27 Eylül 2013 Cuma

ASLAN BURCU EKİM AYI




Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile başlıyoruz sevgili Aslan. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sonra göstererek etkilerini hafta boyunca hissettirmeye devam ederler. Yeni ay sizin iletişim, haberleşme, kardeşler, tanıdıklar, akrabalar, kısa yolculuklar ve eğitim öğretim alanınızı etkiliyor. Ekim ayının ilk on günü boyunca alacağınız haberlerden pek memnun olmayabilirsiniz. Bunlar özellikle yakın çevreniz ve kardeşlerinize dair haberler olacak. Bu süreçte yapacağınız kısa yolculuklar, yeni iş anlaşmaları, sözleşmeler ve imzalar size tam anlamıyla bir tatmin hissettirmeyebileceği gibi, ilgili konularda problemlerle de karşılaşacak gibi görünüyorsunuz.

Yeniay haftası ayrıca ev ve aileye ait konularda zorlanmalar verebilir. Aslında bu süreç sorunlarla yüzleşme anlamında olumlu bir enerjidir. 

Bekar olanlarınız 8-9 Ekim tarihlerinde yeni bir ilişki fırsatı karşınızda olacak. Bu arkadaş çevrenizden birinin tanıştırması veya katıldığınız bir organizasyon sırasında tanıştığınız birisi ile yakınlaşma şeklinde başlayabilir. Aynı şansı 16-17 Ekim günlerinde de bulacaksınız. 

Ayın en önemli gökyüzü hareketi 19 Ekim’de Koç burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması. Ay tutulmaları duygusal olarak çalkantı yaşadığımız, kaotik günlerdir. Etkilerini 15 gün önce ve sonraya yaysalar da en yoğun etkisini tutulma gününe yaklaşan günlerde hissederiz. Bu süreç bizim için fark edemediğimiz, göremediğimiz birtakım olay ve kişilerin suyüzüne çıkması ve eğer bize zarar veren bir enerji varsa hayatımızdan temelli uzaklaşmasına sebep olur. Tutulma sizin eğitim öğretim, yuva, aile, yerleşim, davalar ve yabancılarla yapılan işleri ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Öncelikle eğitimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz, okul, üniversite vb. ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Öğretmenlik yapanlarınız için de oldukça zorlayıcı bir enerjidir bu. Diğer taraftan yabancılarla bir iş yapmak, yurtdışı seyahatlerden verim beklemek için uygun zamanda değilsiniz. Yine tutulmanın gerilimli enerjisi, ev ve aileye ait sorunları aniden gündeme getirecek gibi görünüyor. Burada daha önceden üzerini örttüğünüz, sabrettiğiniz tüm sorunlar birden patlak verir ve hepsiyle birden karşı karşıya kalırsınız. Bu zorlayıcı gibi görünse de aslında ilişkilerinizi düzenlemeniz için bir fırsattır sevgili Aslan. Sizin gibi yönetmeyi seven insanlar için Ekim ayı biraz daha sakin, yapıcı ve alttan alan taraf olmanızı gerektiriyor.

Ev taşımak, yer değiştirmek, yeni bir kursa başlamak için Kasım’ı beklemelisiniz. Özellikle Mars’ın alacağı zorlu görünümler, yeni bir ev almak veya evle ilgili değişikliklerle ilgili sizi uyarıyor. Burada atacağınız adımlarda çok dikkat etmelisiniz, zira karşınıza gelen insanlar yanıltıcı ve aldatıcı olabilir. Gazları, muslukları da Ekim ayının ikinci yarısında sıklıkla kontrol edin, evde her şeyin yolunda olduğundan emin olun. Gördüğünüz gibi hepimiz zorlu ve stresli bir sınavdan geçiyoruz sevgili Aslan.

21 Ekim’de ise Merkür’ün Akrep burcundaki geri hareketi başlıyor ve durağan günlerle birlikte etkisini 17 Ekim’den itibaren hissettiriyor. Maddi konular ve arkadaş çevrenize ait sorunlar bu dönemde kendini  gösterir ve geçmişe dair çözümlemeniz gereken her şey tekrar tekrar gündeme gelir. Aile, yuva ve yerleşime dair konularda geçmişe ait tartışmalar yinelenebilir, dikkat.

Bu sürecin en hayırlı olayı ise, bebek bekleyenleriniz Merkür rx’in son bulacağı 15 Kasım tarihine kadar hamilelik haberi alabilirsiniz.

Sevgiler 
 
Didem ŞARMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder