18 Ocak 2014 Cumartesi

NEJAT İŞLER’E DUALARIMIZI GÖNDERİYORUZ..


Sevgili Nejat İşler, Tanrı’nın Eli Senin Üzerine Olsun..

Az önce Nejat İşler’in doktorunun yaptığı açıklamayı öğrendim ve inanın çok üzüldüm. Henüz çok genç ve umarım bu derdi bir an evvel atlatır. Sizlere astrolojik olarak konuyu açıklayacağım. Aşağıda gördüğünüz haritada içeride olan Nejat İşler’in gd haritası, Dışarı gördüğünüz ise gökyüzü an haritasıdır.




Öncelikle Nejat İşler için söylenen akciğer problemi olduğu ve siroz hastalığı teşhisi.  Konuyu birkaç ay geriden alacak olursam, Nejat İşler’in natal haritasındaki Satürn’e,  3 Kasım 2013’teki Akrep Burcunda gerçekleşen Güneş tutulması karşıt açı yapmıştır. Hemen ardından Aralık 2013’te bu kez transit Satürn, natal haritadaki Satürn’e karşıt açı yapmış ve Nejat İşler aynı zamanda 40 yaş civarı deneyimlenen Neptün kare Neptün döngüsüne girmiştir. Bunların iç içe geçmesinin anlamlarına bakacak olursak, Satürn 11 ve 12. Evin doğal yöneticisi, 8.evin ise yücelim yöneticisidir. Hastaneler ve şifa bulma alanını, aynı zamanda da yaşam sonunu gösterebilecek bir ev olan 12.evin yöneticisi hem tutulma hem de transit Satürn tarafından sert görünüm almıştır. Bunu belki de uzun zamandır devam eden bir hastalığın aniden yoğun bakıma alınması sürecini, yaşamsal tehlikeler evinin yücelim yöneticisinin Satürn olması ve ani yaşamsal tehlikeleri de göstermesi açıklayacaktır. Satürn transitlerde hasar görmüştür fakat bu transitler açıkçası bu derece vahim bir tablo çizmeye yetmeyebilirdi. Tabi eğer Neptün ve Şiron transitlerini saymazsak..

Nejat İşler’in haritasında yaşam sonunu gösteren iki evin de yöneticisi olan Merkür, Şu anda transit Neptün ile kavuşum halindedir. Yani Neptün, Merkür’ün üzerinde, transit Şiron da natal Güneş’in üzerindedir.

Merkür astrolojide kuvvetli öksürüğü sembolize ederken, natal Merkür’ün natal Jüpiter’den aldığı kare açı tamamen akciğer rahatsızlığını göstermektedir. Bu durumda transit Neptün, Merkür’ün üzerine gelerek, hem de hemen bu ay için değil, özellikle Şubat 2013’ten itibaren akciğerler konusunda belirgin bir rahatsızlık, hastalığın teşhisindeki zorluk veya Nejat İşler’in yaptığı gibi “hastalıkla yüzleşmekten kaçış veya hastalığı kendi haline bırakma” yı günümüze dek vermiştir.Neptün'ün natal Merkür'e kavuşumu natal haritadaji Jüpiter Neptün kavuşumunun, yine natal haritadaki Merkür'e kare açısını, transitte üzerine gelerek "açmıştır" Böylece akciğer sorunu daha belirgin hale gelmiş ve yaşamsal tehlike oluşturmaya başlamıştır.

Şiron ise Güneş’in üzerindedir ve kişinin genel sağlık durumuyla ilgili tüm problemleri, acı veren tarafları artık su yüzüne çıkartmıştır.

Nejat İşler ikinci transit Neptün’ün natal Merkür’e kavuşumunu 4 Ocak 2014 itibariyle deneyimlemeye başlamıştır ve 18-22 Ocak 2014 tarihleri Merkür’ün alacağı görünümlerden dolayı oldukça kritik bir eşiktir.
   
Yıl gereği de 2014 Şubat ayına kadar kendisi hassas bir zamandan geçiyor. Eğer bugünleri Allah’ın izni ile atlatırsa, sağlığına kavuşacağına inanıyorum, ama bu zaman alacak.

Hastalığın ciddiyeti ve problemin boyutları ortadadır. Nejat İşler’e Allah’tan acil şifalar diliyorum ve hepimizin onun için dua ettiğini biliyorum.


Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder