27 Eylül 2013 Cuma

BALIK BURCU EKİM AYI




Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile başlıyoruz sevgili Balık. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce sonra göstererek etkilerini bir haftaya yayarlar. Bu yeniay sizin miraslar, nafakalar, eş ve ortağın paraları, krediler, burslar ve cinsellik alanınızda meydana geliyor. İlgili konularda zorluklar yaşayacaksınız gibi görünüyor, zira yeniayın kendi içinde Uranüs ve Pluton ile oluşturduğu zorlu T kare açı bu alanlarda yeni girişimlerinizi desteklemiyor. Ekim ayının ilk on günü boyunca maddi sıkıntılar gündeme gelebilir. Kredi alacaksınız lütfen erteleyin.

Yeniayın gerçekleştiği ev hassas bir yaşam alanı olduğu için, sezgileriniz açık olacak ve tüm enerjilere duyarlı olacaksınız. Cinsellikle ilgili konular önplana çıkacaktır, ancak bu dönem başlayan ilişkilerin kalıcılığı hakkında iki kere düşünmekte fayda var, bilginize.

Alacağınız haberler sizi tatmin etmeyebilir ve beklediğiniz haberlerle ilgili sıkıntılar dıuyabilirsiniz.
17-18 Ekim tarihlerinde kariyerinizle ilgili olumlu fırsatlar yakalayacaksınız. Beklediğiniz haberler bugünlerde gelebilir sevgili Balık.

19 Ekim’de ise ayın en önemli gökyüzü hareketi, Koç burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulmaları kaotik, duygusal olarak çalkantılı ve gerçeklerle yüzleştiğimiz hassas ve direk enerjili günlerdir. Olaylar karşımıza direk olarak çıktığı için kimi zaman bize zor gelir; ancak sonrasında yaşananların bizim lehimize geliştiğini fark ederiz. Ay tutulması etkisini 15 gün önce ve sonra hissettirecek olsa da en yoğun etkisini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde gösterecektir. 

Tutulma sizin para ve sahip olduğunuz mallar ile yetenekleriniz ve kendinize verdiğiniz değeri ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Süreç boyunca maddi anlamda zorlanacaksınız gibi görünüyor sevgili Balık, ancak bu azalma ve sorunlar sizi değersiz veya yetersiz kılmamalı. Siz her konuda elinizden geleni yapıyorsunuz, sadece bu aşmanız gereken bir engel, böyle düşünmelisiniz. Yeteneklerinizi tüm dünyaya göstermek istediğinizi ve para konusunda yeterlilik kazanmak istediğinizi biliyorum. İşte şimdi bu test dönemini başarı ile geçmeli ve sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. 

Tutulma aynı zamanda eğitim öğretim alanıyla ilgili sorunları gündeme getiriyor.

Süreç boyunca maddi yatırımlardan, bir ev veya araba almaktan uzak durmalı, ertelemelisiniz. İkili ilişkilerinizde yanılgılara açık bir enerjinin içinden geçiyorsunuz. Yakın dostluklar ve özel ilişkiler tutulma zamanında iyice hassaslaşacak, bu yüzden ılımlı davranmanızda fayda var. 

Yeni bir kurs veya eğitime başlayacak olanlar imkanınız varsa lütfen erteleyin.

21 Ekim’de ise Merkür Akrep burcunda geri hareketine başlıyor ve durağan günlerle birlikte etkisini 17 Ekim’den itibaren gösteriyor. Bu sizin için daha önceden başlamayı düşündüğünüz veya yarım bırakmış olduğunuz bir eğitimin tekrar karşınıza çıkması anlamını taşıyor sevgili Balık. 15 kasıma kadar devam eden süreç ayrıca  maddi konularda gerekli çözümleri bulmanızı sağlayacak. Ancak maddi konularda yeni girişimler için uygun zamanda bulunmuyorsunuz. 

Kasım ayının rahatlatıcı enerjilerine kadar, bu zorlu süreci en sağlıklı ve ılımlı şekilde atlatmanızı diliyorum.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder