28 Haziran 2013 Cuma

TERAZİ BURCU TEMMUZ AYI



TERAZİ BURCU

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 10.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, yaşadığınız kariyer ve iş sıkıntılarına son noktayı koymanızı sağlayacak. Yaklaşık bir yıl boyunca muazzam kariyer fırsatları elde edecek ve kendinizi dünyaya en iyi şekilde gösterebileceksiniz. Bu zaman diliminde anneniz başta olmak üzere, devletle ilgili işler ve otorite figürlerinden ciddi destek fırsatları yakalayacaksınız. Kendinizi geliştirmeye ve iyileştirmeye hazır mısınız sevgili Terazi :)

Temmuz ayınınilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı ilişkilerinizde ve sizden üst durumda olan insanlarla tartışma ve gerilimlere açık bir enerjide olduğunuzu ima ediyor, dikkat.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında geçmişte kalan kariyer ve iş planlarınıza tekrar göz gezdirmenizi sağlayacak. Bu süreçte geleceğe dair neler yapabilirsiniz, geçmişten getirdiğiniz problemler neler ve iş hayatınız ile kariyerinizle ilgili sizi engelleyen faktörler nedir gibi konu başlıkları üzerinde düşünerek, kendinize yeni bir gelecek için temel hazırlıyor olacaksınız. Bu zaman diliminde eski iş bağlantılarınız ortaya çıkabilir. Resmi kurumlar ve annenizle ilgili geçmişte kalan meseleler tekrar gündeme gelebilir.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi arkadaş çevrenizle tartışmalara açık bir enerjide olduğunuzu işaret etmekte. Aynı günler maddi zorluklara karşı da temkinli olmalısınız. Burcunuzun yöneticisi olan Venüs bu iki gün boyunca Satürn ile zorlu bir bağlantıda olacağı için kendinizi sınırlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 10.evinizde yani toplumun gözü önünde kendinizi gerçekleştirdiğiniz, kariyer, anne, otorite figürleri, patronlar ve hedeflerinizi ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşecek.  Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı size gayet olumlu hissettiren yeni bir ilişki için sinyaller taşıyor. Ancak Merkür’ün geri hareketini hesaba katarsak herhangi bir yeni ilişki başlatmak için Ağustos ayını beklemelisiniz. Bu görünümün diğer bir olumlu anlamı ise, yeni ve yaratıcı projeler için çalışmaya başlamaktır.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için kariyer yaşantınız ve iş hayatınızla ilgili muazzam bir çıkışı vurgulamakta sevgili Terazi. Temmuz ayında değişiyor, dönüşüyor ve geleceğiniz için en ideal pozisyona geliyorsunuz. Bu süreçte maddi gelirleriniz ve iş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayacak ve kendinizi ekstra destekleniyor gibi hissedeceksiniz. Bu noktada ufak bir hatırlatma, tam da bu tarih aralığında işten ayrılacaklar için. Bu ayrılık size sonradan çok daha iyi ve kazançlı bir işin kapısını aralayacak benden söylemesi :)

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizin tüm motivasyonunuzu bir kez daha ve bu kez güçlü şekilde kariyerinize yönlendirmenizi sağlayacak. Bu ay sizin için tüm gezegenler işlerinizde gelecek başarıları vaad ediyor sevgili Terazi :)
 
22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 5.evinizde yani aşk hayatı, flörtler, cinsellik, eğlence, şans ve çocukları ilgilendiren yaşam alanınızı aydınlatıyor. Bu konu başlıkları ile ilgili hızlı çözümler yaşayacaksınız. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, size hızlı bir iş bağlantısı sunabilir. Normalde bu güçlü titreşim altında her şeyi abartma ve agresifleşme eğiliminde olsak da, ben bu görünümü sizin için olumlu değerlendiriyorum ve bunun sizin için güçlü yeni bağlantılar getireceğini öngörüyorum sevgili Terazi.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 6.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin rüyalar, iyileşme, yalnız kalma, izole olma, hastaneler, hapishaneler ve daha evrensel bir düşünce boyutuna girme gibi konu başlıklarını içine alan yaşam alanınızı hareketlendiriyor. Ayın son haftası bilinçaltınızdaki kaygılar ve endişelerle yüzleşeceksiniz.  İçten içe “ne yapsam işe yaramıyor” gibi bir düşünce sizi gölge gibi takip edecek olsa da, Temmuz ayının sizin için, geleceğe dair muhteşem planlarınızın temelini ve altyapısını oluşturma ayı olduğunu özellikle hatırlatırım. Başak burcunun vesvelesi yapısını deneyimleyeceğiniz 17 Ağustos’a kadar olan bu dönemde, yapmanız gereken içdünyanızdaki yetersizlik hissini bir kenara bırakıp, önünüzdeki fırsatları değerlendirmek olacak :)
 
26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı sağlık sorunlarına ve ruhsal hassasiyete işaret etmekte. 

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi, bu üç gün yeni plan projelere girmemenizi ve arkadaş çevrenizde, gruplar ve organizasyonlarda yaşayabileceğiniz olası gerilimlere işaret etmekte.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder