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek, sanatsal ve spiritüel çalışmalarla ilgilenmek, kişisel gelişime, yüzmeye zaman ayırmak ruha iyi gelecek ve stresli enerjiyi rahatlatacaktır.

Sağlık
Mars’ın dahil olduğu görünümler ile kırıklar, boğulma, mide spazmları,  trafik kazaları, ayaklar, hormonal rahatsızlıklar ve kan dolaşım sistemini ilgilendiren rahatsızlıklara karşı özellikle temkinli olmayı tercih edin. Doğalgaz zehirlenmesi ve su ile ilgili problemlere karşı önlemlerinizi almaya dikkat edin.


 Ülke Anlamında;
Bu Dolunay Türkiye’nin liderler ve anayasayı anlatan görünümleri ile doğrudan temas kuruyor. 

TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerine 9 Ocak 2017 tarihinde başlanacağına ve bu görüşmeler yaklaşık 15 gün süreceğine göre, anayasa değişikliği ile ilgili görüşmelerde yaşanabilecek olumsuzluklar vurgulanırken, diğer yandan Ağustos 2016’dan beri özellikle vurguladığım üzere, bu Dolunay’dan itibaren, Ocak ayının geri kalan günleri ve Şubat, Mart aylarının tamamında siyasi liderlerin güvenlik önlemlerinin arttırılması elzem hale geliyor. 

17-18-19 Ocak 2017 içinde bulunduğumuz süreçte özellikle zorlayıcı günler olabilir.

Cumhurbaşkanımızın Şubat’taki Tutulmalarda zorlayıcı etkiler altında olması ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Satürn Güneş kontağı yaşaması bu isimlerin bireysel olarak daha temkinli olmasını gerektirecek zamanda olduğumuzu göstermekte. (Hali hazırda susikast olasılığına karşı Kemal Kılıçdaroğlu’na zırhlı araç tahsis edildi.)

Ayrıca; kadınları ilgilendiren konularda zorluklar, kadın cinayetleri ve havayollarını, havaalanlarını, uçakları ilgilendiren konularda zorluklar, terör eylemleri önümüzdeki zamanda karşılaşacağımız diğer konu başlıkları olacak.

Dünya genelinde terör olaylarında artış beklenebilecek bu hafta genelinde, “nükleer santraller ve nükleer materyallerin silah yapımında kullanılması ile ilgili cümleler” gibi konu başlıklarını da duyabiliriz. 

Antalya, Sinop, Antakya (Hatay), Zonguldak, Isparta, Şırnak ve Siirt bu Dolunay’dan maksimum etki alan şehirler olacak.

Suriye sınırına yakın Reyhanlı ve Afrin(Suriye),  İdlib (Suriye) bölgeleri hassas etkiler almakta

Cilvegözü sınır kapısı (Antakya-Hatay) bölgesi özellikle problemlerle dikkat çeken bir alan olabilir.


Ülke ile ilgili Ağustos 2016’da paylaştığım öngörülerim için: http://incididem.blogspot.com.tr/2016/07/darbe-girisimi-sonrasi-turkiye-astroloji.html

29 Ocak 2017’ye dek devam eden Mars Balık Burcu geçişinin ülke ve size nasıl etki ettiğini okumak için buraya tıklayabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2016/12/19-aralk-2016-29-ocak-2017-mars-balk.html

30 Aralık 2016 Öteki Gündem Programı’nda 2017 için Öngörülerimi paylaştığım videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=m3gVXpeMwXc



12 Ocak 2017'de başlayacak Sertifikalı Temel Seviye Astroloji Eğitimi ile ilgili bilgi almak için candarlisarman@yandex.com adresine mail yazabilirsiniz.

Yıllık veya tek soru danışmanlık için didemsarman@yandex.com a mail yazarak bilgi alabilirsiniz.

BURÇLAR İÇİN ÖZET

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Koç Burcu Önerileri
-Gayrimenkuller ile ilgili beklentilerde sonuçlanmalar alınabilir.
-Davalardan sonuçlar alınabilir
-Aile büyükleri ve eş ile ilişkide zorlanmalar yaşanabilir. Kriz yönetimini iyi yapmalısın.
-Gizli ilişkiler ortaya çıkabilir.
-Taşınma yaşanabilir.
-Ev, yuva, aile ve güvenlik konularının ön plana çıktığı zamandasın.

12 Ocak Yengeç Burcu’nda Dolunay Boğa Burcu Önerileri
-Yakın çevre, akrabalar, kardeşler ve komşularla ilişkilerde dikkatli olunması gereken zaman
-Önemli haberler alınabilecek zaman
-Sosyal medya hesapları, yolculuklar ve internetle ilgili geçici problemler yansıyabilir.
-İş hayatı alanında kırılma dönemi. Bu süreçte kaybetmeyi istemediğiniz işlerde daha ılımlı ve alttan alan olmalısınız.
-Takım çalışmaları, kalabalık ortamlar  ve sınavlardan başarılı sonuçlar elde edilebilir.
-İlişkilerde araya soğukluk ve mesafe girebileceği için dengeli davranmak faydalıdır.

12 Ocak Yengeç Burcu’nda Dolunay İkizler Burcu Önerileri
-Sahip olunan maddi manevi kaynaklar ile ilgili önemli dönüşüm süreçleri
-Gayrimenkul yatırımı yapmak ve ev alıp satma konuları gündem olabilir
-Eş, ortak ve baba gibi eril figürler ile ani ve büyük ses getirecek olaylar yaşanabilir
-Bu kişiler ile eskimiş ve tamamlanması gereken durumlar var ise arınma ve temizlenme süreci yaşanabilir
-Kariyer hayatında hatalar ve yanılgılar sonucu yara almamaya dikkat etmek gerek

12 Ocak Yengeç Burcu’nda Dolunay Yengeç Burcu Önerileri
-Dış görünüş ve topluma sunulan kimlikte çok önemli dönüşümler yaşanabilir
-Patronlar, eş ve baba gibi eril figürlerden yana manipulasyon yaşanabilir, baskı uygulanabilir
-Güçlü kişilerden önemli iş ve ortaklık teklifleri alınabilir
-Evlilik ve taşınma süreçleri gündeme gelebilir.
-Genel sağlık ve moral durumuna özen gösterilmesi gereken zaman.

12 Ocak Yengeç Burcu’nda Dolunay Aslan Burcu Önerileri
-Beraber çalıştığınız eril figürlerden manipülasyonlar ve baskılanmalar hissedebilirsiniz
-Ebeveynler ve otorite kişilerin (eş, baba, patron ) hastane ve tedavi süreçleri olabilir
-Mide ve ayak rahatsızlıklarına, gıda ve alkol zehirlenmelerine açık süreçlerdir
-Ortaklaşa kazançlar veya eşin, ortağın parası ile ilgili gelen paralar, miras ve nafaka konuları ile ilgili gelişmeler
-Psikolojik olarak içe dönük, karamsar ve hassas dönemlerdir. Bilinmeyenlere, ökült, spiritüel, ölüm ve ötesi konulara merak duyabileceğiniz bir zaman dilimi.
-Ruhsal olarak içe dönme, yenilenme ve yaşam dersleri gereği bir şeyleri geride bırakma zamanı.

 12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Başak Burcu Öneriler
-Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerle iletişimde problemler gündeme gelebilir.
-Trafikte dikkatli ol !
-İletişim konusunda hatalara açık zaman, alıngan olma !
-Aşık olma zamanı ! ama karşındakini tanımak için zaman ver.
-Evlilik için uygun zamanlama !
Bu esnada, beklediğin para gelebilir, seminer, kurs veya hobilerine yönelmek için uygun zaman.

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Terazi Burcu önerileri
-Aile büyükleri, kariyer, patronlarla ilişkiler, resmi kurumlarla ilgili konuların öne çıktığı zaman
-İş değişiklikleri yapabilirsin; ancak aile ve patronlarla iletişimde sakin davranmalısın
-Günlük yaşamına aşk, estetik, sosyal ortamlar ve sanatın daha fazla dahil olacağı zamandasın
-Güzellik ve bakım işlerine yönelmek için iyi zamanlama
-Dalgınlık, unutkanlık ve dağınıklığa dikkat ederek enerjini bir noktada toplayabilecek aktivitelere yönelmelisin.
-Hormonal rahatsızlıklar başta olmak üzere sağlığını korumalısın

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Akrep Burcu Önerileri
-İş ortamında gelişebilecek iletişim krizlerine dahil olmamalısın
-Alternatif iş teklifi aldığında, problemli bir işi bırakıp, yenisini değerlendirmek isteyebilirsin.
-Yakın çevre ilişkileri, mail, görüşmeler, trafik ve ilişkilerdeki iletişimde karmaşıklıklara açık zamandasın.
-Seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler, kişisel gelişim alanlarını değerlendirmek için uygun zamandasın.
-Bu süreçte aşık olabilir, yeni ilişkiye başlayabilir, problemsiz giden ilişkilerde ciddileştirme kararı alabilirsin.
-Çocukların yaşamını ilgilendiren olumlu haberler alabilirsin.

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Yay Burcu Önerileri
-Miraslar, toplu paralar, ameliyatlar, eşin parası ve dışarıdan gelen gelirlerle ilgili gelişmelerin öne çıktığı zamandasın
-Finansal olarak artıya geçebilirsin, ancak harcamalarda aşırıya kaçmamalısın
-Psikoloğa gitmek, eğer varsa bir sağlık sorununun ardından ameliyat olmak, terapi görmek bu süreçte faydalıdır
-Zihninde olumlu ve pozitif düşüncelere daha sık yer vermelisin
-Kendini açık ve doğru ifade etmeye özen göstermelisin
-Aileden destek görmek, devam eden ilişkilerini iyileştirmek ve evle ilgili yeni kararlar almak için ideal zamandasın
-Aşk duygusunu daha yoğun deneyimleyebilir, zaman zaman melankoli ile karşılaşabilirsin
-Cinselliğe daha fazla odaklanacağın, tensel uyuma ihtiyaç duyacağın zamandasın
-Kariyerinde geleceğe yönelik olumlu kararlar alabilir, yeni projelere, takım çalışmalarına başlayabilirsin.

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Oğlak Burcu Önerileri
-Yakın dostluklar, ortaklıklar, evlilik ve uzun süreli ilişkilerde test zamanı
-İlişkilerde güven ihtiyacının arttığı süreç
-Uzak mesafeli ilişkileri başlatabilecek zamanlama
-Sorunsuz giden ilişkilerde evlenme, nişanlanma kararı almak için ideal zaman
-Kariyerde iyi bir teklif alma, eğitimler ve seyahatlerden faydalanma zamanı !

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Kova Burcu Etkileri
-Geçmişten gelen kişiler ve iş bağlantıları ile özel yaşam ve iş hayatında karşılaşabileceğin zamandasın
-İş ilişkilerinde arkandan konuşan veya sana yararı olmayan insanları fark etme zamanındasın
-Başta mide ve göğüsler olmak üzere sağlık durumuna dikkat etmen gereken zaman
-Sportif faaliyetler, sanatsal çalışmalardan yararlanabilirsin.
-Arkadaş çevren, sosyal medya, kitle iletişim araçları, bilgisayar, telefonlarla ile ilgili geçici günlük problemler yaşayabilirsin.
-Bekarsan romantik bir ilişkiye başlayabilirsin.
-Ev boyamak, yaşadığın alanı renklendirmek, renkli objeler denemek için ideal zaman.

12 Ocak 2017 Yengeç Burcu’nda Dolunay Balık Burcu Etkileri
-Geçmişten gelen kişiler ve iş bağlantılıları ile özel yaşam ve iş hayatında karşılaşabileceğin zamandasın
-Ani gelişen ilişki teklifleri gündeme gelebilir.
-Enerjin bağışlayıcı, merhametli ve uyumlu olacağı için ilişkiler alanında aşk duygusunu daha yoğun hissedecek ve kazanımlar elde edeceksin
-Çalışma hayatında ilerleme kaydedeceğin, yeteneklerin ve yaratıcılığınla öne çıkacağın zamandasın. Yeni kariyer teklifleri ile karşılaşabilir, ortaklıklar geliştirebilirsin.
-Sportif faaliyetler, sanatsal çalışmalardan yararlanabilirsin.
-Parasal konularda özellikle toplu paralar, miraslar, dışarıdan gelen gelirler ve eş kaynaklı finansal koşullarda beklediklerini elde edebilirsin.
-Arkadaş çevren ve topluluklarla ilgili konularda uyum problemi yaşayabilirsin.
-Çocuklarla ilgili yeni gelişmelere açık zamandasın
-Problemsiz giden ilişkiler için evlenme, nişanlanma, kutlama zamanı !

Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder