27 Eylül 2013 Cuma

BOĞA BURCU EKİM



Ekim ayına Terazi burcundaki Yeniay ile başlıyoruz sevgili Boğa. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sonra göstererek etkilerini hafta boyunca hissettirmeye devam ederler. Bu yeni ay sizin iş hayatı, sağlık, çalışanlarınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Kendi içindeki zorlayıcı enerjilerden dolayı Ekim ayının ilk 10 gününde iş değişikliği yapmamanızı önermekteyim. İş yerine ait sorunlar, ev veya iş yerinizde çalışanlarınızla ilgili problemler ve evcil hayvanlarınızın sağlık sorunları bugünlerde sizi meşgul edebilir.

Terazi burcunun yöneticisi Venüs aynı zamanda sizin yönetici gezegeniniz olduğu için, Yeni ay haftasında kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu aynı zamanda birçoğunuz için iş yerindeki insanlarla “yüzleşme” anlamını da taşıyor. Varolan problemlerinize bu dönemde noktayı koyabileceksiniz.

9 Ekimde burcunuzun yöneticisi Venüs, Neptün ile  kare açı oluşturuyor ve siz genel sağlık durumunuza hassasiyet göstermeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz.

Aşk hayatınız 15 Ekimden sonra canlanıyor ancak Ekim ayının 2.yarısında eski ilişkilerinize dönmemeniz ve geçmişe ait meseleleri irdelememeniz sizin için hayati önem taşımakta. Eğer kaygıları bir kenara bırakıp bugüne odaklanırsanız her şey sizin lehinize gelişecek sevgili Boğa.

Ayın en önemli gökyüzü hareketi 19 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması. Ay tutulmaları etkilerini 15 gün önce ve sonra hissettirmeye devam ederler. Duygusal olarak çalkantılı ve kaotik günleri işaret eden Ay tutulmaları zamanında bizler genel olarak daha önce fark edemediğimiz konuları bir anda önümüzde bulur ve bunlarla yüzleşmek durumunda kalırız. Tabi ki bu sizin hayrınıza gelişecek bir süreci ifade etmekte. 

Tutulma sizin kayıplar, hapishaneler, hastaneler, izole olma, yalnız kalma ve iyileşme ile ruhsallık alanınızda gerçekleşiyor. Etkilerini tutulmaya yakın günlerde daha çok hissedeceğiniz bu gök olayı aynı zamanda sizin aşk hayatı, ilişkiler ve çocuklar evinizi de kapsamakta. Eğer bir sağlık sorunu yaşamaktaysanız, Ekim başında kontrollerinizi yaptırmanızı öneririm. Böylece verimli bir iyileşme dönemi geçirirsiniz. Tutulmanın etkisiyle birçok hasarlı ilişki bu dönemde sona erecek, bu özellikle sizin için çok önemli. Aldatmalar, yanılgılar ve yanlış beklentiler sonucu hayal kırıklıkları bu dönemde sıklıkla görülebilir. Çocuklara ait üzüntüler, problemler yaşayabilirsiniz. Tabi ki bunlar olumsuz görünse de hepsi ilahi planın gerekli parçalarıdır ve size tekamül yolunuzda yardımcı olan araçlardır.

Olayları böyle değerlendirmek ve yaşadığınız deneyimler esnasında hayatınızdan çıkan insanlara izin vermek faydalı olacak ve önünüzü açacaktır. Unutmayın ki ilişkiniz sağlam temellere dayanıyorsa, zaten bitmeyecektir.

21 Ekim’de başlayan Merkür’ün geri hareketi durağan günlerle birlikte 17’sinden itibaren etkilerini göstermeye devam ediyor ve sizin ciddi ilişkiler evinizi etkiliyor. Yakın dostlarınız, ortaklarınız ve eşinizle olan paylaşımlarınızda geçmişe ait konular önünüze gelecektir. Yapmanız gereken bu konuları halletmek ve önünüze bakmak, zira geçmişte fazla durmak ve uzun süre kin beslemek sadece size zarar verir sevgili Boğa.
Bekar olanlarınızın ilk 15 günde karşısında ilişki fırsatları çıkacak olsa da, bir ilişkiyi oturtmak için Kasım ayını beklemenizde fayda var. 

9-10 Ekim günlerinde para konusunda fırsatlar elde edebilir, projelerinizi ciddileştirme fırsatları elde edebilirsiniz.

Sevgiler
Didem ŞARMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder