28 Haziran 2013 Cuma

BALIK BURCU TEMMUZ AYI



BALIK BURCU TEMMUZ AYI


Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 5.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, aşk hayatı, çocuklar, eğlence, şans oyunları, spekülasyonlar, cinsellik ve flörtler konusunda size genişleme ve fırsatlar verecek. Yaklaşık bir yıl boyunca ideal aşkı bulacak, aşk duygusunun ilahi olanla bağını sorgulayacaksınız. Bu süre içinde çocuklarınıza karşı oldukça anlayışlı davranacak gibi görünüyorsunuz sevgili Balık. Şans oyunlarından yana şansınızın artacağı bu uzun süreçte, spekülasyonlardan uzak durmalı ve özellikle yasak aşk ilişkilerinden kaçınmalısınız. Bu dönemin diğer bir olumlu özelliği ise kendinizi en iyi şekilde göstermeye başlamanız ve normalde kapalı olan enerjinizin bu yıl açılmaya başlaması ve sosyalleşmenizdir.

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı çocuklar ve varsa flört ettiğiniz kişi ile gerilimlere açık bir enerjide olduğunuzu ima ediyor. Bu üç gün kendinizi gergin ve keyifsiz hissedebilirsiniz.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında eski flörtlerinizi karşınıza getirebilir. Bunun dışında aile içinde önceden yaşanan gerginlikler ve ev ile yerleşime dair planladıklarınız tekrar gündeme gelecektir. Merkür rx boyunca eğer önceden planladıysanız, taşınabilirsiniz. Ancak bu yeni bir girişimse Ağustos ayını beklemelisiniz sevgili Balık. Çocuklarınızla iletişimde zorluk yaşayabilirsiniz.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi iletişim, iş yeri ve sağlık konularında zorlanmalara işaret etmekte.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 5.evinizi yani aşk hayatı, cinsellik, çocuklarınız, eğlence, şans ve risk, spekülasyon gibi konuları içine alan yaşam alanınıza doğuyor. Yeni ay zamanı ilgili alanlarda gelişmelere açık olacaksınız. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde ani bir para fırsatını gündeme getirebilir. Bugünlerde ani sağlık sorunlarına başta şeker ve tansiyon olmak üzere dikkat etmenizi öneririm.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için aşk hayatınız, eğitim öğretim, yabancılarla yapılan işler, hukuksal konular, çocuklarla iletişim gibi konularda büyük değişimler getirirken, sizin muazzam bir vizyon geliştirmenize sebep olacak. Hayatınızdaki bu köklü değişim zamanında ilgili konularda fırsatlar yakalayacaksınız ve hayallerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız.  Bu dönemde yaşayacağınız olası olumsuzluk ve hayal kırıklıkları aslında sizin sonradan daha iyi bir yaşam standartı oluşturmanıza vesile olacak.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 12. Evinizde yani izole alma, yalnız kalma, iyileşme, şifa bulma, hastaneler, hapishaneler ve rüyalar alanınızı aydınlatıyor. Dolunay zaman bu konularda gelişmelere açık olacak ve bir miktar yalnız kalmaktan hoşnut olacaksınız. . 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı,  size maddi konularda gelişmeler sunacak ve daha iyi para kazanacağınız bir kariyer için sinyaller yolluyor olacak. Bu dönemde içsel olarak gergin hissetmeniz oldukça normal olsa da, önünüzdeki planlara odaklanıp, Ağustos ayındaki olumlu gelişmeler için hazırlık yapmalısınız.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 7.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin ikili ilişkiler evinizi harekete geçiriyor. 17 Ağustos’a kadar birçoğunuz yeni bir ilişki başlatırken, bu noktada uyarım evliyseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa lütfen onun hayatına eleştirel yaklaşmayın ve her şeyi sorgulamayın; zira bu görünüm altında karşınızdaki insanı bunaltma olasılığınız da var.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı yakın dostluklar ve ikili ilişkilerde hayal kırıklıklarına açık bir enerjide olduğunuzu gösteriyor, dikkat.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi çalışanlar için iş yerinde bir gerilimin işareti gibi görünmekte. Bugünlerde patronlarınız ve hayatınızdaki erkeklerle tartışmaktan kaçınmalısınız. Sağlık sorunlarına bu 3 gün dikkat.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder