16 Aralık 2016 Cuma

19 Aralık 2016-29 Ocak 2017 Mars Balık Süreci Sizi Nasıl Etkiliyor ? #Astroloji





"Attığım her adımda derin bir farkındalıkla ilerliyor ve herkesin yaşam hakkına saygı duyarak yoluma devam ediyorum.."
 19 Aralık 2016-28 Ocak 2017 tarihleri arasındaki dönemde gökyüzünde Mars Balık Burcu’nda yoluna devam ediyor olacak.
 
Balık, fedakarlık yapmayı, hoşgörüyü, evrensel sevgiyi, ruhsal olarak teslim olmayı anlatsa da, savaşçı gezegen Mars burada tüm bu konularla daha fazla mücadele edeceğimiz, yeri gelince hoşgörü veya sevgi için savaşacağımızı gösteriyor. Burada kaybetme korkusu ile kendinden aşırı verme, kendi değerlerini ve sınırlarını tam olarak oluşturamama gölge yön olarak vurgulanacak.

Bu süreçte “kurban gitme” teması da yine gölge olarak vurgulanıyor. Hem somut anlamda hem de soyut anlamda anlayabileceğiniz bu kavramın, bireysel olarak etkisi, kendini kurban durumuna düşürmek “neden bunlar benim başıma geliyor, her attığım adımda kaybediyorum..” gibi olumsuz etki eden bir psikolojiye girmektir. 

Acı veya hüzün toleransı düşük olanlar için bu süreç bağımlılıklara, alkole yönelim verebilir. 

Yönsüzlük, motivasyon düşüklüğü, uyuşukluk, kararsızlık gibi etkiler süreç boyunca vurgulanacak olsa da, esasında yapabilecekleriniz arasında;

-Yüzmeye başlamak
-İş hayatında çeşitlilik denemek
-Bitkilerle ilgilenmek
-Ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapmak
-Yeni bir risk almadan iş hayatınızda yolunuza devam etmek mümkün olacak.

Haftanın Mesajı: Sevgi ile yaşatmak varken, severek öldürmek niye..

Mars Balık Sürecinde Etkin Açılar;

1)Tüm süreç boyunca 29 Ocak’a dek, Mars Balık’ın sahibi Jüpiter, Terazi Burcu’nda ve Satürn ile karşılıklı ağırlamada:
Bu süreçte özellikle bilgiyi elde etme ve öğrenme isteğinin öne çıktığını gözlemliyoruz. Olayların arka planında ne var, ilişkiler hangi temellere dayanıyor tüm bunları öğrenmek isteyecek ve sorgulayacaksınız. Etik sorgulamalar sadece özel ilişkiler değil dostluklar ve sosyal ilişkilerde de sıklıkla gözlemleniyor olacak. Diğer yandan kararlılık, güç ve dayanıklılığa işaret eden etkiler, sorunsuz giden ikili ilişkilerde daha koruyucu ve sahiplenici bir yapı sergilenmesine sebep olabilir. Gizli ve felsefi eğilimlerin artabileceği, ruhsal gelişimin ön planda olduğu, ilişkilerde hayat derslerinin belirgin bir şekilde fark edileceği, mental olarak da korkuların su yüzüne çıkabileceği bir zamandayız.

2)23-31 Aralık 2016 tarihlerinde Balık Burcu’ndaki Mars, Güney Ay Düğümü ile kavuşumda: Bu zaman aralığında hayatınızda hangi gelişmeler olursa olsun asla “yüzleşmekten kaçınmayın, geride durmayın, vazgeçmeyin ve pes etmeyin.” Belki gelişen olaylar sizi yalnızlığa, kendi kabuğunuza çekilmeye veya dayanamadığınız noktada bir şeyleri boşvermeye itecek olsa da, esasen yapılması gereken, yüzleşmek ve görülmesi gereken dersi görmek olacak. Bu zaman diliminde geçmişten karşılaşmaları sıklıkla yaşayabilecek ve ruhsal olarak tamamlanmamış ilişkilerinizle yeniden diyaloğa geçebileceksiniz. Kazalara dikkat edilmesi gereken bir süreçtesiniz.

3)26 Aralık 2016- 7 Ocak 2017 Mars Neptün Kavuşumu Etkin: Bu süreç boyunca her türlü özel, sosyal ilişkiniz, iş hayatınız ve parasal girişimlerinizde son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Aldatılma, yanıltılma, kandırılma, olayları farklı görme temalarının en yüksek olacağı bu süreçte hırsızlık, dolandırıcılık gibi olaylarla karşılaşmamak için temkinli olmanız gerekiyor. Evinizin doğal gaz ve su sistemlerini kontrol etmeniz gereken bu süreçte sanatsal faaliyetler, yüzme ve artistik beceri gerektiren her türlü aktivite, ruhsal çalışmalar için uygun zamanda olacaksınız. Dalgın dikkatten dolayı kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bu süreçte ateşli ve salgın hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz ve acil değilse narkoz almamanız yararlıdır.                                   
                                                                                     
4)4-14 Ocak 2017 Gökyüzünde Pluton ile Kavuşumda Olan Güneş, Uranüs ve Jüpiter ile T-Kare Açı ile ilerliyor: Bu zaman diliminde olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Yaşlılar, hastalar ve aile büyüklerinize bakmak zorunda kalabileceğiniz gibi, patronlar, resmi kurumlar, devlet ve yaşça büyük kişilerle olan ilişkilerinizde ciddi zorlanmalar yaşayabilir, eğer sorunlu bir iş hayatınız varsa kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Genel sağlık durumunuza son derece dikkat etmeniz gereken bu süreçte, kalp, deri, dişler, kas ve iskelet sistemi hassaslaşacağından bu konularda hastalıkları olanların önlem alması faydalı olacaktır. Yine bu sürece bağlı olarak “katı kuralları yıkmak, prensipleri yumuşatmak” içinde bulunduğunuz durumda size yardımcı olacaktır. 

5)15-23 Ocak 2017 Gökyüzünde Satürn Mars karesi etkin: Otorite figürleri, resmi yerler, yaşça büyük kişiler, aile büyükleri ve patronlardan veto alınabilecek, davranışlarınızın onaylanmasının her zamankine göre daha zor olacağı, eylemlerde kısıtlanma, baskı gözlemlenebilecek süreçtesiniz. Bu zaman diliminde vücudun herhangi bir bölgesinde kırıklara karşı enerjinizi dağınık kullanmamalısınız. Bireysel iş planları yapmak, organize hareket etmek, motivasyonu arttırmak için bu süreci faydalı olarak kullanabilirsiniz. BU hafta dahilinde kendinize bir iş planı oluşturun ve uymaya gayret edin. Erkeklerle anlaşmazlıkların sıklıkla görülebileceği bir süreç yaşanacağı için, hayatınızdaki erkek figürlerle eğer kaybetmek istemiyorsanız daha ılımlı iletişim kurmayı tercih edin.

Ülke anlamında; Ülkemizde ve dünyada depremler ile tsunamiler tetiklenebilir. Hastaneler, hapishaneler, yetimhaneler, huzurevleri, denizler, denizciler, yelkenciler, dalgıçlar, şifahaneler, sinema sektörü, liderler, sanatçılar ve ruhsal çalışmalarla ilgilenenler birinci derecede etkileneceklerdir. Gemi kazaları gözlemlenebilir.

Bu geçişte özellikle “kurban gitme” teması ile karşılaşabiliriz.

Sağlık;
Süreç boyunca, 28 Ocak’a dek özellikle şeker hastalığı ve hormonal rahatsızlıkları olanlar dikkat etmelidir. Ayrıca kırıklar, ayak ağrıları bu süreçte görülebilir. Bu süreç bağımlılıklara vurgu yaptığı için, keyif verici her maddeden ve alkolden ay genelinde uzak durmayı tercih edin. 

Tek soru veya yıllık danışmanlık ve eğitimlerle ilgili didemsarman@yandex.com dan bilgi alabilirsiniz.
Ne Yapabilirsiniz;
***Burada oldukça ruhsal ve hassas bir süreçte olacağınız için, bedeninize ve ruhunuz iyi gelecek aktiviteler içinde olmayı deneyebilir, eğer çalışma planınız uygunsa sessiz sakin yerlerde kısa da olsa bir tatil düşünebilirsiniz. Psikologlar, danışmanlara başvurmak, enerji çalışmalarından faydalanmak, ruhsal çalışmalara katılmak için harika bir zamanlamadasınız. Özellikle süreç boyunca rüyalarınızı yazmayı hedefleyin ve yaşamın içindeki işaretleri okumayı seçin. Balık’ın dünyası tamamen soyut ve ruhsal olana odaklıdır. 10 Ocak’a dek Merkür Retro sürecinde de olduğumuzu da hatırlarsak, bu süreçte tanışacağınız herkesin ruhunuzda bir noktaya temas etmesi kaçınılmaz olacak. 

***29 Ocak’a dek Balık’ın enerjisinin sembolize ettiği üzere; sokak hayvanlarına ve kendinden güçsüz olana yardım etmek, huzurevi, hapishane, hastane ziyaretleri gibi karşılık beklemeden yapacağınız yardımlar huzurlu hissetmenize ve sevgi enerjisi yaymanıza sebep olacak.

***Yine bu süreç, yaratıcı çalışmalar, sanatsal faaliyetler ve sinema ile doğrudan bağlantılı olduğuna göre, sanatsal ve yaratıcı alanlarda çalışanlar için eşsiz bir yaratım ve ilham sürecidir. 

***29 Ocak’a dek herhangi bir zamanda yaşamınızda nasıl bir ilişki istediğinizi hayal edeceğiniz bir meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz. Bunu hem bekar hem de evli olanlar yapabilirler; zira süreç gerçek aşk, teslimiyet ve sevgi enerjisinin çoğalması anlamında size yardım ediyor olacak. Üstelik çok kolay; sessiz bir yere gidin, gözlerinizi kapatın ve örneğin eşinizin size nasıl davranmasını isterdiniz ve siz ona hangi güzel ve sevgi dolu kelimelerle hitap ediyorsunuz imajine etmeye başlayın. Bekarsanız, yaşamınızda olmasını istediğiniz ideal partneri ve size hissettirdiği güzel duyguları hayal edin.. Unutmayın ki, hayal edilebilen, canlandırılabilen her şeyin gerçekleşme potansiyeli vardır 

***Süreç boyunca deniz kenarı bir yerde olmanız enerjinizi yükseltecek olsa da, eğer denize yakın değilseniz, bulunduğunuz ortama istediğiniz güzel bir kap içinde su koyarak, evinizde ve alanınızdaki su enerjisini arttırabilirsiniz. Suyun şifalandırıcı ve sezgileri arttırıcı gücünden faydalanmayı deneyin.

***Hayatınızda biri varsa, sessiz ve sakin ortamlarda görüşerek, sevginizi paylaşmayı ve ruhsal olarak bağlarınızı güçlendirmeyi tercih edin.

Ne Yapmamalısınız ?
Bağımlı kalmak, kendi karakterinden vazgeçip bir başkasına olduğu gibi teslim olmak, yardım talep edilmeden fedakarlık yapmak, herkese iyi niyetli yaklaşarak, size perde arkasından davranan insanların gerçek yüzünü kaçırmak, size hiç ilgi duymayan birine karşı platonik aşk geliştirmek ve bağımlı kalmak. Kurban psikolojisine girip “Hep ben kaybediyorum” demek. İş hayatında yüksek riskler almak. Melankoliyi bilinçli sürdürmek.

Not: Bağımlılık ile bağlılık aynı şeyler değildir. Bağımlılığın içinde bir karakter olamama ve ancak diğeri ile varolma, bağlılığın içinde ise bir karakter olmanız ve bu karakteri bir diğer karakterle sevgi ile paylaşmanız esası vardır.

29 Ocak’a dek alkol, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık yaratan maddelerden esasen yılın her günü uzak durmanız gerektiği gibi, bu haftada özellikle uzak durmanızı önermekteyim. Mars Balık etkisi, dalgınlıklar, bağımlılıklar, bilinç kaybı vb. gibi konularda sizi doğrudan uyarmakta.

2017 yorumlarım için didemsarman@yandex.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Koç Burcu, Mars Balık sürecinde, yaşamınızda zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşarken, manevi olarak çok daha iyi hissedecek, hayatınızda olması gereken insanları daha net görecek ve gizli düşmanlarınızı fark ederek yaşamınızdan uzaklaştıracaksınız. Bu şifalanma dönemi sizin için bir hastalığın ardından iyileşme olabileceği gibi, ruhsal alanınız ve karmanızın iyileşmesi anlamını da taşıyor; ancak burada risk, evli insanlarla veya ilişkide açık olamayacak insanlarla karşılaşabilmeniz, sizde bağımlılık yaratabilecek veya geçmişten gelen insanlara takılıp kalmanız olacak. Dolayısıyla iyileşmek ve daha iyi olana yönelmek için bu ay bu tuzaklara düşmemeniz gerekiyor. Rüyalar yolu ile alacağınız mesajların son derece önemli olacağı bu süreçte ara ara kendinize mutlaka bir dinlenme zamanı oluşturun ve sessiz, sakin, meditatif ortamlarda yer alarak enerjinizi dengelemeyi tercih edin. Süreç boyunca psikologlardan, danışmanlardan faydalanın. Hırsızlıklara karşı önlem alın ve yaşamınızda sizi aşağı çeken herkes ve her şeyden arınmaya niyet edin.

Boğa Burcu, Mars Balık sürecinde geleceğe yönelik proje ve hedefleriniz ön plana çıkarken, toplumsal olaylarda, vakıf, dernek ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlarda, organizasyonlar, konserler, etkinlikler, seminerler ve arkadaş topluluklarında yüksek bir etki ile paylaşabilirsiniz. Özellikle iş hayatınız açısından etkiler sunan bu süreç, üstleriniz ve iş yaptığınız kişilerle olumsuz diyaloglar geliştirmemeye dikkat edin. İlişkilerinizde kendinizden çok fazla vererek devam ettiğiniz bu zaman diliminde, eğer bekarsanız gerçek aşkı bulmak için hala daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Halihazırda zaten bir birlikteliğiniz varsa, bu süreçte alma verme dengesine dikkat ederek, dengeli paylaşımlarla ilişkinizi sürdürmeyi tercih edin ve evrenin size sunacağı sürpriz hediyelere odaklanın. Eşinizin veya partnerinizin daha flörtöz ve romantik yaklaşımlarda bulunabileceği bu süreçte, problemli giden ilişkilerde bir aldatma haberi alınabilir. 

İkizler Burcu, Mars Balık sürecinde kariyeriniz açısından zaman zaman zorlayıcı etkiler alırken, aile büyükleriniz, eşiniz, patronlarınız ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizi yeniden düzenliyor olacaksınız. Burada sadece anneniz veya babanız olduğu için ve saygınızdan dolayı, aslında kabul etmeyeceğiniz bir fikri kabul etmeyin ve karşınızda her kim olursa olsun, kendi isteklerinizi ve sınırlarınızı çok net bir şekilde aktarmaya çalışın. Ocak sonuna dek toplum içinde muazzam bir ışık ve enerji yayarak hareket edeceğiniz için, özellikle yapacağınız görüşmelerde ve kalabalık ortamlarda ışığınızla dikkat çeken isim olacaksınız. Yolculuklar, yeni görüşmeler, eğitimler ve kişisel gelişimin size katkı sunacağı bu dönem motivasyonunuzu arttırmaya yardımcı olabilir. İlişkiler konusunda Merkür Rx sürecini unutmayın ve süreç 7 Ocak’ta bitecek olsa da, durağan günleri ile birlikte 10 Ocak’a dek ilişkilerde acele davranmamaya özen gösterin. İlişkisi olanlarınız için, yüksek beklentilerle hareket etmek yerine, herkesin bir potansiyeli olduğunu bilerek hareket etmeniz ve birlikteliğinizin olumlu taraflarına odaklanarak, paylaşımlarda bulunmanız bu hafta size iyi gelecek.

Yengeç Burcu, Mars Balık sürecinde eğitim ve öğrenme sürecinizin desteklendiği, hukuksal konular, uzak seyahatler, davalar, eşle iletişim ve eşin akrabaları alanlarının vurgulanacağı ve zaman zaman sorunların ardından yeniden düzenleneceği bir süreç yaşıyor olacaksınız. Bu süreçte iş hayatınızda ilgi çekici bir teklifle karşılaşabilirsiniz; ancak bunu 10 Ocak sonrasında değerlendirmeniz yararlıdır. Özel hayatınızda yapıcı diyaloglara ihtiyaç duyacağınız ve iletişim ile sınanacağınız bu zamanda, ticari anlaşmalar ve iş hayatınızda risk almadan ilerleyerek, güvenli adımlar atmaya özen göstermelisiniz. 

Aslan Burcu, Mars Balık sürecinde yaşamınızda merak ettiğiniz ve sonucunun nereye varacağını düşündüğünüz konularla ilgili bilgiler size bir bir gelmeye başlarken, 29 Ocak’a dek finansal konularda risk almamanız gerekmekte. Toplu paralar ve beklenen bir iş görüşmesi konusunda motivasyon veren bu enerji, özel yaşamınızda romantizm, flörtler ve etkili iletişim kurma fırsatı sunuyor olsa da, 10 Ocak’a dek herhangi bir alanda yenilik yapmamayı tercih edin. Özellikle geçmişten gelen borçlar, sigorta, vergi, trafik cezası gibi konulara dikkat etmeyi tercih edin. Süreci farkında kalın ve ilişkilerde acele hareketlerle yaklaşmayın. Özellikle açık bir ilişki yaşayamayacağınız koşullardan uzaklaşın ve kendiniz için daima en iyi olanı isteyin. Süreç, size ruhsal olarak büyüme, yaşamındaki her şeyi anlama, farkına varma ve hayatına yeni bir yön verme etkisi sunuyor olacak. Ameliyatlarınızı imkanınız varsa erteleyin ve keyif verici maddeler ile alkolden bu süreçte uzak durun. Psikoloji, parapsikoloji, okültizm, gizemli ilimler gibi alanları araştırmak için harika olan bu hafta, rüyalar aracılığı ile en temel içgüdüleriniz ve arzularınız ile karşılaşabilir, önemli mesajlar alabilirsiniz.

Başak Burcu, Mars Balık sürecinde ortaklıklar, özel yaşamınızdaki ilişkiler, partnerlik, evlilik ve yakın dostluklar alanınız vurgulanırken, bu alanlarda sınavlar veriyor olacaksınız. İlişkisi devam edenler için, şifalandırıcı, iyileştirci bir zamana girmiş bulunuyorsunuz. Ancak bu; karşılıklı davranışlarınızı doğru ve tarafsız değerlendirip, fedakarlık yapabileceğiniz noktaları ve sınırları doğru belirledikten sonra oluşabilecek. Bu süreçte ayrıca avukata başvurmak, danışmanlık almak, ilişkilerinizde bağımlı olduğunuz yönleri fark etmek anlamında adımlar atabilirsiniz. Ancak bunları 10 Ocak sonrası yapmanız yararlıdır. Geçmişten gelen insanlara takılmayın ve yolunuza size yeni deneyimler sunacak insanlarla devam etmeyi tercih edin.

Terazi Burcu, Mars Balık sürecinde günlük yaşamınızdaki olağan standartlarınızda rahatlama, gevşeme, uyuşukluk enerjisi eklenebilir. Burada alkol, bağımlılık yaratan maddeler ve melankoliden kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Zira sürece stresli girerseniz, sağlık alanınızda sebebi tam olarak belirlenemeyen ve üzüntüye bağlı rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Şeker hastalığı, ayak ağrıları ve hormonal dengesizliklere karşı da önlem almanız gerekmekte. Akrabalar, yakın çevre ve kardeşlerinizden destek göreceğiniz bu süreçte, seyahat edebilir, görüşmeler yapabilir ve yapacağınız görüşmelerden olumlu neticeler alabilirsiniz. Özellikle yeni iş planı ve girişimlerinizi 10 Ocak sonrasına ertelemeniz yararlı olacaktır.

Akrep Burcu, Mars Balık sürecinde aşk hayatı, eğlence, risk, tatiller, spekülasyonlar, çocuklar ve sportif faaliyetler alanınız öncelikli olarak etki alırken, ilgili konularda sınavlar veriyor olacaksınız. Halihazırda devam eden ilişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkları ve koyamadığınız sınırların sonuçlarını daha rahat görebileceksiniz. Yeni tanışmaları, flörtleri destekliyor gibi görünen bu süreçte, esasen yeni ilişkilerde güven duyma konusunda son derece temkinli olmayı tercih etmelisiniz. Yaptığınız işlerle kendinizi daha iyi tanıtabilir, reklam verebilir, sahne sanat işlerinde daha fazla önplanda olabilir ve yaratıcı, sportif faaliyetlerden fayda elde edebilirsiniz. Sorunsuz giden ilişkilerde tatile çıkmak, sevdiklerinizle huzurlu yerlere gitmek için ideal zamanda olacaksınız.

Yay Burcu, Mars Balık sürecinde ev, aile, yerleşim, aile büyükleri ve ruhsal alanınız öncelikli olarak vurgulanıyor ve evinizle ilgili düzenlemeler, aile içi iletişim, aile bireyleri ile anlaşma, yeni bir yerleşim planı oluşturma, hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak adına yeni düzenlemelere gidiyor olacaksınız. Ancak bu yeni bir ev almak, iş kurmak veya taşınmaksa, 17 Aralık-10 Ocak 2017 aralığında yapmamayı tercih edin. Bu noktada yaşamınıza yeni giren insanlara süreç genelinde dikkat etmenizi önermekteyim, zira aranızda bir karma olan, geçmişten tanıdığınız insanlar bir şekilde yaşamınıza gelebilir ve onlarla aranızda derin bir ruhsal bağ hissedebilirsiniz. Basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, kalabalık ortamlar, etkinlikler, organizasyonlar, seminerler ve eğitimlerden yana şansınız devam ederken, aşk hayatınızda belirli yeni sınavlar sizi bekliyor olacak.  Süreç genelinde evinizin doğalgaz ve su sistemlerini kontrol altında tutmanız faydalı olacak. Ruhsal çalışmalar, psikologlardan destek almak, yaratıcı çalışmalar için ideal zamandasınız.

Oğlak Burcu, Mars Balık sürecinde yaşamınızdaki olaylarda yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla problemler yaşam ihtimaliniz varken, yapacağınız yeni görüşmeler yaşamınızda yeni bir sayfa açılmasını sağlıyor olacak. Bu süreçte iş hayatınız ve özel yaşamınızda yeni bağlantılar dikkat çekerken, zamanınızı önemli görüşmelerinize ayırabilir, iş ve özel yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirebilirsiniz. Ancak bunu 10 Ocak sonrasında uygulamaya koymanız yanılmamanız açısından kesinlikle zamanı doğru kullanmanıza yardımcı olacak. İletişim alanınızdaki güçlü vurgu, iletişim konusundaki kayıplarınız ve hatalarınızı daha rahat görmenize sebep olacak. İlişkilerde sınır koymayı bu süreç sonunda daha iyi öğrenmiş olacaksınız. Bu zaman diliminde internet ve sosyal medya ile ilgili önceden yarım kalan işlerinizi tamamlamak, seyahatler ve yazı yazmayı gerektiren işler için ideal görünmekte. 

Kova Burcu, Mars Balık sürecinde kendinize olan güveninizin sahip olduğunuz somut şeylerden değil, manevi hazlar, mutluluk ve sevildiğini fark etmekten kaynaklandığını anlayacak ve bunun için mücadele edeceksiniz. Bu süreçte parasal her türlü konu, alım satım ve finansal işlerinizde yanılgılara karşı önlem almanız gerekmekte. Yanıltılmamaya ve şartların tamamen açık ve net olduğuna kesin olarak emin olmanız gerekecek. Sürpriz gelişen geçmişten kişilerle görüşmeler ve yeni diyalogların ortaya çıkacağı süreç genelinde, partneriniz veya eşinizin yaşamında gelişebilecek bazı sıkıntılar geçici olarak size yansıyabilir. Beklemediğiniz bir şekilde yeni projeler ve kalabalık ortamlarda kendinizi bulabilirsiniz. Her türlü yeni girişiminiz için 10 Ocak sonrasını beklemeyi tercih edin. Kendinize duyduğunuz güven ve maddiyatla sınanacağınız bir zaman dilimindesiniz.

Balık Burcu, Mars Balık sürecinde ruhsal ve bedensel olarak dayanıklılığınız ölçülüyor olacak. Eğer güçlü durur ve motivasyonunuzu korursanız, süreç genelinde enerjiniz, yetenekleriniz, ortaya koyacağınız fikirler ve davranışlarla bulunduğunuz her ortamda ilgiyi kendine çeken ve etrafa olumlu enerji gönderen taraf olacaksınız. Genel sağlık ve moral durumunuzda yaşayacağınız değişimler, tabi ki iş hayatı ve özel yaşamınızı doğrudan etkileyeceği için 29 Ocak’a dek güçlü durmanız gerekmekte. Özellikle finansal olarak elinize bir miktar para geçebilir ve iş konusunda sürpriz gelişmeler yaşayarak yeni bağlantılar kurabilirsiniz; ancak bunları 10 Ocak sonrasında değerlendirmeniz yararlıdır. İlişkilerinizde akılıcı yaklaşımlar ve yeni kararlar görünmekte. Bu süreci depresif ve melankolik etkilerle sürdürmek yerine, olumlu beklentilere şartlanın; alkol ve keyif verici maddelerden uzak durmayı tercih edin. Yaşayacağınız rahatsızlıkların fiziksel değil, ruhsal süreçlerin bir uyarısı olduğunun farkında kalın ve zaman zaman yaşayacağınız duygusal atakları olağan karşılayın. Sanatsal ve artistik becerileri geliştirebilecek aktiviteler ve ruhsal çalışmalardan yararlanarak olası sağlık ve ruhsal problemlerin önüne geçin.



Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder