28 Haziran 2013 Cuma

YENGEÇ BURCU TEMMUZ AYI



YENGEÇ BURCU


Ay başından itibaren sizin burcunuzda  yani 1.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, Temmuz başından itibaren yaklaşık bir yıl boyunca size büyüme ve genişleme imkanı sunarken, özellikle düşünce dünyanızda ve zihinsel olarak zenginleşmeniz konusunda yardımcı olacak. Yaklaşık bir yıl boyunca şans sizden yana olacak sevgili Yengeç; ancak bu dönemde kilo almaya başlamanız ve varolan sağlık sorunlarınızın da Jüpiter sayesinde artması sözkonusu. Bu sebeple vakit kaybetmeden sağlığınıza özen göstermeniz, herhangi bir rahatsızlığınız varsa gerekli tedavileri yaptırmaya başlamanız çok çok önemli. Jüpiter olumlu anlamlarda büyüme ve genişleme verirken, dünyaya bakış açınız ve yaşamsal tavrınızla ilgili varolan sorunları da büyütecektir. Bu dönemi kendiniz için bir bilgelik dönemi olarak adlandırabilir, sorunlarınızla evrenin en yüksek desteğini alarak başaçıkabilirsiniz.

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı kendinizi gerilimli hissetmenize sebep olacak gibi görünüyor. Bu 3 gün özellikle ikili ilişkilerde gerilimlere açıksınız.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar burcunuzda geri harekette olacak olan Merkür, geçmişle ilgili konuları tekrar önünüze getirerek, bu konularda çözüm yolu bulmanız ve artık geçmişinizi bir kenara bırakıp önünüze bakmanız konusunda size destek olacak. Bu dönemde geçmiş konuların sizi ne kadar yıprattığını hatırlayın ve aynı hataları tekrar etmeyin Yengeç.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi özel ilişkiler ve para konusunda sizi temkinli olmaya davet ediyor.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra göstermeye devam edecek. Bu Yeni Ay sizin 1.evinizde gerçekleşiyor ve kendinizi en iyi şekilde ifade edip, göstermeniz için size fırsat sunuyor. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu zaman diliminde iletişim sıkıntıları yaşayabilir ve geçmişten gelen problemli durumlarla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni ay zamanında yeni bir anlaşmaya imza atmamanızı da şiddetle tavsiye ederim.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için hayallerinizi somutlaştırma anlamı taşıyor sevigli Yengeç. Bu zaman dilimini kişisel gelişim, astroloji ve size yardımcı olup iyi gelebilecek alanlara eğilerek değerlendirebilirsiniz. Geçmişinizi iyileştirmek, yeni ve olumlu kararlar almak için oldukça uygun zamanlar.  Bu şanslı günler ayrıca iş hayatınız konusunda da olumlu destekler alabileceksiniz.

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizin motivasyonunuzu arttırıp, size hareket ve hız katarken, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini vurguluyor.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 8.evinizde, eşin veya ortağın maddi durumu, borçlar, krediler, miras, nafaka gibi konuları ilgilendiren yaşam alanınızı aydınlatıyor. Bu konularla ilgili gelişmelere açık olduğunuz bu dönemde kendinizi tedirgin hissedebilir, ruhsal olarak gerginleşebilirsiniz. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı olumsuzlukları büyütmenize sebep olabilir.  Sağlık durumunuza ve iş hayatınızdaki diyaloglara esktra dikkat etmeniz gereken Dolunay haftasının sizin için ekstra olumlu bir atmosferde geçmeyeceğini hatırlatmak isterim. 

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 3.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin iletişim, kardeşler, kısa yolculuklar ve yakın çevrenizi ilgilendiren yaşam alanınızı harekete geçiriyor. Bu dönem her şeye eleştirel yaklaşma eğiliminde olacaksınız gibi görünüyor sevgili Yengeç. Her şeyi sorgulayıp, merak edeceğiniz, en küçük ayrıntıyı bile öğrenmek isteyeceğiniz bu dönemde, yolculuklar aracılığı ile yeni iş bağlantıları da kurabilirsiniz.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde hayal kırıklıklarına açık bir zamanı gösteriyor.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi para konuları başta olmak üzere, baba ve erkeklerle ilişkilerinizde tartışmalara açık olduğunuzu işaret ediyor.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder