14 Aralık 2013 Cumartesi

İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY 17 ARALIK 2013




Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmayacak.. Püfff ! J

17 Aralık 2013 saat 11:26’da İkizler burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunay haritasında Balık burcu yükselmekte ve yılın bu son dolunayının şifa, merhamet ve sevgi dolu enerjilerle geldiğini belirtmekte.

İkizler burcu yeni olanı almakla, bilgileri yenilemekle ve öğrenme süreciyle doğrudan ilgili bir burçtur. Burada gerçekleşen dolunay, yılın son günlerinde 2013’e dönüp bakarak, bu yıl neler yaşadık, nerede hata yaptık ve nerede iyi niyetli davrandık durup düşünmemizi sağlıyor. Dolunay haritasında 4.evde konumlanan Ay, bu dolunayın karmik çözümlemelerle geldiğini ve şimdiden itibaren yeniyi kabul edip, hayatınıza alabilmenizin son derece önemli olduğunu gösteriyor.

Dolunay haftasında hayatınızda hızlı çözümlemeler yaşama imkanı bulacaksınız. Üstelik yaşamakta olduğunuz her deneyimin keyfini çıkarabileceğiniz, olumlu çıkarımlarda bulunabileceğiniz ve hayata gülümseyerek biraz da kendi hatalarınıza gülebilerek tüm bu süreci karşılayabileceğiniz bir noktadasınız.

İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte “geçmeyi” öğreniyorsunuz. Hala sizi yaralayan, üzen deneyimlere takılıp kalmak mı yoksa onları “geçebilip”, yeniye kucak açmak mı, işte seçim sizin J

Kıymetli yaşanmışlıklarınıza veda etmek bazen kolay değildir. Nitekim yaklaşan Mars’ın Uranüs ve Pluton ile gerçekleştireceği zorlu T-kare, hem de Mars Terazi burcunda iken, ikili ilişkilerle ilgili dengeleri yerinden oynatacak ve size geçmişte kalması gereken ve artık sizin yaşamınıza, yol haritanıza katkıda bulunmayan her türlü kişiyi, ilişkiyi ve durumu bırakmanız için sert bir mesaj yollayacak. 

İşte o sert mesajdan önce İkizler Dolunayını sevgi, neşe, gülümseme ve mutlulukla karşılayabilir ve hayatınız için gerekli olan dönüşümü şimdi “daha acısız” gerçekleştirebilirsiniz, zira yaklaşan T-kare önümüzdeki günler ve haftalarda çok şiddetli bitişlere sebep olacak. Tabi ki bu bitiş, durduk yerden değil sevgili okuyucum. Az önce belirttiğim gibi artık size bir fayda sağlamayan ilişkiler ve insanların hayatınızdan çıkması için esasen evrenin size bir hediyesidir bu.

Dolunay haftasında özellikle sözleriniz iki kat daha kıymetli ve önemli olacaktır. Boş konuşan, içi boş insanlara takılmayın ve onların üzerinde durmayın. Dedikodular, boş sözler ve yalanlar duyacaksınız, ancak emin olun anında ortaya çıkacaklar ve kendilerini bir şekilde belli edecekler. Siz siz olun bu Dolunay’da “söz gümüşse sükut altındır” sözünü hatırlayın.

Gökyüzünde Jüpiter Satürn üçgeni hala daha etkin. Bu faydalı görünüm özellikle iş hayatınızı olumlu anlamda etkilemeye devam ederken, inanıp güvendiğiniz değerleri yerinde tutuyor ve başarmak istediklerinize dair inancınızı güçlendiriyor. Tabi ki Jüpiter’in geri hareketi boyunca yani Mart 2014 tarihine kadar yeni bir iş yeri açmanızı önermemekteyim, nitekim gerekli hazırlıkları yapmayı tercih edebilirsiniz.

Dolunay haftasında, iletişim, haberleşme ağları, trafik, gazeteciler, muhabirler, eğitim öğretim kurumları ve ajanslar öncelikli olarak etkileniyor. Yalan yanlış asparagas haberler türeyebilir, iletişim hataları ortaya çıkabilir.

Türkiye’nin 12.evine düşen Dolunay ile birlikte halkın endişeleri tetiklenebilir ve hapishanede olan mahkumlarla ilgili yeni haberler gelebilir.


İkizler Burcu’ndaki Dolunay ve yaklaşan Venüs retrosunun burcunuza göre etkilerini okumak için lütfen linke tıklayınız: http://astroloji.pembeseker.com.tr/aralik-ayi-burc-yorumlari

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder