28 Haziran 2013 Cuma

OĞLAK BURCU TEMMUZ AYI



OĞLAK BURCU TEMMUZ AYI 

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 7.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, size muhteşem vaatlerde bulunuyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca birçoğunuz evlenirken, hemen hemen hepiniz ciddi bir ilişkiyi, kurulan yeni ortaklıkları ve yakın dostlukları deneyimleme fırsatı bulacaksınız. Özellikle yükselen Oğlaklar için muazzam şekilde insan ilişkilerini geliştirme dönemi :) Jüpiter’in size sunduğu kısa yolculuklar ve ticari ortaklıklardan elde edilecek karlar da konunun bir başka artı boyutu olacak. Kitap yazanlar, iletişim işiyle uğraşanlar zirveye tırmanışa geçerken, bir yıl boyunca yakın çevrenizin muazzam desteğini alacak ve fikirsel zenginliğinizi de arttırma fırsatı elde edeceksiniz. 

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı ruhsal olarak baskı altında ve kaygılı hissetmeniz sebep olacak bir enerji taşırken, ikili ilişkilerinizdeki gerilimlere karşı da çok dikkatli olmalısınız.
Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında eski ilişkilerinize geri dönüş yaptıracak enerjiler barındırıyor. Bu dönem aynı zamanda işle ilgili geçmiş hatalarınızı düzeltmeniz için fırsatlar yakalayacaksınız. Eskiye özlem ve geçmişten insanlarla görüşme enerjisi taşıyan bu görünüm altında, geçmiş bağlarınızı temizlemeniz ve geleceğe yeni adımlar atmanız yerinde olacaktır sevgili Oğlak.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi aşk hayatı, çocuklar ve kariyerle ilgili zorlanmalara işaret etmekte.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 7.evinizi yani evlilik, ciddi ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınıza doğuyor. İlgili konularda yeni gelişmelere açık olacaksınız. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde aşk ilişkileri ve kariyer konusunda ani fırsatlara açık olacaksınız; ancak bu noktada Merkür Rx hareketini tekrar hatırlatmakta fayda var.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için çevrenizin desteğini alarak muhteşem iş fırsatları yaratmak ve güçlü ikili ilişkiler kurmak anlamına geliyor. Bu dönemde yeni ve yaratıcı projeler oluşturmak adına çalışmalara başlayacak, kısa yolculuklar ve yeni ticari fikirlerden Ağustos ayı itibariyle fayda sağlayacaksınız. Bu şanslı görünüm altında planladıklarınızı Ağustos itibariyle uygulamaya başlamasınız. 

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 2.evinizde yani maddi durumunuz, para, kendinize verdiğiniz değer ve yetenekleriniz üzerinde etkin oluyor. Dolunay zamanında para konusu başta olmak üzere ilgili konularda gelişmelere açıksınız. . 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı özellikle aile içi iletişimde kayıplara dikkat etmeniz gerektiğini vurgulamakta. Bu dönem ayrıca içsel olarak gergin ve kırgın hissedebilirsiniz.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 9.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve 17 Ağustos’a kadar sizin yabancılarla yapılan işler, eğitim öğretim, davalar, umutlarınız, öğretmenleriniz, kişisel gelişim ve astroloji alanınızı harekete geçiriyor.Bu dönemde yeni bir kursa başlayabilir, astroloji ve kişisel gelişimden çok zevk alabilirsiniz.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı iletişim ve eğitim konularında hayal kırıklıklarına açık olduğunuz bir günü göstermekte.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi arkadaşlık ilişkileri, gruplar, organizasyonlar, kariyer gelirleri ve borçlar konusunda zorlanmalara işaret etmekte.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder