25 Aralık 2016 Pazar

29 Aralık 2016 Yılın Son Yeniay'ı Sizi Nasıl Etkiliyor ? #Astroloji





" Zamanı geri alabilsen, neleri değiştirmek isterdin ?.." sorusuna vereceğiniz cevapları şimdi hayatınızda uygulayabilmek için bir şansınız var.. 

29 Aralık 2016 saat 09.53’te Oğlak Burcu’nda bir Yeniay meydana geliyor. Bu tarihin bir hafta öncesi ve  sonrasında etkili olacak olan yeniay, popüler Astroloji’de bilinenin aksine “Yeni başlangıçlar ve yenilik yapmak için” her zaman ideal bir enerjiyi sağlamamaktadır. Ay’ın Güneş’in ışınlarını tam anlamıyla yansıtmadığı bu süreçten en az iki gün geçmesini bekleyerek yaşamınızdaki yeni gelişmeler için adım atmayı tercih edebilirsiniz; ancak bu noktada da içinde bulunduğumuz süreçte 10 Ocak’a dek durağan günleri ile etkin olan Merkür Retro süreci yaşanmaya devam ettiği için, yeni girişimlerde dikkatli olmakda fayda var. Merkür Retro süreci ile ilgili detaylı bilgiyi bu yazımdan okuyabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2016/12/merkur-pluton-etkilesimi-ve-merkur.html

Oğlak alanındaki bu Yeniay zamanında;
Geçen ve süregelen zamanın yanı sıra, gerçekçi, ayakları yere basan fikirlerin değerini ve net karar vermenin ne kadar da önemli olduğunu anlıyor olacağız. Bir amaç edinmek, hayaller yerine gerçekleri koymak, tam da şu anda yaşadığınız süreçleri realist bir bakış açısı ile değerlendirerek, gelecek hedeflerinizi bugün yeniden yapılandırmak için etkili bir süreçtesiniz. Şu ana dek elinizde olanlara ve yaptıklarınıza bakıp, kimin veya neyin sizin için doğru olup olmadığını, hedeflerinizi ve amaçlarınızı gerçekçi bir zemine oturtup oturtmadığınızı bu zamanda daha iyi anlayabileceksiniz.

Yeniay yöneticisi Satürn’ün Gökyüzündeki görünümlerine göre;
Eğitimler, iş birliktelikleri, yurtdışı ve şehirdışı bağlantılı konular, dini alanlar, kişisel gelişim çalışmaları, evlilik ve ikili ilişkilerdeki kararlar bu süreçte hayatınızda daha belirgin hale gelirken, süregelen ve zarar veren sistemleri yıkmak, yeni bir amaç edinmek, eski kalıpları yıkıp, yerine bambaşka biri olarak, adeta yeniden küllerinden doğarak yola devam etmek için etkili bir zamandasınız.

Bu süreçte takım çalışmaları ve iş birliktelikleri işinize yarayacak olsa da, gökyüzündeki durağan Uranüs, değişimin artık mecburi olduğu noktalarda, büyük krizlerle gelebilecek ani kırılmalar ve ayrılıkları gösteriyor. Belki bugüne dek sessiz kaldığınız birçok konu için şimdi patlayacak ve köprüleri yıkıp, atabilme cesareti ve soğukkanlılığına sahip olabileceksiniz.

1)Gökyüzünde Merkür’ün hem yanık hem de Retro olması ve ve diğer açıları ile birlikte;
Özellikle ticari anlamda yeni girişimler ve risklerden kesinlikle uzak durmanız gereken, yeni ortaklık, resmi imzalar, yeni bir iş yeri açılışı, kardeşler veya akrabalarla yapılacak işler gibi konu başlıklarından uzak kalmanız gereken bir zamandasınız. Merkür aynı zamanda iletişimi anlattığı için, alınan kararlarda net olabilmek için çok fazla zihinsel mücadele vermek, bir düşünceyi tekrar tekrar dile getirmek, soğukkanlı, zalim ve tabir-i caizse gaddar düşünceleri ortaya koyabilmek anlamında etki sunarken, tarihi araştırmalar, geçmişte yarım kalan iş hayatı ve projelerle ilgili konuları yeniden değerlendirip, tamamlamak, eski saatleri tamir ettirmek, mobilyaları elden geçirmek, evin eskiyen duvarları ve arabaların bozuk olan kısımlarını yenilemek için ideal zamanı gösteriyor. 

2)23-31 Aralık 2016 tarihlerinde Balık Burcu’ndaki Mars, Güney Ay Düğümü ile kavuşumda: Bu zaman aralığında hayatınızda hangi gelişmeler olursa olsun asla “yüzleşmekten kaçınmayın, geride durmayın, vazgeçmeyin ve pes etmeyin.” Belki gelişen olaylar sizi yalnızlığa, kendi kabuğunuza çekilmeye veya dayanamadığınız noktada bir şeyleri boşvermeye itecek olsa da, esasen yapılması gereken, yüzleşmek ve görülmesi gereken dersi görmek olacak. Bu zaman diliminde geçmişten karşılaşmaları sıklıkla yaşayabilecek ve ruhsal olarak tamamlanmamış ilişkilerinizle yeniden diyaloğa geçebileceksiniz. Kazalara dikkat edilmesi gereken bir süreçtesiniz.

3)26 Aralık 2016- 7 Ocak 2017 Mars Neptün Kavuşumu Etkin: Bu süreç boyunca her türlü özel, sosyal ilişkiniz, iş hayatınız ve parasal girişimlerinizde son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Aldatılma, yanıltılma, kandırılma, olayları farklı görme temalarının en yüksek olacağı bu süreçte hırsızlık, dolandırıcılık gibi olaylarla karşılaşmamak için temkinli olmanız gerekiyor. Evinizin doğal gaz ve su sistemlerini kontrol etmeniz gereken bu süreçte sanatsal faaliyetler, yüzme ve artistik beceri gerektiren her türlü aktivite, ruhsal çalışmalar için uygun zamanda olacaksınız. Dalgın dikkatten dolayı kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bu süreçte ateşli ve salgın hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz ve acil değilse narkoz almamanız yararlıdır. 
                                                                   
                                                 
4)4-14 Ocak 2017 Gökyüzünde Pluton ile Kavuşumda Olan Güneş, Uranüs ve Jüpiter ile T-Kare Açı ile ilerliyor: Bu zaman diliminde olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Yaşlılar, hastalar ve aile büyüklerinize bakmak zorunda kalabileceğiniz gibi, patronlar, resmi kurumlar, devlet ve yaşça büyük kişilerle olan ilişkilerinizde ciddi zorlanmalar yaşayabilir, eğer sorunlu bir iş hayatınız varsa kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Genel sağlık durumunuza son derece dikkat etmeniz gereken bu süreçte, kalp, deri, dişler, kas ve iskelet sistemi hassaslaşacağından bu konularda hastalıkları olanların önlem alması faydalı olacaktır. Yine bu sürece bağlı olarak “katı kuralları yıkmak, prensipleri yumuşatmak” içinde bulunduğunuz durumda size yardımcı olacaktır.

Sağlık;
Süreç boyunca, saçlar, tırnaklar, dişler, deri, kas ve iskelet sistemi hassaslaşır. Özellikle şeker hastalığı ve hormonal rahatsızlıkları olanlar dikkat etmelidir. Ayrıca kırıklar, ayak ağrıları bu süreçte görülebilir. Bu süreç bağımlılıklara vurgu yaptığı için, keyif verici her maddeden ve alkolden ay genelinde uzak durmayı tercih edin. 

Devam eden Astroloji Eğitimleri, kişisel yıllık ve Tek soru danışmanlık için didemsarman@yandex.com a mail atarak hemen bilgi alabilirsiniz.

Ne Yapabilirsiniz; (Bu süreçte etkin olan Mars Balık Yazımdan)

***Burada oldukça ruhsal ve hassas bir süreçte olacağınız için, bedeninize ve ruhunuz iyi gelecek aktiviteler içinde olmayı deneyebilir, eğer çalışma planınız uygunsa sessiz sakin yerlerde kısa da olsa bir tatil düşünebilirsiniz. Psikologlar, danışmanlara başvurmak, enerji çalışmalarından faydalanmak, ruhsal çalışmalara katılmak için harika bir zamanlamadasınız. Özellikle süreç boyunca rüyalarınızı yazmayı hedefleyin ve yaşamın içindeki işaretleri okumayı seçin. Balık’ın dünyası tamamen soyut ve ruhsal olana odaklıdır. 10 Ocak’a dek Merkür Retro sürecinde de olduğumuzu da hatırlarsak, bu süreçte tanışacağınız herkesin ruhunuzda bir noktaya temas etmesi kaçınılmaz olacak. 

***29 Ocak’a dek Balık’ın enerjisinin sembolize ettiği üzere; sokak hayvanlarına ve kendinden güçsüz olana yardım etmek, huzurevi, hapishane, hastane ziyaretleri gibi karşılık beklemeden yapacağınız yardımlar huzurlu hissetmenize ve sevgi enerjisi yaymanıza sebep olacak.

***Yine bu süreç, yaratıcı çalışmalar, sanatsal faaliyetler ve sinema ile doğrudan bağlantılı olduğuna göre, sanatsal ve yaratıcı alanlarda çalışanlar için eşsiz bir yaratım ve ilham sürecidir. 

***29 Ocak’a dek herhangi bir zamanda yaşamınızda nasıl bir ilişki istediğinizi hayal edeceğiniz bir meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz. Bunu hem bekar hem de evli olanlar yapabilirler; zira süreç gerçek aşk, teslimiyet ve sevgi enerjisinin çoğalması anlamında size yardım ediyor olacak. Üstelik çok kolay; sessiz bir yere gidin, gözlerinizi kapatın ve örneğin eşinizin size nasıl davranmasını isterdiniz ve siz ona hangi güzel ve sevgi dolu kelimelerle hitap ediyorsunuz imajine etmeye başlayın. Bekarsanız, yaşamınızda olmasını istediğiniz ideal partneri ve size hissettirdiği güzel duyguları hayal edin.. Unutmayın ki, hayal edilebilen, canlandırılabilen her şeyin gerçekleşme potansiyeli vardır

***Süreç boyunca deniz kenarı bir yerde olmanız enerjinizi yükseltecek olsa da, eğer denize yakın değilseniz, bulunduğunuz ortama istediğiniz güzel bir kap içinde su koyarak, evinizde ve alanınızdaki su enerjisini arttırabilirsiniz. Suyun şifalandırıcı ve sezgileri arttırıcı gücünden faydalanmayı deneyin.

***Hayatınızda biri varsa, sessiz ve sakin ortamlarda görüşerek, sevginizi paylaşmayı ve ruhsal olarak bağlarınızı güçlendirmeyi tercih edin.

Ayrıca;
Yeniay haftasında kendinize yeni bir hedef belirleyin. Bu hedefin içeriğine; şu ana dek bugününüze etki eden, sizi sınırlayan, kurallar koyan, hareket kabiliyetinizi kısıtlayan herkes, her şey ve bireysel alışkanlıklarınızdan nasıl uzaklaşabileceğinizi yerleştirin. İş hayatınızda patronlar, kurumlar, resmi yerler ve devlet ile ilişkilerde kesinlikle ılımlı tavırda kalarak, olası problemleri dengelemeye çalışın. Ancak ayrılmayı düşündüğünüz bir işiniz varsa 10 Ocak sonrasında ayrılmayı planlayın. 

İlişkiler açısından bu süreçte gerçekçi olmaya özen gösterin ve sizi bağımlı kılan enerji her ne ise ve kimden kaynaklanıyorsa onu şifalandırıp, özgürleşmeye niyet edin. İletişimde daha yumuşak, esnek olmaya çalışabilirsiniz ancak mutlaka kendi kişisel sınırlarınızı koruyarak, karşı tarafa neyi yapabilecek ve neyi artık yapamayacak olduğunuzu net bir şekilde dile getirin. 

Ne Yapmamalısınız ?

Bağımlı kalmak, kendi karakterinden vazgeçip bir başkasına olduğu gibi teslim olmak, yardım talep edilmeden fedakarlık yapmak, herkese iyi niyetli yaklaşarak, size perde arkasından davranan insanların gerçek yüzünü kaçırmak, size hiç ilgi duymayan birine karşı platonik aşk geliştirmek ve bağımlı kalmak. Kurban psikolojisine girip “Hep ben kaybediyorum” demek. İş hayatında yüksek riskler almak. Melankoliyi bilinçli sürdürmek.

29 Ocak’a dek alkol, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık yaratan maddelerden esasen yılın her günü uzak durmanız gerektiği gibi, bu haftada özellikle uzak durmanızı önermekteyim. Mars Balık etkisi, dalgınlıklar, bağımlılıklar, bilinç kaybı vb. gibi konularda sizi doğrudan uyarmakta.

**İş değiştirmek, kariyer ile ilgili yeni adımlar atmak, yeni bir iş yeri açmak, evlenmek, nişanlanmak, sözlenmek, resmi belgelere imza atmak gibi eylemlerden en azından 10 Ocak 2017 tarihine dek uzak durmayı tercih edin.
**Uzun süredir çözümlenmemiş bir miras veya iş davasından gelecek parayı bekleyenler için bu süreç çözümleyici olacaktır.

Ülke ve Dünya Açısından Yeniay etkileri:

Fazıl Say açısından zorlayıcı bir dönemin başlangıcı. Kendisi bu Yeniay’dan itibaren sağlığına, korunmasına, yaşam şartlarına daha fazla dikkat etmeli.

Yüksek rütbeli askerler, İktidar Partisi, Komutanlar, Genelkurmay birinci sırada etkileniyor.
Tarihi binalar, eski yerler, müzeler, kuleler, heykeller, inşaat sektöründe çalışanlar, bekçiler ve korucular Yeniay zamanında konu olarak daha fazla vurgulanıyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında bu konunun devamı olarak, burada yeni yargılamalar ve ortaya çıkan yeni gerçeklerle yüzleşebiliriz.

Deniz kuvvetleri, inanç savaşları, gemiler, limanlar ve uçaklarla ilgili süreç için;
Ayrıca süreci en çok etkileyen Mars’ın Balık Burcu geçişinde ülke ve dünyadaki etkileri hemen buradan okuyabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2016/12/19-aralk-2016-29-ocak-2017-mars-balk.html


Burçlar

Koç Burcu
Yeniay ile şu andan itibaren Ocak ayının ilk on gününde kariyerinizle ilgili gelişmelere açık olacak, yeni maddi fırsatlarla karşılaşabilecek ve sizden güçlü durumda olan kişilerden, patronlar ve ailenizden geçmişten beri beklediğiniz bir destek varsa şimdi onu görebileceksiniz. Ancak devam eden problemli ilişkiler ve çalışma koşullarında iletişim problemlerine dikkat etmek, aile büyükleri ile restleşmemek ve patronlara karşı ılımlı yaklaşmak faydalı olacaktır. Çalışma hayatınızda motivasyonun vurgulandığı hafta boyunca işle ilgili yarım bıraktığınız konuları tamamlayabilir, daha pozitif bir süreç başlatabilirsiniz. Sosyal yaşamınızın aktif olduğu, seyahatlerinizin sözkonusu olabileceği ve özel hayatınızda iletişime dikkat etmeniz gereken bu süreçte eğer ilişkiniz yoksa katıldığınız etkinlikler ve yakın çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabileceksiniz. Ancak 10 Ocak’a dek acele davranmayın ve ilişkilerde yanılgılara açık bir zamanda olduğunuzun farkında kalın. Henüz yeterince tanımadığınız ve ilişkilerinizin kısa süredir devam ettiği insanlarla yollarınızı bir şekilde ayırabileceğiniz bu süreç, size kayıplarınızın yanında artılar getirecek

Boğa Burcu
Yeniay ile Ocak ayının ilk on gününde işle ilgili seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim öğretim faaliyetleriniz, okulla ilgili konular, üniversiteyi ilgilendiren alanlar, davalar ve iletişim konusunda yeni gelişmelere sahip olacaksınız. Yeniay haftasında hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle önemli görüşmeler yapabilir, iletişim problemlerinizi çözümlemeye çalışabilirsiniz.  Bu süreç size geçmişten gelen sürpriz bir maddi imkan konusunda gelişme de sağlıyor. Beklediğinizin dışında bir finansal gelişme yaşayabilir, ev ve aileye ait konularda yeni hedefler belirleyeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Yarım kalan veya uzun süredir planlanan bir eğitime başlamak, hayatınızda bilge olarak gördüğünüz kişilerden yardım almak ve iş seyahatler için bu haftayı verimli olarak kullanabilirsiniz. Aile içindeki olası karışıklıklardan uzak durmayı ve yaşamın size sunduğu fırsatlara odaklanmayı tercih etmelisiniz. 

İkizler Burcu
Yeniay ile Ocak ayının ilk on gününde finansal durumunuzla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişten bugüne beklediğiniz miras, nafaka, prim, eş ve ortağın parası gibi konularda artıya geçebilir, fırsatlar elde edebilirsiniz. Ancak bu süreç aynı zamanda geçmişten gelen trafik cezaları, sigorta ve vergi borçları gibi konuları da gündeme getirebileceği gibi, ilk kez yani yeni bir adımla kredi çekecek, bir şey satın alacak veya borçlanacaksanız bunu 10 Ocak sonrasında yapmayı tercih etmelisiniz.Hafta boyunca hayatınızdaki olaylar karşısında gereksiz kaygı üretmek yerine, sezgilerinize güvenerek ve olayları muhataplarına sorarak değerlendirmek daha yararlı olacaktır. Yeniay’ın olumlu bir etkisi size faydalı iş görüşmeleri yaptıracak olması, işle ilgili destekler bulabilmeniz olacak. Bu özellikle geçmişten tanıdığınız iş bağlantılarınızla mümkün olacak. Özel yaşamınızda evlilik, kutlama, ilişkilerle ilgili yeni kararları desteklemeyen bu hafta, yakın çevreniz, akrabalar, kardeşler ve komşular ile ilişkilerinizde daha toleranslı davranmaya çalışmalısınız. Girişimleriniz için 10 Ocak sonrasını kullanmayı tercih edin.

Yengeç Burcu
Yeniay ile Ocak ayının ilk on gününde ilişkiler, evlilik, ortaklılar ve yakın dostluklarla ilgili konulara konsantre olacak ve bu alanlarda düzenlemelere gideceksiniz. Yakın ilişkiler evinizde gerçekleşen Yeniay ile birlikte uzun süreli ilişkiler, dostluk ve ortaklıklarda ciddi iletişim problemleri ile karşılaşabilir ve bunları çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Yeni ilişkiler veya evlilik planı için 10 Ocak sonrasını beklemeniz faydalı olacak. Diğer yandan iş hayatınız ve finansal durumunuzu olumlu etkileyecek bu süreçte işlerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilir, maddi durumunuzu güçlendirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz; ancak bunları da yine 10 Ocak sonrası değerlendirmeniz faydalıdır. Bu süreçte arkadaş çevrenizle ilgili birtakım sıkıntılar size yansıyabilir ve hayatınızdan bazı insanları gönderme kararı alabilirsiniz. Hafta genelinde size zarar veren insanlarla yüzleşmekten kaçınmayın.

Aslan Burcu
Şu andan itibaren sizi engelleyen, baskı altında tutan her şeyden uzaklaşacağınız zamandasınız ve Ocak ayının ilk 10 gününde de kimsenin sizin cesaretinizi kırmasına izin vermeyecek ve adeta zincirlerinizi kırıyor olacaksınız. İş hayatınızda yeni değişiklikler ve tekliflerle karşılaşabileceksiniz ancak bunu 10 Ocak sonrasında değerlendirmeniz ve bu hafta yanınızda çalışanlar, iş arkadaşlarınız, iş ortamınzda gelişebilecek iletişim ve ilişki problemleriniz çözümlemeniz fayda sağlayacak. Bu süreç genel sağlık durumunuzla ilgili endişe etmemenizi, ancak iskelet kas sistemi, dişler, tırnaklar, saçlar ve deri ile ilgili sorunlarınızın ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Bu da sizin stres seviyenizin artmasına bağlı olarak gelişebilir. İlişkilerinizde yeni geçmişten gelen veya yarım kalan ilişkilerin başlangıçlarına açıksınız, ancak devam eden ilişkilerde sizi baskı altında tutan herkesi geride bırakmak isteyeceksiniz. Ameliyatlar, toplu paralar, krediler, borçlar konusunda risk almamayı tercih edin.

Başak Burcu
Yeniay şu andan itibaren ve Ocak ayının ilk on gününde de kendinizi her alanda tanıtmanız, ortaya koymanız ve sahnede olmanız açısından sizi destekliyor olacak. Eğer hala bekarsanız, hayatınıza yeni tanışmalar, flörtler ve aşk gelebilir, ancak bir şekilde geçmiş alışanlıklarınız ve düşüncelerinizi bu on günde kırmanız ve yeniye yer açmanız elzem. Bu tip tanışma ve karşılaşmalarda acele etmemek ve 10 Ocak sonrasını değerlendirmek zamanı etkili kullanmanıza yardımcı olacak. Diğer yandan çocuklar, aile büyükleri ve patronlar ile ilgili problemler size yansıyabileceği gibi, hayatınızda size katkısı kalmayan, hizmeti durdurmuş olan her şeye veda etmek için hazırlık yapmanız gerekiyor. Bu çoğu insan için kayıp görünen durum, aslında sizin için büyük kazanımları destekleyecek. Ev taşıma, yerleşimle ilgili değişimler, özel hayatınızla ilgili kutlamalar, evlilik ve ilişkiler için acele etmemeyi ve Ocak ikinci yarıyı beklemeyi tercih edin.  

Terazi Burcu
Yeniay ile şu andan itibaren Ocak ayının ilk on gününde ruhsal olarak her şeyi yapabilecek gücü kendinizde hissedecek ve hayatınızdaki problemlere akıl ve mantık yolu ile hızlı çözümler üreteceksiniz. Özellikle aile konularının vurgulandığı bu süreçte evinize, yaşam alanınıza ve aile bireylerinize zaman ayırarak onların problemleri ile ilgilenebilir, iletişim problemlerinize odaklanarak, çözümler geliştirebilir ve onlardan destek görebilirsiniz.  Yeniayın iyi haberleri ise sizin iletişim alanınızda gelişen görünümlerle, beklemediğiniz kadar iyi bir teklif alabilecek, görüşmeler, iletişim ve anlaşmalar yolu ile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ancak bunları 1o Ocak sonrasında değerlendirmeniz zamanı doğru kullanmanıza yardım edecek. İş hayatınız ve özel yaşamınızda ani gelişen görüşmeleri destekleyen Yeniay zamanında, yarım kalan bir kitabı yazmak, internet ile ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve seyahatler açısından destekleniyorsunuz. BU süreçte yeni başlayacak ortaklık ve ilişkilerde yanılma payınız yüksek olacağı için dikkatli olmanız önemlidir. Özelikle eşinizin giderleri ve parasal durumu ile ilgili problemler size yansıyabilir. Arkadaş çevrenizle ilgili değişiklikleri de anlatan bu zaman diliminde, arkadaşınız olarak gördüğünüz biri yaşamınızdan çıkabilir.

Akrep Burcu
Yeniay ile şu andan itibaren Ocak ayının ilk on gününde yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi geliştirmek/iletişim problemlerini daha açık görerek düzenlemek adına fırsatlarınız olacak. Kısa yolculuklar, eğitim süreçlerinizle ilgili yenilikler, görüşme, buluşma ve iş toplantıları ile daha aktif bir hale geleceğiniz yeniay haftasının en iyi haberi, bekar olanlarınız için ani bir ilişki fırsatı doğuracak olmasıdır, ancak yanılmamak ve zamanı doğru kullanmak için, ilişkilerinizi Ocak’ın ikinci yarısından sonra oturtmaya karar vermek faydalıdır. İlişkisi devam edenler için bu süreçte iletişim koşullarınıza dikkat etmeniz ve aynı problemin üzerine defalarca gitmemeniz faydalı olacak. Bu süreçte ayrıca hayalini kurduğunuz bir iş teklifi de kapınızı çalabilir ve kariyer alanınızdaki bazı sorunlara rağmen, işle ilgili pozitif bir gelişme de yakalayabilirsiniz. Ancak bunu da, 10 Ocak sonrasında değerlendirmek yararınıza olacaktır. Hafta genelinde trafik, görüşmelerdeki gecikmeler, sosyal medya problemleri ve yakın çevre ilişkilerindeki iletişim problemleri size yansıyabilir.

Yay Burcu
Yeniay ile şu andan itibaren Ocak ayının ilk on gününde maddi ve manevi açıdan hayatınızı yeniden düzenleme ve amaç belirleme zamanında bulunmaktasınız. Yeni bir ev veya araba almak, alım satım işleri, beklediğiniz para akşının size gelmesi için 10 Ocak’a dek sabırlı olmanız faydalıdır. Hafta boyunca yeteneklerinizi geliştirebilir, sahip olduğunuz değerlere daha fazla odaklanarak ilişkilerinizdeki alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. İlişkiler açısından iletişim problemleri doğurabilecek bir süreçtesiniz. Kaybetmek istemediğiniz insanlar varsa ortaklıklar, yakın ilişkiler ve dostluklarda sakin davranmanız, olgunlukla yaklaşmanız önemlidir. Süreç size eski ilişkilerinizden ve iş yerinizden haberler getirebilir. Geride bıraktığınız bir iş yerinden yeni haberler alabilirsiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler, basın yayın, eğitimler, seyahatler destekleniyor olacak.

Oğlak Burcu
Burcunuzdaki Yeniay, Ocak 10’a dek iletişim ve görüşmelerde yaşanabilecek karışıklıklar zihinsel karmaşaya karşı sizi uyarırken, iş hayatınızda devam eden projelere yoğunlaşmak ve önceden bitiremediklerinizi tamamlamak için ideal zamanda olduğunuzu gösteriyor. İş hayatınız ve ikili ilişkilerinizde sağlam diyaloglar geliştirebilecek, güçlü kararlar alabileceksiniz, ancak bunları uygulamak için 10 Ocak’ı beklemeniz önemli. Özellikle ilişkilerle ilgili önemli kararlar alarak eskiye veda edebileceğiniz bir zaman diliminde bulunmaktasınız. Henüz yeni başlayan ilişkilerinizde birtakım kesintiler oluşabilecek olsa da, uzun vadeli ilişkileri ve işleri destekleyen, daha önceden sorun olmuş konuların şimdi çözüm bulabileceği, size önemli bir gelişim vaad eden bir zamandasınız. 

Kova Burcu
Yeniay ile bugünden itibaren, Ocak ayının ilk on gününde ruhsal olarak şifalanma dönemine giriyorsunuz. Yalnız kalma, içe dönme, inzivaya çekilerek, meditatif, sakin, pozitif enerjili ortamlarda bulunma, meditasyon, enerji çalışmaları, rüyalar ve ruhsal iyileşmeye yönelik konu başlıkları size çok iyi gelecek. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bu yeniay size ameliyat yoluyla veya kendi başınıza kalarak olayları değerlendirme suretiyle iyileşme fırsatı vermekte. Çalışma hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler varsa 10 Ocak sonrasında gerçekleştirebilir, sorunlu olan iş ilişkilerinizin bu hafta sona erdiğini görebilirsiniz. Hafta boyunca eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler ve beklediğiniz olası davalarla ilgili olumlu sonuçlar elde edebilecek, Yeniay haftasında partneriniz ve çocuklarınızla etkili iletişim geliştirebilecek ve bekar olanlarınız yeni bir ilişki fırsatı ile karşılaşabileceksiniz. 

Balık Burcu
Yeniay ile şu andan itibaren Ocak ayının ilk on gününde sosyal yaşamınız hareketlenirken, çalışma hayatınızla ilgili önemli görüşmeler, toplantılar ve yeni iş ilişkileri geliştirme durumunuz vurgulanıyor. Burada kariyer gelirlerinizle ilgili gelişmelere /düzenlemelere /sorunlu işleri ve arkadaşlıkları geride bırakmaya açık olacaksınız. Arkadaş çevrenizle ilgili konuların da ön plana çıktığı bu zamanda özellikle iş hayatınızda olumlu gelişmeler bekleyebilir, 10 Ocak sonrasında iş değişikliğine gidebilirsiniz. Özel yaşamınızda kıskançlık, kin, nefret veya manipulasyon gibi eylemler ve hali hazırda bir ilişkiniz varken başka bir kişi ile görüşme deneyimi size oldukça ters yansımalar yapacak ve ilişkilerin sonlanmasına sebep olacaktır.  Dolayısıyla ayın ilk on gününü özellikle ilişkilerdeki iletişim problemlerini dengelemeye çalışmak ve çalışma yaşamınızdaki sürprizlere odaklanarak geçirmeniz harika olacak.


Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder