14 Mayıs 2015 Perşembe

18 Mayıs 2015 BOĞA BURCU'NDA Yeniay / Astroloji






18 Mayıs 2015 Saat 07.13’te Boğa Burcu’nda bir Yeniay meydana gelerek, etkilerini artı eksi üç günde yoğun olarak hissettiriyor olacak. Her Yeniay, yeni başlangıçları temsil etmediği gibi, Yeniay’lar daima iyi enerjileri de hissettirmek zorunda değillerdir. 

Boğa Burcu’nda gerçekleşen Yeniay haritasında, İkizler Burcu Yükseliyor ve yöneticisi Merkür yine İkizler Burcu’nda, 12.evde ve Jüpiter ile uyumlu açı kuruyor.  Yükselen yöneticisinin kayıplar, kapalılık, gizlilik ve bilinmeyenleri anlatan bir alanda yer alması, bu Yeniay zamanında özellikle iletişim ve ticari konularda kayıplara karşı sizi uyarıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar, yeni ticari girişimler ve yeni eğitimlere başlama durumunuzu şimdilik ertelemeniz sizin için faydalı olacaktır. Diğer yandan bu görünüm akciğer, eller, kollar, omuzları hassaslaştıran, bu bölgelerle ilgili problemleri yansıtan ve trafikte çok dikkatli olunması gereken bir süreci gösteriyor.

Yeniay zamanında Merkür’ün durumu iç açıcı olmadığı için, ilişkilerinizdeki iletişime de özellikle dikkat etmeniz, yanıltıcı davranış ve konuşmalardan uzak durmanız ve özel yaşamınızı üçüncü kişilerle paylaşmamanız önemli hale geliyor.

Yeniay’ın kendisi yine 12.evde gerçekleşerek, kendisinden harç hiç kimse ile yakın bir açı oluşturmuyor ve “Sabır, süreklilik, tutumluluk, sabit enerjiye” olan ihtiyacımızın katlanarak artmasına sebep oluyor. 

Bu zaman dilimi spiritüel bir enerjiye de dikkat çekerek, özellikle ruhsal çalışmaların, danışmanlara başvurmanın, geçmiş yaşam terapisi ve enerji çalışmalarından, rüyalarda alınan mesajlardan maksimum yararlanacağınız bir süreci gösteriyor. Dolayısıyla yeni ay zamanında mutlaka ruhsal alanınıza zaman ayırın ve meditasyon yapmayı deneyin.

Yeniay “Algol” yıldızı ile birleştiği için, enerjisini daha problemli bir hale getirmiş durumda; zira Algol astrolojide “yıkıcı dişi güç, Medusa’nın başı, negatif enerji, cinayet işleme, boğulma, boyun ve boğaz bölgesine gelen darbeler ve bu bölgeler ile ilgili rahatsızlıklar ve şiddeti” anlatır. Tabi ki herkesin başına böyle olaylar gelmeyecek; ancak haritası 26 derece Boğa ile tetiklenenlerin, mutlaka boyun, boğaz bölgelerine dikkat etmeleri, hafta genelinde negatif ortamlarda bulunmamaları, inançlarına göre dua etmeleri, meditasyon yapmaları ve huzurlu alanlarda bulunmaları öncelikli olarak elzemdir.

Yeniay haritasında Yükselen’e kavuşan “Bellatrix” yıldızı, hile, art niyet, çıkarcılık, başarı için daha çok çabalamak, kendi gölgelerini görmek kaza ve sahtekarlıklara sebep olabilen bir yıldız olduğu için, ilgili konulara Yeniay haftasında dikkat çekiyor olacak.

Yeniay anında Venüs’ün Pluton ile yaklaşan karşıt açısı, ilişkiler konusunda yeniden yapılanmayı, geçmiş ve korkularla yüzleşerek, eskiye ait insanların yaşamınıza gelebileceğini, bir şekilde yakın dostlarınız, evliliğiniz ve partnerinizle ilişkilerinizde neyden korkuyorsanız onunla karşılaşabileceğinize ve böylece aslında ruhsal alanınzda bir şifalanma enerjisi başlatabileceğinize işaret ediyor. Bu süreçte yakın ilişkileriniz yüksek düzeyde testlerden geçiyor olacak. 

Sağlık Anlamında: Eller, kollar, omuzlar, akciğerler, sinir sistemi hassaslaşır. Kazaların getirdiği sonuçlarla karşılaşılabilir. Mental olarak rahat edebileceğiniz ortamlarda yer almanız önemlidir. Kadın hastalıkları, boyun, boğaz bölgesi problemleri tetiklenebilir.

Ülkesel Anlamda:
Öldürülme, cinayet haberi. 
Bankalar, müzisyenler, mücevher alım satımı yapanlar ile ilgili negatif süreç. 
Dünyada büyük ölçekli deprem riskleri.
Mecliste karşıklıklar.
Ülkenin gizli düşmanları ile ilgili haberler ve iletişim hataları, üzeri örtülen belge, evrak, dosyalar ile ilgili konular. 
Finansal konularla ilgili problemler. Maddi konuların negatif yansıması.

İlişkiler Anlamında: Şiddet tehlikesi yaratan bir Yeniay ile karşı karşıya olduğumuz için, her türlü ilişkide sınırları zorlamamak, vadesi dolan ilişkileri bırakabilmek, sonlandırmak ve yaşamınızda yeni bir yol açılmasına katkıda bulunmak için ideal zamandasınız. Bu Yeniay’ın en önemli mesajı “Değişimden Korkmamak, Değişimi Kabul Edebilmek..”

Gerçekten sahip olduğunuz şeyler size ait mi, yoksa onlar sadece bir süreliğine sizinle mi..


Yeniay'ın burçlara olan etkisini haftasonu Youtube kanalımda yayınlayacağım haftalık yorumlarda izleyebilirsiniz. Youtube: Didem Şarman

Resim http://www.123rf.com/photo_24677348_illustration-of-taurus-astrological-sign-as-a-beautiful-girl-vector.html alınmıştır.

Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder