10 Aralık 2016 Cumartesi

Merkür Pluton Etkileşimi ve Merkür Retro Sizi Nasıl Etkiliyor ? #Astroloji




 İçinde bulunduğumuz günden 25 Aralık’a dek gökyüzünde Merkür Pluton ile etkileşimde olacak.


Bu zaman diliminde;

-Hırslı ve iddialı, takıntılı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz.

-Yakın çevre, akrabalar, kardeşler ve komşularla ilişkilerde problemler görülebilir.

-Trafik konusunda dikkatli olmayı tercih etmelisiniz.

-Manipulatif hareketlerle karşılaşabilirsiniz.

-Büyük projeleri düşünmek ve bu konuda çalışmalar yapmak, gelecekle ilgili önemli kararlar almak için bu süreç 17 Aralık’a dek verimli kullanılabilir.

-İletişimde köşeli olmak yerine esnekliği tercih etmek, kapalı olmak yerine daha açık konuşmak ilişkiler açısından faydalı olacaktır.
-Bilinçaltı ve dönüşüm çalışmaları için süreç olumludur
-Bir korkuyu, kaygı veya takıntıyı geride bırakmak, hoşlanmadığınız fikirlerden uzaklaşmak için çeşitli psikolojik çalışmalardan yararlanabilirsiniz.
-Geçmişteki konular ve kaygılarınızla yüzleşebileceğiniz zamandasınız.


Merkür durağan günleri ile 17 Aralık-10 Ocak arasında gökyüzünde retro hareketini, Oğlak'tan Yay Burcu'na doğru sürdürüyor olacak.

Durağan günlerin Retro hareketten daha zorlayıcı bir enerji ile çalıştığını biliyor musunuz. 17-20 Aralık arası ve 7-10 Ocak 2017 aralığında Merkür durağan pozisyonda kalacak. Dolayısıyla bu süreçte de Merkür Retro etkisinde olduğunuzu unutmamalı ve önemli imza, anlaşma, evlilik gibi konuları bu tarihlere denk getirmemeye çalışmalısınız. 


Çarşamba gününün Hakimi Merkür, gökyüzünde senede ortalama üç kere geri hareket etmektedir. Esasen gök cisimleri hiçbir zaman geri hareket etmezler. Sadece belirli periyotlarda hızları yavaşladığı için, yermerkezli bakışla incelediğimizde, biz onları geri hareket ediyormuş gibi gözlemleriz. 


Merkür’ün Oğlak Burcu’ndaki geri hareketinde, iletişim konusunda eksik olduğunuz noktaları tamamlayabilir, yarım bıraktığınız iş hayatı ile ilgili konular ve projelere geri dönebilir ve örneğin önceden bozulan saatler, eskiyen mobilyalarınızı tamire götürebilirsiniz. Oğlak Burcu’ndaki geri hareket boyunca iletişim konularında dikkatli olmak gerekir, ayrıca yeni bir iş anlaşması imzalamamalı, kariyer konusunda yeni adım atmamalı, patronlar, aile büyükleri, resmi kurumlar ve devletle ilgili konulardaki iletişimde problemlere karşı çok daha ılımlı olmayı tercih etmelisiniz.

Oğlak Burcu’ndaki bu geri hareket boyunca özellikle karamsar düşünceler ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Fikirler zaman zaman pozitiflikten uzaklaşarak, size kötü olanı göstermeye başlayabilir. 

Yaşlılar, aile büyükleri ile daha fazla ilgilenmenizi gerektirecek koşullar ortaya çıkabilir ve eskide kalmış konulara ait birtakım resmi belgeler şu anda elinizetekrar geçebilir. 


Bu süreçte eğer sabit modem kullanıyorsanız, bir de wınn bulundurmanız, kesintilere veya problemlere karşı iyi bir önlem olacaktır. Hayatınızda ani değişim yaratan etkiler sözkonusu olsa da, keskin dönüşler ve ani hareketlerden uzak durarak, süreci planlama yapmak ve 10 Ocak sonrasındaki projelerinize hazırlanmak için kullanmayı tercih etmelisiniz.

Danışmanlık ve Eğitimlerle ilgili bilgi için: didemsarman@yandex.com a mail yazabilirsiniz.


Merkür Oğlak Burcu’nda ve Satürn Yay Burcu’nda Uranüs ile uyumlu ilerlemeye devam ediyor.

Gökyüzünde Oğlak Burcu’nda gerileyen Merkür’ün sahibi Satürn Yay bu süreçte bilgide derinleşme, kaliteli bilgi kullanımı ve iletişimde ciddiyet isterken, basın, yayın, gazeteler, gemiler, uçaklar ve seyahatlerle ilgili konulara yeniden bir bakış açısı getirerek, eskiye ait tamamlanmamış konuları tekrar önümüze getirebilir. Bireysel anlamda ani değişim enerjisini uzun vadede plan yaparak ve disiplinli çalışarak kendiniz adına bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Bu süreç iş ve kariyer konusunda bir değişim planlamak anlamında olumlu olarak kullanılabilir; ancak girişimler için 10 Ocak sonrasını tercih etmelisiniz. 


Hastalıklar anlamında,

Öksürük, ses kısıklığı, iletişim problemleri, baş dönmesi, hafıza problemleri, aşırı zihinsel faaliyete bağlı olarak yorgunluk, geçmiş ve gelecek arasında gidip gelen düşüncelerle birlikte depresif etkiye yatkınlık, deri, diş, tırnaklar, kas ve iskelet sistemi problemleri gibi konuların vurgulanacağı bir Merkür Oğlak Retro geçişi yaşayacağınız.


Ülke anlamında,

Politikacıların konuşmalarını temsil eden Merkür geri hareketinde gaflar, skandal konuşmalar ve pot kırma durumlarını daha sık gözlemleyebileceğimiz bir ay olacak. Ticaret yapanlar için olumlu bir görünüm olmadığı için, ticaretle uğraşanlar için tam performans gösteremeyecekleri bir zamandır. İnternet ağları, gazeteler ve gazeteciler, muhabirler ve elektronik aletlerle ilgili kurumlar için yine üstün performans sergileyemeyecekleri hatta kendi içlerinde sıkıntıları çözümlemek zorunda kalacakları bir zamanda bulunmaktayız. Bu süreçte ülkenin üst kademelerinde yer alanlar, ordu, yüksek rütbeli askerler, iktidar partisi ve liderlerle ilgili geçmişte kalan problemler şimdi tekrar göz önüne geliyor olacak.


Bireysel olarak,

Merkür geri hareketi boyunca, trafikte dalgınlıklara çok dikkat etmelisiniz. Önemli anlaşma, yazışma ve görüşmeleriniz için her şeyi iki kere kontrol ettiğinizden emin olarak, eğer imkanınız varsa bu anlaşma, sözleşme ve yazışmaları 10 Ocak 2017 tarihi sonrasına ertelemeniz önemlidir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar daha sık gözlemleneceği için, esnek bir iletişim geliştirmek, insanları anlamak için bir şans daha vermek ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmak faydalı olacaktır. Bilgisayarlarınızla ilgili problemler yaşayabilir, teknolojik aletler ve internetle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden gerekli dosyalarınızı kaydetmeli ve yedeklemeleri yapmalısınız.


Didem Şarman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder