17 Ocak 2016 Pazar

Ocak Sonuna Dek İçinde Bulunduğumuz Sürece Genel Bakış ve Burçlar Didem Şarman





Gökyüzündeki etkiler, Merkür’ün durağan günler ile birlikte 29 Ocak’ta Retro hareketini bitirme zamanına kadar, ilişkiler ve iş hayatındaki iletişim, yaşlılar, patronlar, yaşça büyük insanlar ve kurumlarla ilişkiler, yolculuklar, eğitimler ve ticaret hayatınızda olası karışıklıklar, durağanlık ve iletişim problemlerini olağan karşılayarak, zihninizde olumlu düşüncelere yer vermenizi, zihin egzersizleri yapmanızı, sizi mutlu edecek, anlayışla karşılayacak ve huzur verecek ortam ve insanlarla bulunmanızın yararlı olacağı zamanı gösteriyor. 

23 Ocak’a dek gökyüzünde etkin olan Mars Neptün uyumu, parasal konular, alım satım işleriniz, banka hesaplarınız ve ilişkilerdeki yeni adımlarda “Yanılgılara” karşı sizi uyarırken, bu süreçte sanatsal aktivitelerle ilgilenmek, inat, kıskançlık, zorlama, baskı, bir konuyu sürekli tekrar ettirmek gibi ısrarlı davrandığımız duygu ve düşünceleri serbest bırakmak için yapılacak kişisel gelişim ve enerji çalışmaları, dualar, meditasyonlar, yoga gibi aktiviteler ruhunuza ve davranışlarınıza olumlu yansıyarak, süreci daha verimli geçirmenize destek olacak.

10 Ocak’ta gerçekleşen Oğlak Burcu’ndaki Yeniay’ın sonrasında, şimdi 24 Ocak’ta Aslan Burcu’nda gerçekleşecek olan Dolunay’a doğru ilerliyoruz. Şu zamanlarda sıklıkla şehir değiştirme, yeni iş bağlantıları oluşturma, ilişkilerde iletişim problemleri yaşama ve geçmişten haberler alma enerjisi yaşamaktayız. Karşınıza çıkan tüm iyi fırsatları görüşmekten kaçınmayın; ancak uygulamaya geçmek için mutlaka 29 Ocak ve sonrasını kullanın. Önümüzdeki Aslan Dolunayı yaşamınıza katkısı olmayan herkesi, bilinçli bir şekilde hayatınızdan uzaklaştırmanıza destek olacak ve Yeniyılda temiz adımlarla ilerlemenize destek olarak, bir taraftan da yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak.

Koç
İlişkiler ve iş hayatınızdaki iletişimde 29 Ocak’a dek problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeni girişimler için ay sonunu bekleyin ve finansal anlamda büyük girişimlerden kaçının. Sabırlı olmayı öğreten bir aydasınız.

Boğa
Seyahatler, davalar, eğitim süreçleri ve eşle iletişim konusunda problemleri çözümlemeniz gereken bu ay, yaşamınıza girecek yeni insanlara hemen güvenmek yerine 29 Ocak’a dek tanımaya çalışın.

İkizler
Toplu paralar, miraslar ve eşin parası ile ilgili geçici problemleri çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız iyi teklifleri uygulamak için 29 Ocak ve sonrasını beklemeyi tercih edin.

Yengeç
Yakın ilişkilerinizde, dostluklar, avukatlar, danışmanlarla ilişkiler ve evlilikte iletişim problemlerini çözümlemeye çalışıyorsunuz ve bu 29 Ocak sonrasında karşılıklı daha verimli iletişim kurmayı size öğretiyor.

Aslan
Günlük yaşamınızda stres yönetimi yapmayı, kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. 29 Ocak’a dek ev alım satımı, parasal konularda yanılgılara dikkat edin. 

Başak
Yeni başlayan ilişkilerinizde ve çocuklarla ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabileceğiniz bu ay, zihninizden kaygıları uzaklaştırıp, zamana teslim olmayı öğreniyorsunuz. 29 Ocak’a dek yeni tanıştığınız insanlarla ilişkileriniz testlerden geçiyor.

Terazi
Aile içi iletişim problemleri ve geçmişten kaynaklanan bazı problemleri çözümleyeceğiniz bu ay, hayatınızda 29 Ocak sonrası temiz ve yeni bir sayfa açıyorsunuz. İş hayatınızdaki girişimleri 29 ocak sonrasına planlamayı tercih edin

Akrep
Zihninizden korku ve kaygıları uzaklaştırmayı öğrendiğiniz bu ay, yakın çevre ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Trafikte dikkatli olun ve 29 Ocak sonrasında şimdi aldığınız teklifleri uygulamaya geçmeyi tercih edin.

Yay
Kendinize her koşulda güvenmeyi öğrendiğiniz bu ay, parasal konularda geçici problemleri çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten konularla karşılaşabileceğiniz gibi, 29 Ocak’a dek gizli düşmanlarınızı da tanıma fırsatınız olacak. 

Oğlak
Hayatta en önemli şeyin mental ve ruhsal sağlığınız olduğunu ve önceliği kendinize vermeniz gerektiğini öğrendiğiniz bu ay, 29 Ocak’a dek konsantrasyon bozuklukları ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlar ve davetleri mutlaka değerlendirin.
Kova

Trafik, ticari işler, akrabalar ve kardeşlerle ilişkiler ile özel yaşamınızdaki iletişimde yer alan problemleri çözümlemeye çalıştığınız bu ay, 29 Ocak sonrasında giderek rahatlayacaksınız. Kariyerinizde karşılaşacağınız olumlu teklifi, 29 Ocak sonrası değerlendirmeye alın.

Balık
Arkadaş çevreniz, internet bağlantılarınız ve topluluklarla ilgili problemleri çözümlemeye çalıştığınız bu ay, ilişkilerle ilgili olumlu gelişme ve adımları 29 Ocak sonrasında değerlendirmeyi tercih edin.

Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder