4 Mayıs 2017 Perşembe

11 Mayıs 2017 Akrep Burcu'nda Dolunay & Burçlara Etkisi #Astroloji






 Korkulabilecek çok şey var, ama korkacak hiçbir şey yok;
Kendi karanlığından başka..

11 Mayıs 2017 Saat 00.42’de 20 derece Akrep Burcu’nda Dolunay gerçekleşiyor. Etkisini artı eksi on günde güçlü şekilde gösterecek olan Dolunay zamanında gökyüzünde yoğun olarak “manevi güçlenme” teması vurgulanıyor olacak. Akrep, yara aldığında bile kendini yenileyebilen, manevi olarak çok güçlü ve dönüşümü simgeleyen alandır. Herkesin haritasında Akrep Burcu bir alanı yönetir, dolayısıyla ondan hariç bir yaşam düşünülemez. 

12 Burç, 12 farklı etkisi ile herkesin haritasında bir alanda yaşamaya devam eder. Bunlar deneyim dünyamızı anlatan yapı taşlarımızdır. Akrep zamanlarında psikolojik savaşlar verir, manevi olarak güçlenir ve varolan savaşlarımızı çoğu zaman açıktan savaşarak değil, gizli savaşlar ve mücadeleler başlatarak kazanırız. Bu hali ile dürüstlüğü anlatmaz, ne var ki kendisine zararı olmamış hiçbir şeye de senelerce kin beslediği görülmemiştir.

Mitoloji’de Akrep Tanrıça Artemis tarafından Orion’u öldürmek üzere görevlendirilmiş ve bu görevi başarıyla yerine getirmiştir. Böylece o anda yükselmekte olan takımyıldıza adı verilmiştir. Akatlar’da ise “iğneleyen” olarak isim bulmuştur. 


Akrep’in karanlık yönü onu iyi bir büyücü ve maji ustası yapar. Söz ettiğim büyü gerçek anlamının dışında, onun etki ve çekim alanını da anlatır, zira Akrep alanı bakışları, tavırları ve sözleri ile farkında olarak veya olmayarak insanları büyüler. Gökyüzünde Akrep’te bir gökyüzü hareketi olduğunda da hepimiz için bu özellikler artmaya başlar. İnsanlar üzerinde etki yaratabilir, enerjimiz ve tavrımızla daha etkin olabiliriz.

Akrep Burcu sahip olmak ister. Elindekileri paylaşmak istemeyeceği gibi, kendine ait olmayanı da kıskanma özelliği vardır. Onun arzusu “onun olan” her şeyin onda kalmasıdır. Bu süreçte hepimizin kıskançlık duyguları artabilir, bir şeylere sahip olma arzusu ile yanıp tutuşabilir ve en önemlisi bizim alanımızda olan hiçbir şeyi bırakmak istemeyiz.

Akrep burcu somut ve maddesel zevklerden ziyade, soyut ve psikolojik zevklere bağlı yaşamaktadır. Böylece bu dönemde kesin olarak ruhsal ve psikolojk açıdan doyum arar hale geliriz. Yüzeysel ve gelip geçici ilişkiler acı verirken, cinsellikte derin duygular ve bağlılık yaşanır. Akrep Burcu her haliyle bağlayıcıdır.

Akrep Burcu aşırı hassas sezgilere sahiptir ve hayatının neredeyse tamamını “hissederek ve hislerine güvenerek” yaşar. Akrep Burcu’nda iken sezgilerimiz artar, derin ve eski öğretiler, bilgilere değer veririz. Medyumik özelliklerimiz artar ve okült bilgiler, hislere dayanan çalışmalar ve meditasyon teknikleri uygulamak için muhteşem zamanlardır.

Akrep Burcu derin karanlıklarda yaşar ve her zaman sırları vardır, insanlar üzerinde bilinmeyen bir imaj bırakır. Akrep Burcu’n alanında iken kendimize ait özel alanımızı her zamankinden daha fazla korumak ister, insanlarla sırlarımızı paylaşmaktan çekinir hale geliriz.

Akrep’te iyileştirme ve şifalanma vardır, ruhsal dönüşümün en önemli anahtarları, önce dibi görmek, sorunlarla tam olarak yüzleşmek, kendi hatalarını görmek ve ardından şifayı kabul etmektir. Diğerlerinin negatif enerjisini emerek üstlenen ve esasen başkalarının durumunu belki onlardan bile daha iyi öngörebilen tek burç Akrep’tir. Onun mücadelesi kendisiyledir ve alanına yaklaşmadığınız sürece size zarar vermeyi düşünmeyecektir.

Akrep Dolunay’ı zamanında açıktan değil, ancak gizli olarak sizinle uğraşan insanlarla yüzleşebilirsiniz. Karşınıza çıkmaya cesaret edemeyenler, bir şekilde gizli planlar geliştirebilirler, ne var ki sonunda bir şekilde onların kim olduğunu öğrendiğiniz, yüzleştiğiniz zamanlardır.

Akrep’in en büyük düşmanı kendisidir. Hırs, intikam, saplantı ve kin en büyük gölgeleridir. Bu açıdan bakıldığında bu Dolunay insanların içindeki kin, nefret, öfke, saplantı ve hırsları ortaya çıkaracağı için etrafınızı iyi gözlemlemenizi ve bu duygulara sahip olan insanlardan uzak durmayı tercih etmenizi öneririm. Tabi ki kendi içinizde varolan olası bu duyguları dönüştürmek, psikolog, psikiyatrist, spiritüel işler yapanlar, danışmanlardan yardım almak için de en ideal zamanda olduğunuzu da hatırlatırım.. Bu süreç aynı zamanda bedensel dönüşüm açısından da uygundur. Cerrahi müdahaleler, ameliyatlar bu süreçte etkili olurlar. Manevi ve bedensel olarak dönüşmek, yük olan duygulardan ve insanlardan uzaklaşmak için daha iyi bir zaman yoktur.

Akrep’teki geçmişi unutmama hali, Dolunay zamanında size geçmişten insanları ve olayları hatırlatabilir ve birebir karşınıza da çıkarabilir. İşte size yüzleşmek ve sonrasında yolunuza bakmak için en ideal zaman !

Dolunay’a kavuşum yapan sabit yıldız Zuben Elschemalı sabit yıldızı, sosyal reformlarla ilgili olup, zamanında Özgecan Aslan veya Ali İsmail Korkmaz cinayetinde olduğu gibi, toplumun belirli bir alana duyarlılık göstermesine sebep olabilir. Elbette dileriz ki böyle vahşi olaylar aracılığı ile böyle bir duyarlılık oluşmasın. 

Öncelikle belirtmeliyim ki, Dolunay’dan en yüksek etkiyi almanız için, 20 drc Akrep, 20 drc Boğa, 20 drc Kova, 20 drc Aslan burçlarının 5 er derece uzak ve yakınında gezegenleriniz veya önemli noktalarınız olmalıdır. Yani Dolunay’dan Akrep, Boğa, Kova ve Aslan sabit nitelikteki burçları birinci etkiyi alıyor olacaklar.
 
Sabite, değişimi kabul etmekte zorluk, yeni deneyimlere yer açmakta güçlük, esnekliğe, değişime kapalılık ve hatalarla yüzleşme konusunda geçlik verebilen, sürekli aynı yere takılıp kalmamız sebep olan bir niteliktir. Dolayısıyla bu gruplardan birindeyseniz öncelikli olarak “takılıp kaldığınız yaşam dersleri veya konularını” gözden geçirmeniz ve bu alanlarda ne tür değişimler yaratabileceğinize odaklanmanız yararlı olacaktır.

Dolunay yönetici gezegeni Mars’ın, gökyüzünde Merkür ile karşılıklı ağırlaması tartışmalara, can yakan sözlere ve kendini öfkeyle ifade etmeyi seçen insanlara kapı aralıyor olacak. Bu elbette farkındalığı gelişmemiş kişiler için daha geçerli olmakla birlikte, bu süreci faydalı olarak kullanmak için eğitimlere başlayabilir, kısa seyahatler yapabilir, işinizle ilgili araştırmalar yapabilir, iş görüşmelerine katılabilir, sınavlar ve yazılı yetenek alanlarından fayda sağlayabilirsiniz. Hızlı konuşan, laf salatası yapan, kelimelerle manipülasyon uygulayan, zeka başlığı altında küstahlık yapan insanlardan uzak durmanız bu süreçte ruh dinginliğinizi korumanıza yardımcı olacak

7-16 Mayıs aralığında gökyüzünde Dolunay’ın yöneticisi Mars, Neptün ile kare, Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak:

Bu süreçte; her türlü özel, sosyal ilişkiniz, iş hayatınız ve parasal girişimlerinizde son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Aldatılma, yanıltılma, kandırılma, olayları farklı görme temalarının en yüksek olacağı bu süreçte hırsızlık, dolandırıcılık gibi olaylarla karşılaşmamak için temkinli olmanız gerekiyor. Evinizin doğal gaz ve su sistemlerini kontrol etmeniz gereken bu süreçte sanatsal faaliyetler, yüzme ve artistik beceri gerektiren her türlü aktivite, ruhsal çalışmalar için uygun zamanda olacaksınız. Dalgın dikkatten dolayı kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bu süreçte ateşli ve salgın hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz ve acil değilse narkoz almamanız yararlıdır.

Bu zaman aralığında hayatınızda hangi gelişmeler olursa olsun asla “yüzleşmekten kaçınmayın, geride durmayın, vazgeçmeyin ve pes etmeyin.”
Ancak Akrep’in yüzleşme isteği önce “kendi karanlığıyla” dır. Kendi kendinizi yiyip bitiren, sizi karanlık ve korkuya çeken neler var düşünmeniz gerekecek; çünkü gelişen olaylar çoğu zaman sandığımız gibi başkaları yüzünden değil, tamamen kendi karanlıklarımız yüzünden karşımıza bir bir çıkmaya başlarlar.

Belki gelişen olaylar sizi yalnızlığa, kendi kabuğunuza çekilmeye veya dayanamadığınız noktada bir şeyleri boşvermeye itecek olsa da, esasen yapılması gereken, kendinizle yüzleşmek ve görülmesi gereken dersi görmek olacak. Bu zaman diliminde geçmişten karşılaşmaları sıklıkla yaşayabilecek ve ruhsal olarak tamamlanmamış ilişkilerinizle yeniden diyaloğa geçebileceksiniz. İlişkilerinizde tüm sırların ortaya çıkacağı, ayrıca kazalara dikkat edilmesi gereken bir süreçtesiniz.
 
Dolunay anında Asc yöneticisi Rx Satürn, Koç Burcu’ndaki Merkür Uranüs kavuşumu ile uyumlu görünümde olacak:  Sadece bu hafta değil, bu ay boyunca sistemin bizi mecbur bıraktığı şey, geçmişten beri süregelen ve tıkanmış konular üzerinde ani ve şok edici olaylarla değişiklik yaratmak, eski yapıları kırmak, eskimiş, çürümüş, artık hizmet etmeyen veya yarardan çok zarar sağlayan her ilişkiyi devrimsel olaylarla yeniden yapılandırmak, sonlandırmak olacak. Burada Dolunay’ın etkisi ile önümüzdeki on gün çok daha sert ve radikal değişim gerektiren sarsıcı olaylarla yüzleşmek ve karar almak zorunda kalabilirsiniz. Üstelik bu kez Merkür’ün Satürn ile bağlantısı olayları anlamlandırmada daha olgun ve kararlı yaklaşımlarda bulunacağımızın bir garantisi niteliğinde.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

17 Mayıs 2017’de başlayacak Sertifikalı Astroloji Eğitimi için Tıklayın:

Rx Pluton, Dolunay ile uyumlu görünümde: Evrensel ve karmik olarak büyük dönüşüm ve kırılma zamanını gösteren bu etki ile yapabileceğiniz en iyi şey, enerjinizi büyük bir amaca, hedefe yönlendirmek ve proje geliştirmektir. Yönetme, idare etme, güç ve baskı kullanmayı da anlatan bu görünüm, erkekler, patronlar ve yaşlılarla ilgili konularda gelişebilecek ilişki problemlerini de gösterebileceği için, ılımlı davranmak ancak korkuları, kaygıları ve geçmişten bugüne etki eden üzüntüleri açık bir dille ifade etmek yararlı olacaktır.  Pluton’un bu etkisi, sizin üzerinizde bir güç ile, kolektif etkinin amaca hizmet etmeyen her yaşam deneyimini hayatınızdan çıkarıp atacağına işaret etmekte. Bu, irade ile karşı koyamayacağınız, gitmesi gerekenin yeri gelince zorla, mücadele ve baskı ile gideceği zamandır.

Bu enerji ile şu soruları kendinize yöneltebilirsiniz;

-Kendi değerlerime uygun bir yaşam sürüyor muyum ?

-Geçmişten bugüne bana yarar sağlamasa bile sürdürmekte ısrar ettiğim ne var ?

-Hayatımda yapacağım radikal değişim hangi alanlarda olmalı ?

-Bu değişimi yapabilmek için yeterince donanım sahibi olduğuma göre, cesaretsiz kalmamı sağlayan ne var ve onu nasıl kırabilirim ?

-Kırılım zamanlarında kadere ve yaşam akışıma tamamen güvenmeye devam ediyor muyum ?

(Bu noktada Ağustos’a dek devam eden Satürn Rx yazımı ve burçlara etkisini okuyabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/03/7-nisan-27-agustos-2017-saturn-retro.html )

Akrep Burcu aşırı hassas sezgilere sahiptir ve hayatının neredeyse tamamını “hissederek ve hislerine güvenerek” yaşar. Akrep Burcu’nda iken sezgilerimiz artar, derin ve eski öğretiler, bilgilere değer veririz. Medyumik özelliklerimiz artar ve okült bilgiler, hislere dayanan çalışmalar ve meditasyon teknikleri uygulamak için muhteşem zamanlardır.

Akrep Burcu derin karanlıklarda yaşar ve her zaman sırları vardır, insanlar üzerinde bilinmeyen bir imaj bırakır. Kendimize ait özel alanımızı her zamankinden daha fazla korumak ister, insanlarla sırlarımızı paylaşmaktan çekinir hale geliriz.

Akrep Burcu alanında iken bir şeyleri kaybetmekten çok korkar, kaybettiğimiz şeyler varsa da diğer insanlar için tehlikeli hale gelmeye başlarız.

 Akrep Burcu’nda iken kendimizi her zamankinden daha hırslı ve istekli, yaşam enerjimizi ve gücümüzü içten içe yoğun olarak hissederiz.

 Akrep Burcu’nda iken gizli işler çevirme potansiyelimz yükselir. Böylece gizli kapaklı işler ve gizli ilişkiler yaşama olasılığımız artar.

Akrep Burcu’nda iken kendimizle, yaşamla ve yaşamsal tavrımızla yüzleşme zamanıdır. En değersiz hissettiğimiz konu ve olaylar açıkça karşımızda belirebilir. Burada amaç duyguyu fark edip, dönüştürebilmemizdir.
 
Akrep Burcu’nda iken cinsel organlar hassaslaşır ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca cinsel organlarla ilgili doktor muayenesi için uygun günlerdir. Psikolojik araştırmalar için uygundur. Psikolog, psikiyatrist ve cerrahlara gitmek için uygun zamandır.

Akrep Burcu’nda iken telepati, durugörü, vizyon alma, rüyalar, meditasyon gibi konu başlıkları ile ilgili çalışmalar yapabilir ve maksimum fayda sağlayabilirsiniz.
Akrep Burcu’nda iken hiçbir şeyi somut değerlendirmeyin, her şeyin ruhsal yönüne değer verip, size değersiz hissettiren her şeyden uzaklaşın. Kendinizle yüzleşin ve korkularınızın üzerine gidin. Akrep’in yüksek enerjisi ve sezgileri size yardımcı olacaktır.


Dikkat Edilmesi Gerekenler:
-Sosyal medya hırsızlıkları, ticari yanılgılar, enfeksiyonlar, akciğer problemleri

-Şifre karışıklıkları, hesap çalınma olayları

-Virüs ile gelen mailler

-Birilerinin kafanızı karıştırmak için yalan beyanlarda bulunması

-Gizli düşmanların artması ve size söyleyemediklerini arkanızdan veya kötü eylemlerle uygulamaları

-Seyahat ve yolculuklarla ilgili karışıklıklar

-Yeni başlayan ilişkilerde tanıştığınız kişilerin gerçek kimliği hakkında yanılabilme potansiyelinin artması

-Aldatılma, yanıltılma, gerçek olmayan veya yanıltıcı konu başlıkları ile karşılaşabilme potansiyeli.

-Dolandırılma riski

-Boğulma, deniz kazaları, gaz zehirlenmeleri, solunum yolu hastalıkları riski

-Sahte doktor veya sahte psikologlara denk gelme riski

Bu esnada 6 Haziran’a dek Venüs Koç Burcu’nda ilerlemeye devam ediyor. Konu ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz:  http://incididem.blogspot.com.tr/2017/04/6-hazirana-dek-venus-koc-burcunda-sizi.html

20 Şubat 2017’de girdiğim Türkiye ve Dünya’yı önümüzdeki 10 yıl bekleyen süreç yazım: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/02/onumuzdeki-10-yil-turkiye-ve-dunyayi.html

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY HAFTASI

KOÇ
Dolunay sizin ruhsal dönüşüm, manevi olarak güçlenme, finansal konular, burs, nafaka, miras, başkalarından gelen gelirler, sırlar ve spiritüel eğilimler alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde maddi olarak beklediklerinizi elde edebilirsiniz, ancak diğer yandan hayatınızda daha önce fark edemediğiniz sırlar ve göremedikleriniz aydınlanıyor olacak. Dolayısıyla alacağınız haberler ve göreceklerinizle bir nevi aydınlanma yaşıyor ve kim dost kim düşman daha iyi anlıyor olacaksınız. Özellikle partnerinizle ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde asıl niyetler ortaya çıkabilecek. Bu süreçte manevi gücün sizde olduğunu bilerek hareket edin ve abartılı yaklaşımlardan kaçınarak, olayları gözlemeyen taraf olmayı tercih edin. Ruhsal ve bedensel şifa için uygun zamandasınız. Dolunay haftasında yakınlarınız, yakın çevreniz, akrabalarınız ve kardeşlerinizle iletişiminizde daha yapıcı tutumlar beslemeniz gerekecek. Bu süreçte yaşam ve ölüm ekseni üzerine düşünebilir, her şeyin ne kadar boş olduğunun idrakine varabilir ve kendiniz için yeniden ve daha iyi bir yaşam yolu çizme arzusuna erişebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz spiritüel titreşimlerin artması ile anlamlı rüyalar görebilir, ruhsal olarak kendi gücünüzü arttıracak şifa çalışmaları deneyerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. İlişkilerinizde iletişiminizi sabit tutmalı ve olaylar karşısında tavır almak yerine, daha sakin ve kendinizi gözeten bir davranış modeli ile yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Bekar olanlarınız bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir ve flört edebilirsiniz; ancak karşınızdaki insanı tanımaya yanıltıcı enerjilere karşı özellikle zaman vermelisiniz. Bedensel ve tensel ihtiyaçlarınız artarken, ruhsal olarak da tatmin olmak isteyecek ve yaşamınızdaki insanlardan yüzde yüz ilgi bekliyor olacaksınız.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

BOĞA
Dolunay sizin ikili ilişkiler, yakın dostluklar, evlilik ve partnerlik alanınızda gerçekleşerek, hafta genelinde yakın ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenizi ve düzenlemenizi sağlıyor olacak. Özellikle güçlü olan taraf siz olduğunuz için, eylemleriniz ve sözlerinizde aşırıya giderek, agresif bir tutum sergilemek yerine, koşullar ne olursa olsun sakince serbest bırakmayı kendinize hatırlatmayı tercih edin. Bu süreçte kendinizi ifade ediş şekliniz normale göre daha sert ve kırıcı olabileceği için, kişilerin ilk hatasında onları hayatınızdan çıkarma odaklı veya kırıcı davranabilme ihtimaliniz sözkonusu olacak. Hafta genelinde ilişkilerinizdeki dengeyi daha iyi sağlamanız gereken koşullar varken, yaşamınızda size katkı sağlamayan insanları da kesin bir şekilde hayat yolunuzdan çıkarıyor olacaksınız. Bu süreçte boyun ve boğaz problemlerine, kadın hastalıklarına dikkat etmenizi önermekteyim. Finansal konularda risk almadan ilerlemeniz gereken bu dönemde, kiminle yola devam edeceğinizi beliyor olacak ve hayatınıza bir yandan yeni insanlar katılırken, diğer yandan eskide kalması gereken insanların da gidiyor olduğunu gözlemleyeceksiniz.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

İKİZLER
Dolunay sizin iş hayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınızı etkiliyor olacak. Olasılıkla hırs yaptığınız veya uzun zamandır içinize attığınız konuların aniden patlaması ve bunların sağlığınıza yansıma ihtimali de sözkonusu olacağı için, haftayı mümkün olduğunca sakin ortamlarda, pozitif enerjili insanlarla geçirmeye çalışmanız işinize yarayacak. Bu süreçte sanatsal faaliyetler, yaratıcılık gerektiren işlerden faydalanmak ruhunuza iyi gelecek. Çalışma ortamınızda sizinle sorunu olan insanları daha rahat algılayabileceğiniz bu dönemde gücün sizde olduğunu unutmayın ve ilk olayda panik olmayın. Şartları ve koşulları gözlemleyerek devam edin, çünkü bir şekilde kazanan siz olacaksınız. Sağlığınıza, özellikle üreme organları ve ruhsal sağlığınıza daha fazla özen gösterin, rahatsızlığınız varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin. Dolunay haftasında araştırmalar yapmak, daha önce bilmediklerinizi öğrenmek için de ideal etkiler altındasınız. İkili ilişkilerinizde iletişim testlerinin devam ettiğinin bilincinde olun ve toleransınızı arttırmaya çalışın. Artık dengeleyemediğiniz durumlar varsa da, yollarınızı ayırma kararı alacağınızın bilincinde olun. Bu süreçte evcil hayvanlarınızın sağlığına daha fazla özen gösterin ve evinizdeki değerli eşyaları koruyun. İlla ki sizden alınacak diye bir durum yok, merak etmeyin bu sadece bir önlem. Bu haftayı kendi içinizde ve dengeli olarak atlatmanız, aynı zamanda ruhsal ve bedensel sağlığınız için de çok önemli. Hiçbir şeye kendinizden daha fazla değer vermemeyi tercih edin.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

YENGEÇ
Dolunay sizin aşk hayatı, çocuklar, eğlence, flörtler, tatiller, reklam ve tanıtımlar alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde özel hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde alt tabanda yatan olası sorunlarla karşılaşacağınız bir nevi aydınlanma dönemi yaşıyor olacaksınız. Bekarsanız sizi çok tutkulu ancak netlik içermeyen bir ilişkiye çekebilecek olan bu zaman diliminde, yaşamınızda ya hep ya hiç mantığı ile hareket edecek, görüştüğünüz insanlarla daha derin bağlar kurmayı arzuluyor olacaksınız. Ancak ilişkisi devam edenleriniz için bu süreç, sırların ortaya çıkabileceği ve olasılıkla sorunlarla yüzleşilmeye hazır olunması gereken bir zamanı anlatıyor olacak. Bu süreçte çocuklar alanınız etki altında olduğu için onlarla ilgili gelişmeler de yine sözkonusu olabilecektir. Hafta genelinde günlük yaşamınızda sizi rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih edin ve daima olumlu duygularda kalın. İşlerinizin reklam ve tanıtımlarını daha iyi sağlayabileceğiniz bu zaman diliminde, eğer süreci iyi yönetebilirseniz, ilişkilerinizde partnerinizi kendinize daha çok bağlayabilme ve ilişkilerinizi derinleştirebilme olasılığınızın da olduğunu unutmayın. Sizin gibi hisleri ile yaşayan insanların, en ufak olumsuz duygusu, karşı tarafa hemen geçtiği için, hafta genelinde daima iyi düşüncede ve iyi eylemde kalın.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

ASLAN
Dolunay sizin aile, yuva, yerleşim, aile büyükleri ve ruhsallık alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde ruhsal olarak çok güçlü olacağınızın farkında kalın ve her olayda kendinizle yüzleşmeyi tercih edin. “Bu bana ne hissettirdi, bu benim için gerçekten iyi mi..” sorularını kendinize sıklıkla tekrarlayın, çünkü bu süreçte kendinize en iyi gelen kişi yine siz olacaksınız. Özellikle aile ve yakınlarınızla ilişkilerinizde daha önceden göremediğiniz konuların farkına varacağınız bu dönemde, yakınlarınız ve arkadaş çevrenizle ilgili sorunlar size yansıyabilecek. Dolayısıyla en temelde yatan ihtiyaçlarınızla yüzleşecek ve yaşamınızdaki insanları en yakından en uzağa dek yeniden sıralandırıp, ilişkilerinizi buna göre belirliyor olacaksınız. Evinizle ilgili değişimler için uygun olan bu dönemde, eve ait güvenlik vb. konuları yeniden değerlendirebilir, hırsızlıklara karşı kendinize bir alarm sistemi almayı düşünebilirsiniz. Özellikle danışmanlar, psikolog ve psikiyatristlerden destek almak için faydalı olan bu dönemde aile bireylerinizin ve arkadaşlarınızın sorunları ile meşgul olabilir, ilgili konuları çözümlemek için hareket edebilirsiniz. Hafta genelinde çocuk sahibi olmak isteyenleriniz elverişli bir dönemden geçerken, hiçbir şeyi içselleştirmemeyi ve olayları akışına bırakarak, biraz da kendiniz için rahat yaşamayı hatırlamayı tercih edin. 

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

BAŞAK
Dolunay sizin kardeşler, akrabalar, yakın çevre, trafik, seyahatler, eğitim öğretim, yazılı ve sözlü iletişimi ilgilendiren alanınızda gerçekleşerek hafta genelinde yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi testten geçiriyor olacak. Bu süreçte yakınlarınızla ilişkilerinizde daha önceden göremediklerinizi görebilir, ilişkilerinizi buna göre yeniden düzenleyebilirsiniz. Önemli haberler alacağınız bu süreçte aslında sizden habersiz hiçbir şey olmuyor olacak. Dolaylı ve direkt yollardan haberler alacak, dolayısıyla yeni bir aydınlanma yaşıyor olacaksınız. Görüşmeleriniz, anlaşmalar ve teklifler açısından ideal olan ve size fırsatlar veren bu süreçte, bu tekliflerin gerçekçiliğini ve arka planını iyi sorgulamanız gerekecek. Zihninizde korku ve kaygı biriktirmeyin ve intikam, hırs, nefret duyguları ile hareket etmemeyi tercih edin. Tavırlarınızı insanların tavırlarına göre değil, kendi ruhsal dünyanıza göre ayarlayın; kısaca kötü ile kötü, terbiye sahibi olmayanla da bir olmayın. Devam eden ilişkileriniz ve dostluklarınızı iletişim sınavlarına tabi tutacak olan bu süreç, diğer yandan güçlü insanlarla yeni bağlantılar kurmanıza sebep olurken, internet ve sosyal medya işlerinizde karışıklıklar, dolandırılma, hesap çalınması gibi konulara dikkat etmeniz gerekecek. Bu Dolunay, kendinizi çok daha güçlü bir dille ifade etmenize sebep olacak.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

TERAZİ
Dolunay sizin parasal kaynaklar, yetenekler, kendinize verdiğiniz değer ve finansal işleriniz alanında gerçekleşiyor. Hafta genelinde yaşamınızda para konuları önplana çıkabilirken, finansal ve olası alım satım konularındaki işlerinizde karışıklıklara, hesap hırsızlıkları, dolandırıcılık gibi konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Yaşamınızda biraz da maddeye değer vermeniz gerektiğini hatırlayabilirsiniz. Bu zaman diliminde arkadaşlarınız ve topluluklarla oluşabilecek sorunlara karşı dikkat etmeniz ve yaşamınızda her ne olursa olsun kendi değerinizi sürdürmeniz önemli olacak. Bir şekilde bu hafta sırlara vakıf olabilecek, daha önceden bilmediğiniz gerçeklerle de yüzleşme imkanı bulabileceksiniz. Özellikle eş ve yakın dostlarla iletişimde daha dengeli davranılması gereken Dolunay haftasında iş hayatınızda beklediğiniz bir gelişmeyi yakalayabilecek, iyi ve güçlü görüşmeler yapabileceksiniz. Unutmayın ki ruhunuza ve ilişkilerinize verdiğiniz değer kadar, maddi konular da yaşamsal açıdan önemlidir ve gereklidir. Haftanın sizin için genel yoğunluğu sizin için bu doğrultuda ilerliyor olacak.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

AKREP
Dolunay sizin toplum içindeki tavır ve davranışlarınız, bedensel ve ruhsal sağlığınız, yaşam enerjiniz ve ilişkilerinizdeki bakış açınızı ilgilendiren alanınızı etkiliyor olacak. Hafta genelinde öncelikle sağlığınıza oldukça dikkat etmeli, hiçbir şeyi stres yapmamalı ve “bırakabilmeyi” öğrenmelisiniz. Size yük olan, zarar veren, kısıtlayan, engelleyen her durum, duygu ve olay ile artık vedalaşmaya niyet edin ve huzura bu süreçte kucak açmayı tercih edin. Özellikle en yakınlarınızla ilişkilerinizi ciddi testlerden geçirecek olan bu süreç, güç dengelerini sizden tarafa kaydıracağı için, size olumsuz etki eden her şeyi keskin bir şekilde bırakmayı tercih ediyor olacaksınız. Kurallarınızı, sınırlarınızı ve şartlarınızı yeniden belirleyeceğiniz bu zaman diliminde, sürecin verdiği stres fiziksel sağlığınıza yansıyabileceği için mümkün olduğunca sakin ve anlayışlı olmak, “kabul enerjisinde” kalmak size iyi gelecek.  Özellikle yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal faaliyetlerin ruhunuza iyi geleceği bu zaman diliminde, bekarsanız yeni insanlarla tanışabilir ve özel yaşamınızda yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz; ancak karşı tarafı tanımak için epey uzun süre vermeniz ve hemen hayatınıza dahil etmemeniz gerekecek. İlişkisi devam edenlerinizin özellikle testten geçeceği bu zaman diliminde ya tamam ya devam diyecek ve ilişkinize yeniden yön veriyor olacaksınız. Dolunay haftası duygularınız üzerinde etkin rol oynarken geçici rahatsızlıklar hissedebilir, kendinizi agresif ifade edebilirsiniz. Ne var ki bu zaman dilimi aynı zamanda iş hayatınız açısından destekleyici ve yeni başlangıçlara açık bir süreci vurguluyor olacak.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

YAY
Dolunay sizin kayıplar, ruhsallık, rüyalar, iyileşme, şifa ve gizli düşmanlar alanınızda gerçekleşiyor. Bu hassas süreçte yaşamınızda size zarar veren duyguları ve insanları daha rahat keşfedebilecek, yaşamınıza yeniden yön veriyor olacaksınız. Özellikle kötü niyetli düşünmemeniz ve kötü niyetli adımlar atmamanız gereken bu süreçte, niyetinizi ve davranışlarınızı olumlu ve iyimser tutmak size çok iyi gelecek. Dolunay ruhsal ve bedensel olası rahatsızlıklarınıza şifa vermek üzere çalışıyor olacağı için, kendinize bir iyileşme süreci tanıyabilir, sessiz sakin ortamlarda bulunup, ruhsal olarak sizi rahatlatan çalışmalar yaparak bu süreci faydalı geçirebilirsiniz. Özellikle enerji çalışmaları, meditasyonlar ve kendinize göre yapacağınız niyetler bu süreçte daha etkili olacak. Dolunay haftasında yalnız kalmak, içe dönmek, sosyalleşmek yerine kendi halinizde kalmanın faydalarını görebileceksiniz. İkili ilişkileriniz ve iş hayatınızdaki iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreci daha çok içe dönüp, kendi yaşamınızı sorgulayarak geçirmeniz daha yardımcı olacak. Bu zaman diliminde geçmişten gelen insanlarla görüşebileceğiniz gibi, yaşamınızda ve rüyalarınızda sıklıkla geçmiş teması vurgulanıyor olacak. Bu noktada duygularınızı kontrol ederek, kendi yaşamınızda bir dönüşüm sağlamanız ve size faydası olmayan duygulardan uzaklaşarak, yaşamınıza iyimser ve yeni bir yol çiziyor olmanız önünüzü açıyor olacak. Devam eden uzun süreli ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda yanıltıcı ve aldatıcı zamandasınız.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

OĞLAK
Dolunay sizin arkadaşlıklar, gelecek planlarınız, projeler, topluluklar ve kariyer gelirleri alanınızda gerçekleşiyor olacak. Dolunay haftasında arkadaş çevresi ve gruplarla ilgili sorunlar ön plana çıkarken, hayatınızdan bir arkadaşınızın çıktığını gözlemleyebileceksiniz. Bu süreçte kalabalık ortamlar, internet ve arkadaş çevrenizde yaşanacak sorunlara rağmen, geleceğe umutla bakıyor ve güçlü hedefler belirliyor olacaksınız. Nitekim, bu Dolunay beklemediğiniz bir projede yer almanıza aracı olabileceği gibi, iş hayatınızda beklenmedik bir açılım yaratmanıza da sebebiyet verecek. Devam eden iş ilişkilerinizde iletişim sorunlarına karşı temkinli olmanız gerekirken, diğer yandan yeni gelişmelere de açık bir sürecin içinde olacaksınız. Hayatınızdaki insanlar, özellikle yakın ilişkileriniz bu zaman diliminde kendilerini agresif ve beklenmedik tepkilerle ifade edebilir, yaşamınızdan uzaklaşmak isteyebilirler. Bu noktada onlar sizin geleceğinizde olacak mı yoksa olmayacak mı bunun kararını siz veriyor olacaksınız. Hafta genelinde sinir sisteminizi korumanız ve sakin ortamlarda yer almanız size iyi gelecek.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

KOVA
Dolunay sizin kariyer, aile büyükleri, sizden yaşça büyük kişiler ve yaşam hedeflerinizi ilgilendiren alanınızda gerçekleşiyor olacak. Hafta genelinde kariyer alanınızda olası sorunları görüp gözlemleyeceğiniz, patronlar, aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde alt yapıda var olan olası sorunların bir bir ortaya çıkacağı bir süreç yaşıyor olacaksınız. Yine de bu zaman dilimi bir yandan sorunlara sebep olurken, diğer yandan toplum içinde kendinizi çok güçlü ve karizmatik ifade etmenize sebep olacak ve güçlü iş bağlantıları kurmanıza da yardımcı olmaya çalışacak. Dolunayın en kritik noktalarından biri ise şüphesiz ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Uzun zamandır sorunlu giden ilişkilerinizi çok net bir şekilde noktalama kararı alabileceğiniz bu zaman diliminde, kararlarınızda çok net ve güçlü olan taraf olacaksınız. Aile büyüklerinizin sorunlarına yardımcı olabileceğiniz, onlarla daha fazla ilgilenmenizin de gerekebileceği bu zaman diliminde, özel yaşamınızdaki iletişim testlerden geçiyor olacak. Her ne olursa olsun, bu hafta olan her olayın gelecekteki yaşam yolunuz açısından aydınlatıcı bir etki sunduğunu ve kadersel olarak iyi bir arınma zamanında olduğunuzu hatırlayarak yola devam etmeniz faydalı olacak. 

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

BALIK
Dolunay sizin davalar, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, eş ve yakınlarla iletişim, eğitim öğretim hayatınız ve hukuksal konuları ilgilendiren alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde hukuksal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, alt yapıda varolan sorunları daha net gözlemleyebilirsiniz. Dostlarınız ve yakınlarınızla iletişiminizde problemleri ortaya koyarak, daha gerçekçi gözlerle yaklaşmanızı isteyen bu süreçte, umudunuzu koruyun ve kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Özellikle bir yolculuk, yeni başlayan bir kurs veya eğitim size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Öğretmenlerinizle ve yakınlarınızla iletişiminizi dengede tutmanız gereken olan bu zaman diliminde, esasen hoşögürülü, merhametli ve her şeye rağmen seven ve kollayan taraf olacaksınız. Dolunay haftasında insanların size kullandıkları kelimelere dikkat edin ve seçilen kelimelerin ruhun bir yansıması olduğunu unutmayın. Dolayısıyla kibar, nazik ve dürüst iletişimi hak eden sizler, bunun karşılığını alamadığınız noktada, Dolunay zamanında kendinize verdiğiniz değer için, bu durumlara karşılık tavrınızı koymaktan geri durmamayı tercih edin.

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:


SOSYAL MEDYA

Facebook’ta beni takip edin:

Twitter’da beni takip edin:

 İnstagram’da beni takip edin: 

Youtube Kanalıma ücretsiz üye olarak yeni videolarımdan hemen haberdar olun:

Kişiye Özel Danışmanlık için inceleyin:

17 Mayıs 2017’de başlayacak Sertifikalı Astroloji Eğitimi için Tıklayın:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder