28 Haziran 2013 Cuma

İKİZLER BURCU TEMMUZ AYI



İKİZLER BURCU



Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayarak, bir yıldır sizin 1.evinizde size her anlamda genişleme ve büyüme anlamları yükleyen Jüpiter, şimdi yaklaşık bir yıl boyunca sizin 2.evinizde ilerleyerek, Temmuz başından itibaren maddi anlamda genişlemenizi sağlayacak. Bu bir yıl içinde aynı zamanda yetenek geliştirecek, yeni yetenekler edinecek ve maddi değerlerden yana şanslı olacaksınız. 

Temmuz ayınınilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı, gerilimli hissetmenize sebep olacak gibi görünüyor. Bu üç gün para konusunda gerilim yaşayabilirsiniz.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında geçmiş meseleleri tekrar önünüze getirecek gibi görünüyor. Bu konular özellikle kalıcı gördüğünüz her şey, aileniz ve yerleşime dair konular olabilir. Merkür geri hareketi boyunca taşınma, ev değiştirme veya geçmiş konulara yönelme konusunda eğiliminiz olsa da bunlardan uzak kalmalısınız sevgili İkizler.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi özellikle işle ilgili iletişim sorunlarına işaret etmekte.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin ikinci evinizi, yani maddi değerler, paranız ve kendinize verdiğiniz değeri ilgilendiren yaşam alanınızı aydınlatıyor olacak. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı kendinizi ifade etmek için şanslı alanlar yakalayabileceğinizi işaret etmekte. Bu dönem kısa bir yolculuk konusu gündeme gelebileceği gibi, bir arkadaşınızla ilgili ani gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için muhteşem bir iş fırsatı anlamı taşıyor sevgili İkizler. İşle ilgili yeni fırsatlara açık olduğunuz bugünlerde eskiden beri düşündüğünüz şeyleri şimdi devreye sokabilirsiniz, zira Merkür geri hareketinden dolayı yeni girişimler için beklemenizde fayda var. Önceden planladığınız her şey için ise işte şimdi girişim vakti. Sağlık problemleri olanlar da bu dönemde çözüm yolları bulacak gibi görünüyor. :)

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizi para konusunda motive edecek ve yeni kaynaklara yönelmenizi ssağlayacak. Para biriktirememekten şikayetçi olabilirsiniz, ancak bu Temmuz ayından sonra geçecek ve yaklaşık bir yıl boyunca paranızı ve maddi kaynaklarınızı arttırabileceksiniz.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin eğitim öğretim, üniversite, kişisel gelişim, yabancılarla yapılan işler, uzak ülkeler ve iyileşme evinizi aydınlatıyor. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlara açık olacağınız ve 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, ikili ilişkilerden alabileceğiniz olası destekle, yeni birtakım hedefler belirlemenize ve yeni kariyer düşüncelerinize işaret etmekte. Bu görünüm her şeyi büyütme eğiliminde olabileceğinizi gösterse de, genel olarak sizin için olumlu anlamlar taşımakta sevgili İkizler.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 4.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin aile, yerleşim ve ruhsal dünyanızda kaygılanmaya müsait, ancak seçici, analiz edici, titiz ve planlı programlı hareket etme eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Bu dönem dışarıya çok fazla duyurmak istemediğiniz bir flört meselesi de gündeme gelebilir.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı iletişim hatalarına açık olduğunuz bir günü gösteriyor. Özellikle çocuklarınız ve flörtünüzle iletişime dikkat edin ve bugün şans oyunları oynamayın İkizler.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi iş hayatınızda başta olmak üzere hayatınızdaki erkek figürleri ile çatışmalardan uzak durmanız gerektiğini göstermekte. Bugünler ayrıca parasal bir kriz anlamı da taşıyabilir.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder