19 Şubat 2017 Pazar

7 Şubat-7 Haziran 2017 Jüpiter Retro Burçlara Etkisi


Jüpiter
Popüler Astroloji’de şans ve para gezegeni olarak yer bulmuş olan Jüpiter, ilk ve asıl anlamlarıyla büyümek, genişlemek, yayılmak ve çoğalmayı anlatır. Bazen bir hastalığın yayılmasını anlatabileceği gibi, bazen bir düşmanın belirli bir yerde artıp, çoğalmasını da gösterebilir. Bazı zamanlarda kilo almanıza sebep iken, bazı zamanlarda ruhsal olarak genişlemeyi gösterir. Paranın çoğalıp artmasını anlattığı kadar, yeri gelince büyük finansal kayıpları da temsil edebilir. Tüm bunlar kişisel haritalarınızın aldıkları açılar ve Jüpiter’in haritanızda nasıl yerleştiği ile ilgilidir.
Yay ve Balık Burcu’nu yöneten Jüpiter, Yengeç Burcu’nda teknik olarak yücelir. Bu üç burçta yani Yengeç, Yay ve Balık Burçlarında Jüpiter rahattır ve özelliklerini en rahat şekilde harita sahibine sunar. Bu bir nevi güç ve şansın işareti olsa da, haritanızda Jüpiter’in olumlu açılar alması ve iyi bir evde bulunması tercihtir. (1,3,5,7,9 ve11.evlerdeki yerleşimler daha rahattır) Ayrıca her Jüpiter Balık yerleşimi maddi gücü temsil etmeyebilir; bu bazen büyük paraların veya inançların kaybını da pek ala gösterebilmektedir. (Tüm bunlar için haritanızdaki yerleşim ve açılar oldukça önemli ve tek soruda cevap verilemeyecek kadar detaylıdır)
Rahatsız olduğu alanlar Jüpiter'in İkizler, Başak ve Oğlak'taki yerleşimleridir; İkizler'de bilginin yüzeysel kalması, Oğlak'ın soğuk ve mesafeli dünyası, Başak'ın sürekli sorgulayan ve araştıran mantığı, inançlar konusunda derinleşememeye sebep olur. Ancak bu, kötü değildir; her burç yerleşiminde kendine göre fırsatlar ve inançlar kendine göre şekillenme eğilimi gösterirler. Örneğin Jüpiter'i Oğlak'ta yerleşen biri için kariyer basamaklarını çıkmak çok daha kolay ve hızlı gelecektir. Dolayısıyla "Jüpiter benim haritamda İkizler'de olduğu için ben hiç mi para kazanamayacağım ?" gibi bir soru yanlıştır. İkizler Jüpiter, belki de bu ülkenin en iyi sunucularından biri olacak kişidir ya da ticarette şansı iyi giden birini anlatabilir vb.
İnançlar, yasalar, üniversiteler, hukukçular, profesörler, din adamları, uçaklar, medya ve uluslar arası ticaret Jüpiter ile ilişkilidir.
Jüpiter bu yıl 7 Şubat-7 Haziran 2017 tarihleri arasında gökyüzünde Retro pozisyonda ilerlemeye devam ediyor. Bu enerji, önceden kaçırılmış fırsatların tekrar karşınıza gelmesine sebep olabileceği gibi, basın yayını ilgilendiren işlerde derinleşmeye ve detaylı araştırmalara da sebep olacaktır. (Tez yazmaya odaklanmak, yarım kalan bir kitap yazma çalışmasını tamamlamak, yarım kalan bir eğitime yeniden başlamak, uzun süredir taşınmayı düşündüğünüz bir şehir veya ülkeye taşınmak vb.) Bu süreçte gazeteler, gazeteciler, üniversiteler, yasalar, din adamları, profesörler, medya ve uluslar arası ticaret alanlarında durağan ve karışık bir enerji hakimdir. 
Bireysel hayatınızda inançlarınıza göre bu süreci dualar, meditasyonlar ve sakinleştirici ortamlardan faydalanarak geçirmeyi tercih edin. Psikolog ve danışmanlardan destek almak, ruhsal gelişime ağırlık vermek, inançlara yönelmek, yaşamınızda kaçtığını düşündüğünüz fırsatları yeniden değerlendirmek ve hayatı sorgulamak, yaşamınız üzerine fikirler üretmek süreci daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır.
Şeker, iltihaplar, hormonal rahatsızlıklar, böbrekler bel bölgesi ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa, şifalanma sürecinde doktor kontrollerinize ağırlık vermekle birlikte, hastalıkların ruhsal problemlerin dışa vurumu olduğunu hatırlayarak, ruhunuza da zaman ayırmayı ihmal etmeyin.
Jüpiter Terazi süreci, 10 Ekim’e dek, ortaklıklar, ilişkiler, evlilik, davalar ve toplumsal değerleri öne çıkarırken, bu süreçte seçimler ve kararlarınızda daha hoşgörülü ve anlayışlı davranacak, ilişkileriniz aracılığı ile şehirdışı ve yurtdışı konularda ilerleme sağlayabileceksiniz.

***Evli veya bekar olmanız fark etmeden; kitabımı okuyarak ilişkiler hakkında detaylı bilgi alabilir, ilişki haritalarını yorumlamayı öğrenebilirsiniz. Tüm D&R lar ve online satıştan kitabımı temin edebilirsiniz. 

***Şubat sonu başlayacak yeni Sertifikalı Temel ve İleri Seviye Astroloji Eğitimi sınıflarımıza katılmak için candarlisarman@yandex.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz.
***Bu yorumlar burçların genel yorumlarıdır. Her yıl bir kez kendi doğum saatiniz, yeriniz ve doğum zamanınıza göre çıkarılan kişisel haritanız üzerinden danışmanlık almanız, kendi transit ve uygun/zor zamanlarınızı bilmenize sebep olacaktır. Detaylı bilgi için didemsarman@yandex.com a mail atarak ilişkiler ve iş hayatınızda danışmanlık almak için şartlar hakkında hemen bilgi alabilirsiniz.
 
Youtube kanalıma ücretsiz abone olarak yeni videolarımı hemen izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UC42HUs9EFa9oydjyzocUVOw


İnstagram'da beni takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/didem_sarman/?hl=tr


 Koç: 10 Ekim 2017 tarihine kadar Transit Jüpiter  ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerleyecek. Evlenmek, yeni ortaklıklar kurmak, eş ile ortak iş yapmak bu sürecin getirileridir. Yürümeyen evlilik veya ortaklıklarda da sonlanmalar gerçekleşebilir. Ailevi konular, yaşadığınız yer ile ilgili konular gündemde olacaktır. Yatırım veya yaşamak amaçlı gayrimenkul alıp satabilirsiniz. Taşınmalar da bu sürece dahildir. Uzak mesafe yolculuklar, ticaret, akademik eğitimler almak da bu dönemin getirilerindendir.  Davalar, avukatlar ile ilgili gelişmelerinizde olabilir. Tüm bu gelişmeler zaman zaman beklenmeyen anlarda gerçekleşip, önemli değişim ve dönüşümlere sebep olabilir.  10 Ekim 2017’den itibaren yıl sonuna kadar Jüpiter; başkalarından gelen paralar, ortaklaşa kazançlar, eşin ya da ortağın parası gibi konuları ön plana çıkaracaktır. Banka kredileri, borçlar ve alacaklar ile ilgili konularda yoğunluk yaşanabilir. Cinsel ve üreme organları ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmek gereken bir süreçtir.  7 Şubat 2017-7 Haziran 2017 tarihleri aralığında Jüpiter Terazi burcunda Retro (geri) harekette olacak. Bu süreçte Jüpiter’in temsil ettiği konularda kaçmış olan fırsatlar varsa, tekrar önünüze gelme zamanıdır. Var olan problemleri büyüteceği gibi bir taraftan da çözüm bulmanız için destekte verebilir.

Boğa: 10 Ekim 2017 tarihine kadar Transit Jüpiter  gündelik rutinleriniz, çalışma alanınız, beraber çalıştığınız kişiler, sağlık ve evcil hayvanlarınız ile ilgili alanda ilerleyecek. Kardeş ve kuzenler ile çalışma ortamı yaratabilir, ekstra kariyer geliri sağlayabilir, ortak ya da eş ile 2. Bir iş ortamı sağlayabilirsiniz. Sağlık anlamında böbrekler ve omurilik sisteminizi korumalı, gerekli tahlil ve tetkiklerinizi yaptırmalısınız. Bu alanlarda sorunlar yaşıyorsanız, Jüpiter bu sorunları büyütebilir. Yanında çalıştığınız ve yanınızda çalışan kişilerden destekler ve teklifler alabilir, problem yaşıyorsanız sorunlar mahkeme ortamlarına taşınabilir. Eş yada ortakla kazanılan gelirlerde büyüme, iş hayatınıza banka kredileri ile yatırım yapabileceğiniz zaman dilimidir. Ayrıca terfi edebileceğiniz bir süreçtir.  10 Ekim 2017’den itibaren yıl sonuna kadar Jüpiter;  evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, davalar, avukatlar, taşınma alanınızda ilerleyecek. Eş ile ortak iş kurulabilir, yeni ortaklıklara, tutkulu ilişki ve evliliklere yelken açabilirsiniz. Taşınmalar da bu dönemde gündeminize gelebilir. .  7 Şubat 2017-7 Haziran 2017 tarihleri aralığında Jüpiter Terazi burcunda Retro (geri) harekette olacak. Bu süreçte Jüpiter’in temsil ettiği konularda kaçmış olan fırsatlar varsa, tekrar önünüze gelme zamanıdır. Var olan problemleri büyüteceği gibi bir taraftan da çözüm bulmanız için destekte verebilir.

İkizler: 10 Ekim 2017 tarihine kadar Jüpiter;  çocuklar, aşk hayatı, ilişkiler, ailenizin parası, spekülatif yatırımlar ve hobileriniz/yaratıcılığınız ile ilgili alandan geçecek. Bu yolculuğunda çocuklardan gelebilecek şanslar, çocuk yapma kararı, aileden ve ilişkilerden maddi destekler görebilirsiniz. Kumar, borsa gibi spekülatif konular ve şans oyunlarından da kazançlar elde edebilirsiniz. Artık daha eğlenceli ve hayattan keyif alan bir dönemdir sizin için. Hobi ve yeteneklerinizi de kazanca çevirebileceğiniz, sanatsal işleriniz varsa onlardan yana da şans ve fırsatlar ve gelirler elde edebilirsiniz.  10 Ekim 2017’den yıl sonuna kadar gündelik rutinler, çalışma ortamı ve arkadaşları, sağlık ve evcil hayvanlar ile ilgili konular daha çok gündem olacaktır. Cinsel ve üreme organları ile ilgili rahatsızlıklara açık olabileceğinizden gerekli kontrollerinizi yaptırmanızda fayda vardır. Eş ve ortakla beraber yapılan işlerde şanslar ve kariyerde yükselme fırsatları gelebilir. 7 Şubat 2017-7 Haziran 2017 tarihleri aralığında Jüpiter Terazi burcunda Retro (geri) harekette olacak. Bu süreçte Jüpiter’in temsil ettiği konularda kaçmış olan fırsatlar varsa, tekrar önünüze gelme zamanıdır. Var olan problemleri büyüteceği gibi bir taraftan da çözüm bulmanız için destekte verebilir.

Yengeç:
10 Ekim 2017 tarihine kadar transit Jüpiter;  yaşadığınız yer, eviniz, aileniz, atalar, kökler, ebeveynler, bilinçaltınız ve psikolojiniz alanından geçecektir. Bu süreçte evlenip aile kurmak, yeni bir eve taşınmak, yatırım amaçlı gayrimenkul alıp/satmak gibi alanlarda çeşitli şanslar yaşayabilirsiniz. Aile ile bir çalışma ortamı oluşabilir. Uzak mesafelere taşınmak, gayrimenkul sahibi olmak, eğitimler vermek ya da eğitimlere başlamak mümkün olabilir. Akrabalardan, eşten ve ebeveynlerden destekler gelebilir. 10 Ekim 2017’den yıl sonuna kadar aşk, ilişkiler, ailenizin parası  ve çocuklar ile ilgili alanda seyahat edecek ve size bu konularda fırsatlar getirmeye aday olacaktır. Çocuk sahibi olabilir, ailenizin sahip olduğu maddi manevi kaynaklardan destek alabilirsiniz. Kumar, borsa gibi şans oyunları ve spekülatif konularda da çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hobileriniz ile ilgili eğitim alabileceğiniz bir süreçtir. Tutkulu ve entrikalı aşk ilişkileri başlayabilir.  10 Ekim 2017’den itibaren yıl sonuna kadar Jüpiter; başkalarından gelen paralar, ortaklaşa kazançlar, eşin ya da ortağın parası gibi konuları ön plana çıkaracaktır. Banka kredileri, borçlar ve alacaklar ile ilgili konularda yoğunluk yaşanabilir. Cinsel ve üreme organları ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmek gereken bir süreçtir.  7 Şubat 2017-7 Haziran 2017 tarihleri aralığında Jüpiter Terazi burcunda Retro (geri) harekette olacak. Bu süreçte Jüpiter’in temsil ettiği konularda kaçmış olan fırsatlar varsa, tekrar önünüze gelme zamanıdır. Var olan problemleri büyüteceği gibi bir taraftan da çözüm bulmanız için destekte verebilir.
Aslan:
10 Ekim 2017 tarihine kadar kardeşler, kuzenler, yakın çevre, komşular, eğitimler, önemli imzalar ve
yolculuklar alanınızdan geçecek olan Jüpiter, size bu alanlardan çeşitli şans ve fırsatları getirebilir.
Bu dönemde araç alıp satma ile ilgili gündeminiz olabilir. Yeni eğitimlere başlayabilir, sizin uzmanlık
alanınız var ise başkalarına eğitimler verebilirsiniz. Önemli işbirliklerine imzalar atabilir, bankalardan krediler çekebilirsiniz. Yakın çevreniz ile iletişimin güçleneceği ve başkalarından gelen paralar ve kazançlar bu dönem artabilir.  10 Ekim 2017 tarihinden itibaren yılsonuna kadar aile, yaşadığınız yer, eviniz, ebeveynler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; gayrimenkul alıp satmanıza, yeni bir aile kurmanıza, evinizde güzel değişimler yapmanıza, iç dünyanız ve psikolojinize önem vermenize ve aileden gelebilecek şans ve fırsatları gündeme getirebilir. Unutmamak gerekir ki dokunduğu alandaki her şeyi büyüten Jüpiter varsa bu alanlardaki problemleri de büyütebilir.
Banka kredisi çekerek yeni bir ev satın alabilirsiniz. Ruhsal ve bilinçaltı konular ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. 7 Şubat 2017-7 Haziran 2017 tarihleri aralığında Jüpiter Terazi burcunda Retro (geri) harekette olacak. Bu süreçte Jüpiter’in temsil ettiği konularda kaçmış olan fırsatlar varsa, tekrar önünüze gelme zamanıdır. Var olan problemleri büyüteceği gibi bir taraftan da çözüm bulmanız için destekte verebilir.

Başak:
10 Ekim 2017’ye dek Jüpiter, maddi ve manevi değerlerinizi arttırmaya çalışırken, finansal konuları göz önüne getiriyor ve alım satım konularındaki işlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor olacak. Bu süreçte eskiye ait borçlarınız ortaya çıkabileceği gibi, kendinize yeni gelir kaynakları da bulabilecek ve işlerinizi geliştirebileceksiniz. 10 Ekim’den yıl sonuna dek Jüpiter bu kez yakın çevre ve iş ilişkilerinizi geliştirmenize, seyahat ve eğitimlerden fayda elde etmenize, kardeşler ve akrabaların daha yoğun desteğini alabilmenize sebep olacak. Bekar olanlarınız için senenin ikinci yarısı evlilik olasılığınızı da son derece güçlendirmeye devam ederken, yıl genelinde ev, yerleşim ve aileye ait konularında sınavlarınız devam ediyor olacak. Ruhsal alanınızı güçlendireceğiniz ve yeni bir yaşam inşa ettiğiniz bu sene mutlaka her şeyi bir kenara bırakıp, ruhsal olarak destek almayı ihmal etmeyin. 7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde ikili ilişkiler, evlilik, toplu paralar, miraslar, eşin gelirleri, parasal meseleler, banka hesapları, ameliyatlar, ev ve yerleşimle ilgili konular ve aile içi meselelerde geçmişten gelen fırsatları değerlendirme ve şu ana etki eden sorunları görerek, çözümleme zamanında olacaksınız.
Terazi: 10 Ekim 2017’ye dek ruhsal danışmanlar, psikologlar ve öğretmenlerinizden destek alarak, Jüpiter’in sağlık alanınızda yaratacağı olası depresif etkileri bertaraf edebilir, giderek daha geniş kitlelere sesinizi duyurabilir ve bulunduğunuz ortamlarda bilginiz ve tecrübeleriniz ile öne çıkabilirsiniz. Bu süreç yaşamınıza uzun süreli bir ilişki getirme odaklı çalışırken, devam eden ilişkilerinizin evlilikle sonuçlanmasına da yardımcı oluyor. 10 Ekim 2017’den yıl sonuna dek maddi ve manevi değerleriniz artarken, yeteneğinizi kullanarak yaptığınız işlerden önemli gelirler elde edecek, maddi olarak büyüyeceksiniz..Yıl genelinde düşünce dünyanız ve iletişim şekliniz tamamen değişirken, daha açık iletişim kurmayı öğrenecek, yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde zaman zaman sınanacaksınız. Seyahatler ve eğitim süreçlerinizin özellikle vurgulandığı bu yıl, kimseden sözünüzü esirgememeyi ve kendinizi ön plana almayı öğreniyorsunuz
 7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde yakın çevre ilişkileri, akrabalıklar, komşular, kardeşler, eğitimler, seyahatler, görüşmeler, iletişim alanları, iş hayatı, sağlık ve ikili ilişkilerle ilgili geçmişten gelen fırsatları değerlendirme ve şu ana etki eden problemleri görerek çözümleme zamanında olacaksınız.

Akrep: 10 Ekim 2017’ye dek Jüpiter sizin ruhsal ve manevi olarak genişleyip, büyümenize destek olurken, bu süreçte maddi kayıplarla karşılaşmamak için dikkatli olmalı, ruhunuza yatırım yapmalısınız. İş ilişkilerinizde belirli bir durağanlık getirebilecek olan bu süreç, eskiye dair anılarınızı, geçmişte kalan kişilerle ilişkilerinizi de canlandırabilir. 10 Ekim 2017’den yıl sonuna dek maddi ve manevi olarak ilerliyor, bulunduğunuz her ortama fırsatlarla karşılanıyor olacaksınız. Ancak depresyona yatkınlığınız varsa bu süreç başlamadan önce psikolojik destek almayı ihmal etmemelisiniz. Yıl genelinde az parayla çok iş yapmayı, finansal kaynaklarınızı kontrol etmeyi, paranıza ve kendinize verdiğiniz değere yani özgüveninize sahip çıkmayı öğreniyor olacaksınız. 7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde parasal meseleler, alım satım işleri, maddi ve manevi varlık, kendine verdiğin değer, çocuklar, aşk hayatı, reklam ve tanıtımlar, ticari konular, ikili ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklarla ilgili geçmişten gelen fırsatları değerlendirebileceğiniz, büyük riskli finansal yatırımlardan uzak durulması gereken, şimdiki zamana etki eden problemleri görüp, çözümleme fırsatı elde ederek, manevi ve ruhsal gelişim isteyen zamandasınız.
Yay: 10 Ekim 2017’ye dek organizasyonlar, kalabalık ortamlar, etkinlikler ve arkadaş çevreniz aracılığı ile büyüyüp, işlerinizi genişletirken, yeni projelerde yer almak ve geleceğe dair yeni hedefler belirlemek sizi motive edecek. Bu süreçte evlilik planlayabilecek, eğer bekarsanız katılacağınız davetler ve kalabalık ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabileceksiniz. 10 Ekim 2017’den yıl sonuna dek Jüpiter sizden maneviyatınızı arttırmanızı, iç dünyanıza yönelmenizi, geçmişten bugüne yaşadıklarınızı sorgulayarak, bir karma dönemi yaşamanızı sağlıyor olacak. Bu süreçte para kontrolü yapmak ve geçmişten gelen ilişkilerle şimdi arasında bir denge kurmak zorunda kalabileceksiniz. Eğer bekarsanız, Ekim ayı itibariyle, hayatınıza çok eskiden tanıyormuşçasına duygular hissettirecek, aranızda ruhsal bağların olduğu bir partner girebilir. Yıl genelinde en çok kendiniz, davranışlarınız, sağlığınız ve hayallerinizle sınanırken, gereken önlemleri alıp, umutlarınızı bir kenara bırakmazsanız, kesinlikle Ekim itibariyle çok kazançlı çıkacak ve sapasağlam bir kariyer, sağlam ilişkiler, oturmuş bir düzen elde etmiş olacaksınız. 7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde genel sağlık ve moral durumunuz, aile içi ilişkiler, yerleşimle ilgili konular, aile büyükleri, projeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevresi ilişkileri, etkinlikleri organizasyonlar, sosyal medya işleri ile ilgili durağan ve problemlere açık zamandasınız. Burada  bu alanlarla ilgili geçmişten gelen fırsatları da değerlendirmek isteyebilirsiniz.
Oğlak: 10 Ekim 2017’ye dek Jüpiter kariyer alanınızda ilerlerken, gökyüzünde oluşan Retro ve diğer görünümler, kariyer konusunda bir büyüme yerine, devam eden işlerinizde sabır sınavına tabi tutulmanıza sebep olabilirken, üstleriniz ve resmi kurumlarla ilişkilerinizde küçük şeyler göze batabileceği için daha sakin ve alttan alan taraf olmayı tercih etmelisiniz. BU süreçte iş teklifleri alacak olsanız da dikkatle gözlemleyin ve emin olmadığınız işlere girmemeyi tercih edin. Bu zaman zarfında biten, geride kalan ilişkilerinizle de yüzleşmeler yaşayacaksınız. 10 Ekim 2017 ve sonra kalan aylarda kariyer alanınızda gelir artışı görecek, teklifleri değerlendirecek ve doğru projelerde yer alıyor, geleceğe daha umutla bakıyor olacaksınız. Yıl genelinde uzun dönem geçmişin bir karmasını yaşıyorsunuz. Karşılaştığınız olaylarda mutlaka “Bu benim başıma neden geldi..?” diyerek sorgulayın ve anlamlandırmaya çalışın. Geçmişten insanlarla karşılaşmak, geçmişin yeniden muhasebesini yapmak ve sağlığınıza dikkat ederek, uyku düzensizliklerinizi yoluna koymaya çalışmak senenin diğer konu başlıkları olacak.
7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde patronlar, aile büyükleri, resmi kurumlar, yaşça büyük kişiler, kariyer alanı, yakın çevre ilişkileri, iletişim, görüşmeler, haberleşme, seyahatler, akrabalar, komşular, kardeşlerle ilişkilerde durağan ve geçmişten gelen fırsatlara açık zamandasınız. Bu alanlarla ilgili yenilik yapmak yerine varolan şartları değerlendirmek ve düzeltmeye çalışmak faydalıdır.

Kova: 10 Ekim 2017’ye dek yaşama dair umutlarınızı arttıracak olaylar gelişirken, birçoğunuz evlilik planı yapmaya başlıyor olacaksınız. İş hayatınızda gündeme gelebilecek karışıklılar, Ekim itibariyle sona ererek, senenin son üç ayında iş hayatınızda yükselme, terfi ve ilerleme ile daha çok insana ulaşma imkanı bulabileceksiniz. Ekim’e dek olan süreçte danışmanlardan, kişisel gelişim alanından destek almayı ihmal etmeyin ve ruhsal alanınıza da ağırlık vermeyi tercih edin. Son üç ayda, aile büyükleri ile daha çok ilgilenmek, iş hayatında genişlemek ve toplum içinde daha popüler olmak gibi etkiler almaktasınız. Yıl genelinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, kalabalık ortamlar, teknolojik aletler ve gelecek planlamalarınızla ilgili sınavlara tabi tutulacaksınız. 
 7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde arkadaş çevreniz, etkinlikler, davetler, organizasyonlar, dernek ve vakıf işleri, sosyal medya, internet, parasal konular, alım satım işleri, kendinize verdiğiniz değer, akademik konular, yurtdışı ve eşhirdışı bağlantılı işler, eşle iletişim, eğitim öğretim, seyahatler, inançlar, kişisel gelişim, basın yayın, hukuksal konular ve banka hesapları alanlarında durağan ve geçmişten gelen fırsatları değerlendirme zamanında olacaksınız.

Balık10 Ekim 2017’ye dek kendi çalıştığınız ve kazandığınız gelirler dışında gelir elde etmeye açık bir enerjide olacak, miras, nafaka, burs, çekiliş gibi alanlardan finansal gelir elde etme şansı bulacaksınız. Eşiniz ve yaşamınızdaki kişinin gelirlerinde de bir artış gözlemleyebileceksiniz. Bu süreçte gizli ve gizemli olan her şeye ilginiz artarken, olası hayati tehlikelerinizde kadersel olarak korunacak, bir rahatsızlığınız varsa ameliyatlar yolu ile çözüme ulaştıracak, psikologlardan destek görebileceksiniz. Ekim ve geri kalan aylarda yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal alan, eğitimler, seyahatler, basın yayın ve iletişim anlamında şanslarınız artarken, kişisel gelişim, astroloji ve felsefe gibi alanlardan da yararlanabileceksiniz. Yıl genellinde patronlar, aile büyükleri, devlet, resmi kurumlarla ilgili işler ve ilişkilerinizde testlerden geçerken, geride kalan ilişkilerinizde geri dönüp bakma fırsatınız olacak
7 Şubat-7Haziran 2017 Jüpiter Terazi Burcu’nda Retro sürecinde ikili ilişkiler, evlilik, toplu paralar, miraslar, eşin gelirleri, parasal meseleler, genel sağlık ve moral durumu, aile büyükleri, patronlar, kariyer alanı, yaşça büyük kişiler, devlet ve resmi kurumlarla ilgili alanlarda durağan ve geçmişten gelen fırsatları değerlendirebileceğiniz zamandasınız. Bu alanlarda yenilik yapmak yerine varolan koşulları düzenlemek işinize yarayacak

Beni takip ettiğiniz için teşekkür ederim, selamlar :)
 
Didem Şarman 
20.02.2017

Youtube kanalıma ücretsiz abone olarak yeni videolarımı hemen izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UC42HUs9EFa9oydjyzocUVOw


 Facebook'ta beni takip edebilirsiniz:


Twitter'da beni takip edebilirsiniz:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder