5 Aralık 2016 Pazartesi

8 Aralık 2016-3 Ocak 2017 Venüs Kova Burcu'nda, Burç Yorumları #Astroloji





 8 Aralık 2016- 3 Ocak 2017 tarihleri arasında sosyallik, ilişkiler, tercihler ve parasal konuları idare eden Venüs Kova Burcu’nda hareket ediyor olacak. 

Tüm bu süreç boyunca, Venüs Kova’nın sahibi Satürn, gökyüzünde Yay Burcu’nda ilerliyor.  Terazi Burcu’nda yoluna devam eden Jüpiter ve Koç Burcu’nda yoluna devam eden Uranüs’le de uyumlu açı oluşturuyor olacak. 

Böylece, bu süreçte süregelen ve alışılagelmiş standart ilişki kalıplarından çıkıp, yeni bir davranış modelini denemek, yaşamınızda değişim yaratmak, farklı olanı tercih etmek, belki daha önce aklınıza pek yatmayan bir ilişki modelinin içine çekilmek, geçmişten beri problemli devam eden ilişkiler ve sosyal ilişkiler alanında arınma yaşamak ve bazı insanlardan uzaklaşmak daha kolay hale gelecek. 

Süreç boyunca 20 Aralık’a dek ortaklık kurmak, evlenmek ve ikili ilişkiler geliştirmek kesinlikle olumlu sonuçlara gebe olacak.

Bu süreçte eğitimler, basın yayın, hukuksal işler, seyahatler, yurtdışı bağlantılı konular, inançlar, spiritüel ve dini alanlardaki çalışma ve araştırmalarınızda da fayda sağlıyor olacaksınız. 

Özellikle yeni deneyimlerden geri kalınmaması gereken ve korkuların, temel kalıpların, sınır ve engellerin başkalaştırılıp, yerini özgürlüğe ve daha konforlu ilişki modellerine bırakabileceği zamanlardayız. 

Bu sebeple hem uzun süreli dostluklar hem de uzun süreli ilişki ve evlilikler bu süreçte sınanıyor ve bitmesi gerekenler yol ayrımına geliyor olacak.

Venüs Kova’da iken,

-Farklı ve değişik olan her şeyi deneme arzusu doğar.
-Marjinal zevklere yönelebilirsiniz.
-Grup içi iletişim ve grup çalışmalarından para kazanmak için ideal zaman dilimidir.
-İkili ilişkilerde kibirli davranışlardan uzak durmalısınız.
-Ben biliyorum yerine biz biliyoruz deme zamanıdır.
-Sanatsal çalışmalarda dahiyane fikirler üretebilir, yeni ve farklı çalışmalara imza atabilirsiniz.
-İkili ilişkilerde özgürlük ihtiyacının arttığı bir dönemdir.
-Topluma ve insanlara faydalı olmak için neler yapabilirimi düşünme zamanıdır.
-Arkadaşlıklar ve arkadaşlarla bir arada olmak, yeni projeler üretmek için güzel zamanlardır.
-Devam eden ilişkilerde sabit fikirlilikler görülebilir.
-Yeni teknolojik aletleri araştırabilir, satın alabilirsiniz.
-Bilimsel çalışmalar ve araştırmalar, tez yazmak için ideal zamandır.
-Organizasyon, düğün, etkinlik, davetler ve derneklerle ilgili işlerin fazlalaştığı ve keyifle yapıldığı süreçtir.
-Baskı veya üzerine gitmenin hiçbir yarar sağlamayacağı tam tersi uzaklaştıracağı zamandır
-Astroloji, kişisel gelişim, mühendislik gibi alanlarla ilgilenme zamanıdır.
-Fotoğrafçılık kursuna gitmeyi deneyebilirsiniz.
-Blog açabilir, internet sitenizi düzenleyebilir, sosyal medya işlerinizi daha zevkle tamamlayabilirsiniz.
-Daha önce denenmemiş sıradışı bir fikri iş alanınızda öne sürebilirsiniz.

Sertifikalı Temel veya İleri Seviye Astroloji Eğitimlerimize katılmak veya bilgi almak için didemsarman@yandex.com a mail atmanız yeterli.   

Yükselen KOÇ'lar için bu dönem, yeni projeler üretebilir, arkadaşlıklara çok değer verebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni ve sıra dışı bir plan yapabilirsiniz. Grup içi etkinlikler ve marjinal ortamlar size çekici gelebilir. 

Yükselen BOĞA'lar için bu dönem, kariyerinizle ilgili yeni ve yaratıcı bir dönemdesiniz. Üstlerinizin fikirlerini de dikkate alarak yeni ve başarılı kariyer girişimlerinde bulunabilirsiniz.


Yükselen İKİZLER için bu dönem, yurtdışı seyahatlerine çıkabilir, yabancılarla vakit geçirmekten zevk alabilirsiniz. Astroloji, kişisel gelişim ve felsefe konularına merak salabilir, yeni bir takım kursları araştırmaya başlayabilirsiniz.


Yükselen YENGEÇ için bu dönem, sıra dışı ilişkileri deneyimlemek isteyebilir, sevgiliniz veya eşinizin para konularındaki gitgellerle meşgul olabilirsiniz. Ezoterik bilgilerle ilgili yeni araştırmalara girmek ve bilinmeyenle ilgili konularda yeni bilgiler öğrenmeye girişmek için uygun zamandasınız.


Yükselen ASLAN için bu dönem, ikili ilişkilerde, eşiniz veya sevgilinizle keyifli zamanlar geçirebilir, ilişkinizi aşktan daha çok arkadaşlık olarak deneyimleme eğiliminde olabilirsiniz. İnsanlar sizi bu zaman diliminde her zamankinden daha hızlı ve her şeyi biliyor gibi görebilirler.


Yükselen BAŞAK'lar için bu dönem, çalışma hayatınızın hız kazanacağı bu dönem iş yerinde farklı düşüncelerinizle ön plana çıkabilir, yeni ve yaratıcı çalışmalara girebilirsiniz. Yeni teknolojik aletler satın alabilir, kendinizi canlı ve formda hissedebilirsiniz.


Yükselen TERAZİ'ler için bu dönem, aşk hayatınızın canlanacağı bu dönemde, yeni flörtleriniz olabilir. Mevcut ilişkinizde sıra dışı deneyimler yaşayabilir, birlikte etkinlik ve davetlere katılabilir, her zamankinden daha eğlenceli hissedebilirsiniz. Çocuklarınız varsa farklı fikirlerle karşınıza gelebilirler.


Yükselen AKREP'ler bu dönem, ev taşıma arzusuna girebilir, evinizde yeni değişiklikler deneyebilirsiniz. İç dünyanızın harekete geçeceği bu dönem kendinizi iyi hissetmek için arkadaşlıklara yönelebilirsiniz. Aile içi kırgınlıklarınız varsa bu dönem bunları aşmak için uygun zamandasınız.


Yükselen YAY'LAR için bu dönem, iletişiminizin artacağı, konuşma ve yazarlıkla ilgili tüm çalışmalarınız için uygun dönemdesiniz. Kardeşlerinizle güzel vakitler geçirebilir, kısa seyahatlere çıkarak eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşayabilirsiniz. Mesajlaşma, mailler ve telefon trafiğiniz artabilir.


Yükselen OĞLAK'LAR için bu dönem, geliştireceğiniz proje ve yeni fikirlerinizden para kazanabilirsiniz; ancak paranızı dengeli kullanmanızda fayda var, zira geldiği gibi gidebilme potansiyeli de var. Kendinize verdiğiniz değerin artacağı bu dönem, daha enerji dolu hissedeceksiniz. Teknolojik aletler satın alabilirsiniz.


Yükselen KOVA'lar için bu dönem, kendinizi mutlu ve neşeli hissedecek, her zamankinden daha güzel ve çekici görüneceksiniz. Eğlence anlayışınız ve zevklerinizi tekrar gözden geçirmek için iyi bir dönemdesiniz. İnsanlar sizi bu dönem barış yanlısı ve uzlaşmaya yakın bulacaklardır.Bu anlamda karmaşık olan her ilişkinizi çözmek için ideal zamandasınız.


Yükselen BALIK'lar için bu dönem, girişim ve yenilikçi düşüncelerinizi içinizde saklayabilir, çok fazla göz önüne çıkarmak istemeyebilirsiniz. Rüyalar ve bilinçaltı çalışmaları için uygun dönemdesiniz. Gruplar ve etkinliklerde gelişebilecek iletişim kayıplarına dikkat etmelisiniz.


Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder