18 Haziran 2017 Pazar

24 Haziran 2017 Yengeç Burcu'nda Yeniay ve Etkileri #Astroloji




24 Haziran 2017 Saat 05.30’ da Yengeç Burcu’nda bir Yeniay gerçekleşiyor ve etkileri ortalama önümüzdeki onbeş gün hissediliyor olacak. Her Yeniay’ın yeni başlangıçlarla ilgili olmadığı gibi, bazı Yeniay veya Dolunay’lar daha iyimser iken, bazılarının daha zorlayıcı etkilere sahip olduklarının en güzel örneklerinden birini bu Yeniay zamanında bir kere daha anlamaktayız.

Bu hafta genelinde birçok insan başta aile, yerleşim ve ikili ilişkiler olmak üzere hayatını yeniden yapılandırılıyor, yeni şekiller alıyor ve ülke açısından stresli etkileri aşmak istiyor olacak.

Doğada hiçbir şey iyi veya kötü bir “amaç” gütmediği için, etkileri daha zorlayıcı görünen bu tip bir Yeniay’ı, kötü enerji zamanı olarak algılamak yerine;
 “Kendimi ne kadar kontrol edebiliyorum ?, Güven duygusuna yeterince sahip miyim ?, Hayatımdaki insanlarla aramdaki bağlar gerçekten kuvvetli mi yoksa değil mi ? Bedenime, ruhuma ve yaşamıma özen gösteriyor muyum ?” , “Temel güvenlik ihtiyaçlarım ülkemde karşılanıyor mu ve bunu iyileştirmek için neler yapabilirim.. “ sorularını sormak belirli bir farkındalık yaratacaktır.

Yengeç, öncelikli olarak “savunmanın” alanıdır ve yeri gelince nefret veya duygu sömürüsü yoluyla da kendini savunmayı iyi bilecektir. (Yengeç alanının negatif anlamıdır ve bu cümle belirli bir insana yüklenemez) Hafta genelinde özellikle Mars’ın, Merkür’ün ardından Pluton ile oluşturduğu “kışkırtıcı” görünümler sayesinde, kelimelerinizle diğer insanları acıtabilir, şiddetli tartışmalara çekilebilir ve diğer yandan sözcükleri duygu sömürüsü yapma, kendini acındırma veya pasif agresifliğe aracı yaparak karşınızdaki insanları manipule edebilirsiniz. Oysa belirli bir tartışma alevleneceği anda kendine “dur” diyebilmek yine sizin elinizdedir. Öfke çaresizliğin aynasıdır ve ancak yeterince zeki olmayanlar kendilerini bağırarak, argo sözcükler kullanarak ve şiddete başvurarak anlatabilirler; çünkü kendilerini ifade edecek başka bir yolları yoktur. İşte bu tuzağa düşmemeniz, ilişkilerde şiddetli sözlü çatışmalara çekilmemeniz için bu hafta savunma mekanizmanızı “kendine dur diyebilmek” olarak belirleyin ve süreçten maksimum fayda elde edin ! 

Bu süreçte faydalı olarak yapılacaklar;
-Regresyon, aile dizimi, aile danışmanlığı almak, mağaralar, arkeolojik bulgular ve yer altını ilgilendiren konularda araştırmalar yapmak, evin düzenini yeniden sağlayıcı dekorasyon değişiklikleri, geçmiş olayları ilgilendiren bir yazı yazmak, bilinçaltı çalışmaları yaptırmak, rüya günlüğü tutmak, evin güvenlik sistemlerini değiştirmek veya yenilemek, “Temel güvenlik ihtiyaçları üzerine düşünmek ve sevgi alışverişinde bir problem olup olmadığı hakkında gözlemler yapmak.”

-Yeniay anında etkin enerjide ve yaklaşan görünümdeki Mars Yengeç, Jüpiter Terazi görünümlerinin karesi, 23-24-25-26 Haziran başta olmak üzere ay sonuna dek ilişkilerde pasif agresiflikle karşılaşmak, aile içinde güven duygusunun test edilmesi, geçmiş konuların bugüne yansıyarak ilişkilerde şimdiki duruma olumsuz etki etmesi, tüm ilişkilerde inanç ve güven sınavlarının verilmesi, abartılı duygusal tepkilerle karşılaşmak gibi etkilere sebep olurken, bu görünümle tarihi yerleri ziyaret etmek, yüzmeye başlamak ve şehirdışı aile ziyaretleri yapmak için de ideal olacak. 


Ağustos sonuna dek devam eden Satürn geri hareketi etkilerini buradan okuyun: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/03/7-nisan-27-agustos-2017-saturn-retro.html

-Yeniay anında Merkür Yengeç Burcu’nda Yanık ve Mars Yengeç Burcu’nda Güneş ışınları altında; aile alanınızdaki temel problemleri yeniden gözlemleyebilir, korkularınızla yüzleşebilir, bilinçdışınızdan şu anınıza etki eden en temel korku ve kaygılarınızı daha rahat gözlemleyebilir, iyileştirme amaçlı tedavi süreçlerine katılabilir, bu süreci bol bol ağlayarak, duygularınızı dışa vurarak, korkularınızı kabul ederek belirli bir olgunlaşma döneminin başlangıcı olarak kabul edebilirsiniz. Bu zaman diliminde iletişimde hassaslaşılan, eski konuların sık açılacağı, kendini ifade etmekte zorluk yaşanılabilecek, ticari konularda ve özellikle aile ile yapılan işlerde problemlere açık zaman görülmekte. Bu zaman dilimini yazı yazarak, tez ve çalışmalarınız için araştırmalar yaparak, anı defteri tutarak, eski albümlere bakarak ve geçmiş arkadaşlıklarınızı yeniden canlandırarak değerlendirebilirsiniz.

-Yeniay zamanı evinizin güvenlik sistemini yenilemek veya kontrol etmek iyi bir fikirdir. Maddi ve manevi güvenliğinizi arttırın ve hem maddi hem de manevi hırsızlıklara karşı temkinli olmayı tercih edin. 

-Duygusal ve maddi anlamdaki ihtiyaçları doğru tanımlayın

-Güven duygusunu arttırabilecek çalışmalar yapmayı deneyin (Psikologlar desteği ile)

-Gayrimenkul, miras gibi işlerle ilgili oluşabilecek problemleri çözümlemek için olumlu zamandasınız

-Kanser tarama testi yaptırmak için uygun zaman.

-İlişkilerde geçmişi öne sürerek konuşmadan, şimdiyi değerlendirerek iletişim kurmak daha olumlu ve yapıcı bir davranış şekli olacak.
 
Yeniay zamanında Uranüs Kuzey Ay Düğümü uyumu etkin:
Kendimizi gerçekleştirmek, bilinçli adımlar atmak, ön plana çıkmak için ani ve evrensel bir güçle destekleniyor olacağız. Özellikle yurtdışı bağlantılı işleri kullanmak, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konularla ilgilenmek, sanatsal çalışmalarda yer almak, spora başlamak, yerleşimle ilgili değişimler yaratmak için uygun zamandasınız. Bilimsel bir projeyi veya tezi bu zamanda sunmak kesinlikle olumlu etkiler yaratacaktır. 

Yaklaşan Mars Pluton ile karşıt açısı (1-5 Temmuz 2017)
Büyük dönüşüm ve kırılma zamanını gösteren bu etki ile yapabileceğiniz en iyi şey, enerjinizi büyük bir amaca, hedefe yönlendirmek ve proje geliştirmektir. Yönetme, idare etme, güç ve baskı kullanmayı da anlatan bu görünüm, erkekler, patronlar ve yaşlılarla ilgili konularda gelişebilecek ilişki problemlerini de gösterebileceği için, ılımlı davranmak ancak korkuları, kaygıları ve geçmişten bugüne etki eden üzüntüleri açık bir dille ifade etmek yararlı olacaktır. Kazalara karşı dikkatli olunması gereken zamandasınız.

Yengeç Yeniay zamanı, 24 Haziran 2017’ye yaklaşan günler ve geçen on günde,
Dinlenin, sakin ortamlarda olmayı tercih edin, tartışmaların içine çekilmekten uzak durun, korku yerine sevgi ile hareket edin, sadece kendiniz için değil, sevdikleriniz ve ülkemiz için de iyi niyetlerinizi eksik etmeyin. Evinizin bakımı ve güvenliği ile ilgilenin, farkında olmadan annelik yaptığınız insanlara karşı yeniden ve olması gereken pozisyonunuzu alın. Alevlenen problemlerin üzerine gitmeyin veya terk etmeyeceğiniz limanın gemilerini yakmayın..


Dolunay anında gökyüzünde Venüs Pluton uyumu etkin: Venüs seçimleri, zevkleri, sosyal ilişkiler ve evlilikleri, diplomasiyi anlatan alan olarak; bu Yeniay sürecinde anlaştığınız, uzlaşmaya vardığınız, ilişki geliştirdiğiniz kişiler ve konularda, evlilik, ortaklık ve yakın dostluklarda krizlerin gündeme gelebileceği ve uzlaşmaların bozulabileceği zamanı anlatmakta.  

Bu görünümle birlikte özellikle finansal anlamda olumlu etkiler hakim olacak; toplu para almak, ev kredisi çekmek, arsa, toprak, arazi işleri ile uğraşmak ve bunların alım satımı ile ilgilenmek, değerli taşlar ve mücevherlerle ilgili işler yapmak, yeme içme sektörü ve restoranlarla alakalı işler için de ilerleme zamanı olacak. Bu süreçte ilişkilerde yoğun kıskançlık ve saplantılı davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ve özel ilişkilerdeki problemlerin birçoğu kıskançlık ve güven/güvensizlik üzerinden gerçekleşebilir

Gökyüzündeki etkiler,
Aile, geçmiş, ev, temel güvenlik, vatan millet sevgisi, korunma ihtiyacı, ülke ile ilgili konular, annelik, yaşam alanını ilgilendiren konulara motive olduğumuzu ve ana konu başlıklarımızın bu alanlardan şekillendiğini gösteriyor.

Sağlık
Mars’ın dahil olduğu görünümler ile boğulma, mide spazmları,  trafik kazaları, göğüs rahatsızlıkları ve kan dolaşım sistemini ilgilendiren rahatsızlıklara karşı özellikle temkinli olmayı tercih edin. Bu süreçte kazalara ve evde çıkabilecek yangınlara karşı elektrikli ev aletlerini kontrol ederek evden ayrılmayı tercih edin.

Ülke Anlamında;
Bu süreçte transit Mars’ın açılarına göre, geçmişi ilgilendiren tarihi belgeler ortaya çıkabilir.
Ülkenin temel değerleri ve kuruluşundan bugüne getirdiği sistemle ilgili konuların mücadele ve problemlerle ön plana çıkacağı zaman.
Kazı çalışmalarında önemi bir arkeolojik bulguya rastlanacak zaman.
Muhalefet partisi ve muhalefetten kişilerin gözaltına alınabileceği zaman.
Tarihi yerler ve binaların, yer altı ile ilgili alanların yangınlara açık olduğu zaman. 



Görüş, öneri ve sorularınız için: didemsarman@yandex.com  adresine mail yazabilirsiniz.

Depremlerle ilgili Ege Bölgesi Öngörülerim
30 Aralık 2016 Öteki Gündem Programı’nda 2017 için Öngörülerimi paylaştığım videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=m3gVXpeMwXc  


Önümüzdeki dönem Deprem risk haritası için bu gönderiye tıklayın ve yazının altındaki haritalara bakın: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/02/onumuzdeki-10-yil-turkiye-ve-dunyayi.html

BURÇ YORUMLARI:
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak iseniz Haziran ayındaki Yeniay ve Dolunay süreçlerini ve yıllık ajandayı buradan okuyabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/01/2017-yllk-burc-yorumlar-didem-sarman.html

Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarından iseniz, burayı tıklayın: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/01/2017-yllk-burc-yorumlar-2bolum-didem.html



SOSYAL MEDYA

Facebook’ta beni takip edin:

Twitter’da beni takip edin:

  İnstagram’da beni takip edin: 

Youtube Kanalıma ücretsiz üye olarak yeni videolarımdan hemen haberdar olun:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder