6 Mayıs 2015 Çarşamba

Venüs Yengeç Burcu'nda & Burçlara Etkisi








KOÇ
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs,  bu süreçte geçmişten gelen yeteneklerinizi keşfetmenize, aileniz ve en yakınlarınızla daha fazla bir arada olmaktan keyif duymanıza, sosyal yaşam ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha aktif ve dışarıda olmak yerine, daha çok ev ortamlarında yapılan görüşmeleri ilgi çekici bulmanıza yol açarken, bu süreçte ruhunuzda barış ve uyumu, güven ve sevgiyi daha yoğun hissediyor olacaksınız. İkili ilişkilerinizde, özel yaşam ve dostluklarda geçmişten gelen insanlarla karşılaşabilir, ev, yerleşim ve aile alanınızda yeniden ve daha keyifli düzenlemeler yapabilirsiniz. Örneğin evinize eskitilmiş modelli eşyalar, antika tarzında ürünler, güven ve annelik veya sevgi temalı resimler almak bu süreçte size iyi hissettirebilir. Süreç boyunca ev alım satımı, toprak, arazi işleri gibi konularda da olası işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Venüs Yengeç Notu: Ruhunuzdaki sevgiye daha fazla odaklanın ve incinmekten korkmadan, duygularınızı içtenliğinizle kabul ederek, paylaşın.

BOĞA
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, bu süreçte kendinizi sevgi ve güven duygusuyla ifade etmekten memnuniyet duyacağınız, yakın çevreniz, kardeşler ve akrabalarınızla aranızda gelişen bağlara karşılık mutluluk hissedeceğiniz, yazı işleri, sözlü iletişim ve kendinizi yazarak, çizerek, daha fazla konuşarak ifade etmekten keyif duyacağınız bir zamana işaret ediyor. Anlaşmalar, görüşmeler, seyahatler, eğitim süreçleriniz ve yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyen bu süreçte kendinize bir blog açabilir, günlük tutabilir, yazarak ifade etmekten özellikle keyif alabilir ve internet sitenizle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Diğer yandan, çalışma yaşamınızda teklifler ve anlaşmalarla karşılaşabilir, daha iyi iş ilişkileri geliştirebilirsiniz. Sağlık konusunda mide rahatsızlıklarına karşı beslenme planınızı düzenli tutmanız gereken bu zaman diliminde, iletişim konusunda daha alıngan ve hassas olacağınızı lütfen unutmayın ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmeyi tercih edin.

Venüs Yengeç Notu: Yakın ilişkileriniz günlük yaşamınızdaki keyifin ve mutluluğun anahtarıdır, onlarla daha fazla görüşmeye çalışın, örneğin evinizde bir toplanma günü belirleyerek yemek daveti verin. Süreç boyunca kendinizi en iyi şekilde ifade etmeye çalışın ve teklifleri bekleyin.

İKİZLER
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, bu süreçte spiritüel ve ruhsal değerlerinizin ve hassasiyetinizin artacağı, sevgi dolu ve kendinizi tatmin hissetmiş bir zamanda olduğunuzu gösteriyor. Bu, hem ilişkilerinizde istediğiniz güven ve ilgiyi daha kolay elde etmenizden hem de size zarar vermeye çalışan insanları keşfederek onları etkisiz hale getirmenizden kaynaklanıyor olacak. Süreç boyunca finansal gelirlerinizde çok büyük olmasa da sizi tatmin edecek bir artış veya ufak tefek gelirlerin gelmesi ile kaynaklarınızın da sizi mutlu ettiğini gözlemleyeceksiniz. Özellikle flörtler, çocuklar, ilişkiler ve finansal anlamda aradığınız tatmini bu zaman diliminde bulmanız daha kolay olacak. Olası alım satım işlerinizi hızla tamamlayabilecek, sevdiklerinizden zaman zaman sizi mutlu eden hediyeler alabileceksiniz. Hoş, bu süreçte size en büyük hediye ilgi görmek ve sevilmek olacak. Venüs Yengeç zamanı boyunca yeteneklerinize güvenmeniz ve neyi daha iyi yapabiliyorsanız ona yönelmeniz size artı olarak geri dönecek.

Venüs Yengeç Notu: Sahip olduğunuz kaynakların en mutlu edeninin ilgi görmek ve sevilmek olduğunu hatırlayın. Yeteneklerinizi gözden geçirin ve kendinizi geliştirecek bir alan bulmayı tercih edin. Bu bir hobi de olabilir.

YENGEÇ
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, sizi olduğunuzdan daha güzel/yakışıklı göstererek, etrafınızda sevgi ve ışıktan bir aura olmasını sağlayarak, girdiğiniz her ortamda ilgi uyandırmanıza ve dikkat çekmenize sebep olacak. Bu süreçte insanlara güven veren ve sevgi dolu yapınızla her kapıyı kolayca açabiliyor olacaksınız. Özel ilişkiler ve finansal konularda fırsatlara açık bir enerjide olmanızı sağlayan bu süreçte, ailenizin yoğun desteğini ve sevgisini görecek, yakınlarınızdan yana keyifli bir zamanda olacaksınız. Özellikle geleceğe yönelik planlarınızda somut olarak ilerleme kaydedebilecek, arkadaş çevrenizin de desteğini görecek, etkinlik, organizasyonlar, kalabalık ortamlar, seminer, sunumlar ve dernek, vakıf gibi yerlerden de fayda sağlayabileceksiniz. Güzellik ve bakım işleriniz, estetik operasyonlar, düzeltmeler için elverişli olan bu süreçte, güzelliğinizi arttıracak, fiziksel olarak daha iyi görüneceksiniz, ancak Venüs’ün bu hareketinin iştahınızı açacağınızı unutmayın ve ay boyunca beslenme planınıza dikkat edin.

Venüs Yengeç Notu: Süreç boyunca kişisel bakımınızı daha iyi hale getirecek alternatif yöntemler deneyin. Örneğin cilt bakımı randevusu alın, kuaföre gidin vb. İlişkilerinizdeki uyumlu ve barışçıl doğanızı koruyun ve bu tavrınızın size sevgi ve mutluluk olarak geri döndüğünü gözlemleyin.

ASLAN
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, arkadaş çevreniz, yakınlarınız, kardeşleriniz ve sevdiklerinizden daha fazla güven ve ilgi beklediğiniz bir sürece işaret ederken bu zaman diliminde güven duygunuzu korumaya, sevgiyi bir başkasında aramaya odaklanmak yerine önce kendi içinizdeki değerlere odaklanmanızın yararlı olacağını gösteriyor. Bu zaman diliminde spiritüel yetenekleriniz artarken, rüyalarınızda geçmişe ait temalar, sevgi ve aşk konuları, ev ve kapalı yerleri daha fazla görebilirsiniz. Esasen bu süreç ruhsal olarak sizi yumuşatıp, özünüzdeki sevgiyi daha çok ortaya çıkarmanıza sebep olacağı için, birilerini daha kolay da affedebileceksiniz. Diğer yandan, özel yaşamınızı çok fazla 3. Kişilerle paylaşmamanız bu süreçte size yardımcı olacaktır. Meditasyon, yoga, ruhsallıkla ilgili çalışmalar ve enerjinizi yükselten spiritüel işler size bu süreçte katkı sağlayacak. Venüs’ün Yengeç’te olduğu süreç, 6 Haziran itibariyle Aslan Burcu’na geçene dek, size hem özel yaşam hem de finansal konularda fazladan fırsatları vermeden önce, ruhsal olarak hazırlık yapmanızı ve kalbinizi sevgiye daha fazla açmanızı istiyor. Bu zaman diliminde geçmişten gelen dostlar ve sevgililerinizle karşılaşabilirsiniz.

Venüs Yengeç Notu: Kırıldığınız, incindiğiniz noktalara rağmen kalbinizi sevgiye açmayı tercih edin. Dua, meditasyon, enerji çalışmaları uygulayın. Geçmişte kırıldığınız noktaları tespit edin ve şifalandırmaya niyet edin. Bu süreçte bir rüya defteri tutun ve onları not edin.

BAŞAK
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, kalabalık ortamlar, arkadaş çevreniz, organizasyon, etkinlik, davet, konserler, dernekler ve vakıflardan daha fazla yararlanmanızı ve sosyalleşmenizi isterken, arkadaş çevrenizle aranızda güven ve ilgi oluşumunun daha yoğun olmasını isteyeceksiniz. Süreç boyunca eğer bekarsanız, bulunduğunuz sosyal ortamlar aracılığı ile size güven veren bir partnerle karşılaşabilir, devam eden bir ilişkiniz varsa geleceğe yönelik planlar oluşturabilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde büyük bir rakam olmasa da ortalama ve size iyi hissettiren bir artış bekleyebileceğiniz bu zaman diliminde, seminerler, sunumlar, topluluklara hitap eden işlerde şansınız daha fazla açılmış olacak. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, olası davalar, basın yayın işleri ve iletişim konusunda fırsatlara açık olduğunuz bu süreçte, yeni arkadaşlar kazanmak ve sosyalleşmek size iyi gelecek.

Venüs Yengeç notu: Geleceğe yönelik beklenti ve hedeflerinize odaklanarak kendiniz için bir plan oluşturun. Kendinize bir dilek ağacı veya niyet tablosu yaratarak, gelecekte sahip olmak istediğiniz şeyleri yazın ve bu ay saklayın.

TERAZİ
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, bu süreçte patronlarınız, aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerle, kurumlar ve resmi işler konularındaki ilişkilerinizi daha iyi hale getirerek, uyumlu ve barışçıl bir süreçte olmanızı sağlıyor olacak. Özellikle bu ilgili alanlardaki kişilerden çok daha fazla destek görebilirsiniz. Kendinizi toplum içinde sevgi, güven ve sıcak davranışlarınızla ifade edeceğiniz bu zaman diliminde finansal olarak destek görecek, kariyerinizle ilgili istediğiniz adımları daha rahat atabileceksiniz. Uzun zamandır problemli bir ilişkiye sahipseniz, bu süreçte ilişkinizi noktalama kararı alabilirsiniz, ancak bekarsanız da, sizden yaşça büyük ve oldukça ılımlı yaklaşan, güven veren bir partnerle tanışabilir, ilişki kurmak isteyebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi belirlemeniz ve kariyerinizde atacağınız adımlar açısından önemli olan bu süreçte, kendinizi aşk, estetik, sevgi, güven ve sanatla ifade edecek, yetenekleriniz ve enerjinizle dikkat çeken isim olacaksınız. 

Venüs Yengeç Notu: Kariyer ile ilgili yapmanız gereken planlara odaklanın ve her zamankine oranla giderek artan ışığınızı ve enerjinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. 

AKREP
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, olası davalarınız, eğitim öğretim, müzik, basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanınızda size yardımcı olurken, ilgili alanlarda fırsatlar sağlamanıza sebep olacak. Hayata karşı güveninizin artacağı bu süreçte, evlenmeyi düşünebilir, geleceğe yönelik planlar oluşturabilirsiniz. İlişkisi olmayanlarınız, seyahatler, eğitim ortamları vb. aracılığı ile bir partnerle tanışabilir, flört etmeye başlayabilirsiniz. Hatta flört ettiğiniz kişi sizden ayrı bir şehirde veya mesafe olarak uzakta yaşayan ancak size güven ve sevgi sunan biri olabilir. İlişkilerinizdeki iletişimin sevgi ve güvenle gelişeceği, hayatınızdaki insanın ve dostlarınızın güven veren paylaşımları ile karşılaşacağınız bu süreçte astroloji, kişisel gelişim ve felsefe alanlarından da üst düzeyde fayda elde edebilirsiniz. Öğreniminiz devam ediyorsa, süreç boyunca öğretmenlerinizle daha iyi anlaşırken, okul hayatınızda yardımcı bir destek alıyor olacaksınız.

Venüs Yengeç Notu: Spiritüel bir öğretmene başvurun, kişisel gelişim, astroloji kitapları satın alın. Partnerinizle olan iletişimde artan güven ve sevgiye konsantre olmayı tercih edin. 

YAY
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, miras, kredi, nafaka, burs, başkalarından gelen gelirler ve ortak paralar konusunda size fırsatlar sunarken, ilgili alanlarda şansınız daha açık olacak. Özellikle aileden gelen finansal yardım konusunun vurgulandığı bu zaman diliminde, iş hayatınızda yeni görüşmeler ve bağlantılar kurabilir, yeni yerlerle temasa geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda derinlik ve yakınlık arayacağınız bu süreçte ayrıca karşınıza sizden gizlilik bekleyen veya gelip geçici ilişkiler isteyen insanlar da karşınıza çıkabileceği için, süreci iyi yönetmeniz ve eğer uzun süreli ilişkiler insanıysanız bu teklifleri geri çevirmeniz faydalı olacaktır. Hayatınızda bilinmeyen olarak kalan ve sır gibi görünen konulara da vakıf olacağınız bu zaman diliminde, arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası sorunları da kolayca aşacak ve hayatınızdaki güzel gelişmelere odaklanmak isteyeceksiniz. Süreç boyunca gelirlerinizde sizi memnun edecek bir artış bekleyebilir, ilişkilerinizdeki bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

Venüs Yengeç Notu: Gizli ilişkilerden uzak durmayı tercih edin ve yakınlarınıza bağları geliştirin. Sürecin getirdiği ruhsal gelişimi gözlemleyerek, Günlük yaşamınızın içine spiritüel çalışmaları ekleyin.

OĞLAK
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, yakın dostluklar, partnerlik, evlilik ve ortaklık alanınızda ilerleyerek, yaşamınıza yeni ilişkiler katmanızı ve devam eden ilişkilerinizde daha uyumlu, barışçıl, sevgi dolu ve güvenle devam etmenizi sağlıyor olacak. Bu zaman diliminde bekarsanız, yeni ilişki fırsatları ile karşılaşacak, devam eden ilişkiniz varsa, daha iyi anlaştığınızı gözlemleyeceksiniz. Bu süreç aynı zamanda evlenmeyi düşünenleriniz için “19 Mayıs’a dek” iyi bir zamanlama da sağlıyor olacak. Patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilişkilerinizde daha uyumlu olacağınız bu dönemde ortaklık teklifi alabilir, dostlarınızın yardımını kabul edebilir ve ikili ilişkiler aracılığı ile mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Sahne, sanat, reklam, spor ve yaratıcı işlerde de size destek sağlayan Venüs Yengeç geçişinde, yeteneklerinizle fark edilen isim olacaksınız.

Venüs Yengeç Notu: Yaratıcılığınızı geliştirecek alanlara yönelin ve yeteneklerinizi keşfetmeye çalışın. Yakın dostlarınız ve partnerinizle ilişkilerinizdeki mutluluğa odaklanmayı tercih edin ve bekarsanız sosyal ortamlarda daha sık bulunmaya çalışın.

KOVA
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, günlük yaşamınızda huzur, uyum, keyif ve neşeyi daha fazla hissetmenize sebep olurken, bu süreçte ev ve aileden yana şanslı olacak, aile bireyleri ve yakınlarınızın desteğini günlük yaşamınızda daha belirgin hissedeceksiniz. Kendinize yeni bir yardımcı veya evcil hayvan “sahiplenmeyi” düşünebileceğiniz bu zaman diliminde, sosyal ortamlar, arkadaşlıklar ve ilişkilerinizdeki artan güven duygusu size iyi hissettirecek. Bu zaman diliminde iş görüşmeleri yapmak, para kazanmak ve yeni bağlantılar kurmak daha kolay olacaktır. Diğer yandan günlük hayatınızda sanatsal çalışmalar ve aile bireylerinize de daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, firmalar, eğitim öğretim alanı, hukuksal konular ve iletişim işleriniz bu süreçte daha verimli ve fayda sağlayan alanlar olacak. Mide problemleri ve yemek düzeninize dikkat etmenizin faydalı olacağı bu zaman diliminde, az kalorili yemeklere yönelmeyi tercih edin.

Venüs Yengeç Notu: Çalışma arkadaşlarınız ve ailenizle olan uyumunuzu gözlemleyin ve günlük yaşamınıza sanatsal faaliyetler katmayı planlayın. Bu süreçte barınaktan bir hayvan sahiplenmek size iyi gelecek.

BALIK  
8 Mayıs 6 Haziran aralığında Yengeç Burcu’nda ilerleyen Venüs, aşk hayatınız ve eğlence alanınızı hareketlendirerek, özel yaşamınızdaki yeni gelişmelere dikkat çekiyor. Eğer bekarsanız bu süreçte flört edebileceğiniz yeni insanlarla karşılaşırken, devam eden ilişkilerde daha romantik ve güven duygusunun daha çok öne çıktığı bir zaman sözkonusu olacak. Çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olan bu süreçte, ayrıca günlük yaşamınıza spor, sanatsal faaliyetler ve daha çok sosyalleşme planları da koyabilirsiniz. Görüşmeler, anlaşmalar, iletişim alanları, seyahatler ve finansal konulardaki fırsatlara daha açık bir enerjide olacağınız bu geçişte, aşk, güven ve huzur size iyi hissettirecek; ancak devam eden bir ilişkiniz varken, olasılıkla geçmişten gelen bir partnerle karşılaşabilir ve geçici bir ikileme düşebilirsiniz. Dolayısıyla ilişkiniz varken, geçmişinize ait insanların size ulaşmasının önünü kesmeniz, olası problemlerin önüne geçecek ve huzurunuzu korumuş olacaksınız. 

Venüs Yengeç Notu: İlişkiniz varsa geçmişi düşünmemeyi tercih edin ve şimdiki ana odaklanın. Spor ve sanatsal faaliyetler alanlarında neler yapabileceğinizi keşfedin. Romantik bir tatil planlayın ve yaşamınıza artan eğlenceyi keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder