27 Eylül 2013 Cuma

KOVA BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcuna gerçekleşen Yeni ay ile başlıyoruz sevgili Kova. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve sonra hissettirirler ve genel etkisini bir haftaya yayarlar. Bu yeni ay sizin eğitim öğretim, kurslar, yabancılarla yapılan işler, davalar ve yaşama beslediğiniz umutlar evinizde gerçekleşiyor.  Yeniayın içindeki zorlayıcı enerjiler, Uranüs ve Pluton’un oluşturduğu zorlu T kare açı ilgili konularda sıkıntılar yaşamanıza sebep olacak gibi görünüyor. Daha önemlisi böyle bir haftada kendinizi umutsuz, enerjisi düşük ve yorgun hissedersiniz. Yaptığınız işlerle ilgili aksilikler ki bu özellikle eğitim öğretim sektöründe olanlar için geçerlidir sizde tatminsizlik ve mutsuzluk yaratabilir.

Birçoğunuz için yeni ay haftası ev ve yerleşime dair sorunlar şeklinde de kendini gösterecektir.

16-17 Ekim tarihlerinde, yeni ay haftasında yaşadığınız problemleri çözümleyebilecek yeni enerjiler karşınıza çıkıyor ve size olumlu fırsatlar sunuyor olacak.

Ayın en önemli gökyüzü hareketi 19 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sevgili Kova. Ay tutulmaları etkilerini 15 gün önce ve sonra gösterirler ancak en yoğun etkiyi yaklaşan ve uzaklaşan günlerde hissederiz. Duygusal çalkantılar ve yüzleşmelere açık, kaotik bir dönemdir bu. Aslında sürecin faydalı tarafı hayatınıza yararı dokunmayan kişi ve olayları aniden açıklıkla görmek ve onların kendiliğinden hayatınızdan çıktıklarını fark etmektir. Süreç boyunca olaylar ani, zorlayıcı ve üzücü olabilir ancak bu noktada yapmanız gereken şey tüm bu olanlara bir üst bilinçten bakabilmek ve sizin faydasını anlayabilmek.

Tutulma sizin iletişim, haberleşme, kısa yolculuklar, eğitim öğretim, yakın çevre, kardeşler ve akrabalarınız ile kariyerinizi ilgilendiren yaşam alanınızı etkiliyor. Öncelikle tutulma süresince alacağınız haberler sizi mutlu etmeyebilir. Devam eden işlerinizle ilgili aksaklıklar ve krizler yaşayabilirsiniz. Tam da bu noktada yeni iş anlaşmaları, imzalar ve sözleşmelerden lütfen uzak durun, zira size verilecek herhangi bir söz emin olun ki yerini bulmayacaktır. Yolculuklarınız beklediğiniz gibi geçmeyebilir ve iş anlamında fayda sağlamayabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişiminize özellikle dikkat etmeli, onların da zor bir süreçten geçtiğini bilerek davranmalısınız.

Tutulmanın en önemli taraflarından biri bu süreçte krediler, borçlar ve ortakların paraları ile ilgili çok dikkat etmeniz gereken bir süreçte olduğunuz. Özellikle maddi konularda ciddi hasar alabilirsiniz, bu sebeple temkinli olmalı büyük maddi girişimlerinizi ertelemelisiniz sevgili Kova. 

Ekim ayı boyunca trafikte dikkatli olmanızda da fayda var. Gördüğünüz gibi Ekim ayı pek de kolay değil, hatta zorlayıcı enerjilerle dolu; ancak bunlar bizim arınmamız, yaşamımızı yeniden düzenlememiz ve hayatımızı güzelleştirebilmemiz için gerekli enerjiler sevgili Kova. Sürece olgunlukla yaklaşmalı ve kayıplarınızı kazanca çevirmeyi öğrenmelisiniz.

21 Ekim’de ise Merkür Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve durağan günlerle birlikte etkisini 17 Ekim’den itibaren hissettiriyor. Bu süreç sizin için kariyer anlamında dönüp geriye bakmak ve nerede hata yaptım nerede doğru yaptım demek açısından faydalı olacaktır; zira şapkanızı önünüze koyma vakti geldi sevgili Kova. Yaşadığınız maddi sıkıntılar zamanında doğru seçimleri yapmadığınız için olabilir mi, evet şimdi bunları düşünme ve düzeltme zamanındasınız.

Aşk hayatınızla ilgili geçmiş problemlerle yüzleşecek, geçmişten bazı insanlara özlem duyacaksınız. Yapmanız gereken tabi ki önünüze bakmak ve geçmişe dair problemleri çözümlemek olacak.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder