28 Haziran 2013 Cuma

BOĞA BURCU TEMMUZ AYI



BOĞA BURCU

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 3.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter Temmuz başından itibaren, iletişim, yazarlık, kısa yolculuklar, kardeşler ve zihinsel yapınızda genişleme imkanı verecek. Yaklaşık bir yıl boyunca Jüpiter’in desteği ile düşüncelerinizin daha hoşgörülü ve ilahi olanla bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Karlı yolculuklar yapabilir, yakın çevrenizin desteğini alarak yeni iş girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Temmuz ayının ilk üç günü devam eden Güneş Pluton karşıtı, iletişimle ilgili terslikleri ve zihinsel olarak zorlanmayı işaret etmekte. Bu üç gün boyunca tatsız haberler alabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizle ilgili sorun varsa bu 3 gün iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. 

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında size eskilerden haberler getirebilir. Bu zaman aralığında yeni bir iş anlaşmasına imza atmamalısınız. İmzalanacak her evrağı tekrar kontrol etmeli, iletişim aletleriyle ilgili yaşanabilecek sıkıntılara karşı temkinli olmalısınız. Unutmayın ki Merkür sizin tam da iletişim evinizde geri gidiyor. Bu hareket, tüm iletişim kanallarınızda zorlanmaya işaret etmekte.. Bu dönem geçmişle ilgili her şeyi halledin ve insanlarla gereksiz tartışmalara girmekten uzak durun. Yakın çevresinden birileri ile küs olanlarınız bu dönemde barışma imkanı bulacaklar.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi, aile ilişkilerinizde temkinli olmanız konusunda sizi uyarmakta. Bu iki gün gergin hissetmeniz oldukça normal sevgili Boğa.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin kardeşler, akrabalar, yakın çevre, kısa yolculuklar, sözlü veya yazılı iletişim, iş bağlantıları, imzalanacak evraklar gibi konuları içine alan yaşam alanınızı aydınlatacak. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler.
Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili ani gelişmeleri vurgulamakta.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bu görünüm özellikle ikili ilişkileriniz ve kuracağınız yeni bağlantılar açısından muazzam önem taşımakta sevgili Boğa. Sizin için son derece şanslı olan bu görünüm dahilinde, bitirmek istediğiniz her şeye son noktayı koyabilir, yeni oluşturmak istediğiniz her şey için ise son derece şanlsı yardımlar alabilirsiniz. Bu zaman aralığını iyi değerlendirin :)

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizi iletişim konusunda zorlayabilir. Bu dönemde ikili ilişkilerinizde küslüklere açıksınız. Yanlış anlama ve dargınlıklardan doğan iletişim kopuklukları yaşanacaktır. Bu yüzden karşınızdaki kişileri mümkün olduğunca  anlamaya ve dinlemeye çalışmanızı öneririm. Geçmiş diyalogların bu dönem canlanması da çok olası görünüyor.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin kariyer, anneniz, kendinizi gösterme şekliniz ve hedeflerinizi ilgilendiren yaşam alanınızı canlandırıyor. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, özellikle ikili ilişkilerde sorunları büyütme eğiliminde olabileceğinizi işaret etmekte. Bu dönemi kendinizi ve yapmakta olduklarınızı sorgulamak ve ilişkilerinizi yeniden düzenlemek için kullanabilirsiniz. 

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 5.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin aşk ilişkileri, çocuklar, eğlence, şans gibi konuları idare eden yaşam alanınızı harekete geçirerek bu alanlarda daha titiz, seçici ve kaygılanmaya müsait ruh halinize vurgu yapıyor. 

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı sizi ikili ilişkiler ve sağlık konusunda temkinli olmaya davet ediyor.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi aile ilişkilerinde ve ruhsal dünyanızda zorlanmaya işaret ediyor. Bugünlerde büyük tartışmalardan kaçınmalısınız.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder