12 Kasım 2016 Cumartesi

13 Kasım 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları #gokyuzunotları Astroloji





13 Kasım Pazar Ay Boğa Burcu’nda ilerliyor. Sabırlı, sakin yaklaşımların, finansal konulardaki işlerin, uyum ve güzelliğe odaklanmanın, rahat ve konfora düşkünlük ile yemek yeme davranışlarının öne çıktığı zamanlardasınız. Bugün masaj yaptırmak, spa gibi aktivitelerden faydalanmak enerjinizi yükseltecektir. Bir sonraki gün gerçekleşecek Dolunay'a doğru ilerlediğimiz bugün, yaşamınızda tamamlanma enerjisi öne çıkarken, gerekli yüzleşmeleri yaşamak ve hayatınıza daha uyumlu bir yön verme etkisinde olacaksınız. Özellikle bir konuda üretime geçmek (örneğin yazı yazmak, bileklik yapmak, seminer hazırlamak vb.) , yeteneklerinize yönelmek, barışçıl tavırlarda kalmak bu süreçte son derece önemli olacak.

Öğlen saatlerin dek etkin Ay Mars karesi, değişime direnmek yerine, yeni koşulları kabul etmenin, extreme sporlar denemenin, takım çalışmaları ve arkadaşlıklara zaman ayırmanın faydasını anlatırken burada duygusal konlarda özellikle anne ve kadınlarla ilişkilerde sakin tavırlarda kalmayı tercih edin. 

Saat 17.00-19.00 aralığında etkin Ay Ay Düğümleri uyumu ile finansal konular, iş hayatı, görüşmeler ve istikrarlı diyaloglar geliştirmek açısından olumlu ve de kadersel karşılaşmaları destekleyen zamanda olacaksınız.

Akşam saatlerinde etkin olan Ay Neptün uyumu fedakarlık yapma halinin artacağı, sevgi, aşk ve teslimiyet duygularının öne çıktığı zamanı anlatırken, burada maddi konularda yanılgılara karşı temkinli olmalısınız. Sanatsal faaliyetler ve spritüel etkinliklerden yararlanmak burada daha kolaydır ve yaratıcı enerji, ilham artar.

Bugün öğlen saatlerinden itibaren duygusal konularda kendinizi çok daha rahat ifade edebilir, beklediğiniz haberleri alabilir, düşüncelerinizde esneklik ve anlayış gösterdiğiniz sürece karşılığını sevgi olarak fazlası ile görebilirsiniz. Burada kadınlar ve anne figürünüzden yardım almanız, seyahat etmeniz, başvurular, sınavlara katılmanız ve eğitim süreçleri ile ilgilenmeniz çok daha kolaydır.

Danışmanlık ve sertifikalı astroloji eğitimi ile ilgili bilgi için: didemsarman@yandex.com a mail atabilirsiniz
 
Koç
Kariyerinizde tam olarak bir çıkış, parlama zamanındasınız. Patronlar ve kurumunuzdan destek görebilir, daha fazla para kazanma şansı yakalayabilir, yeteneklerinizle herkesi kendinize çekebilirsiniz

Boğa
Yaşamın size maddi manevi hediyeler vereceği, hem yaptığınız işler hem de kurduğunuz ilişkilerle büyüyüp, parlayacağınız, her türlü girişiminiz için fazladan destekler bulabileceğiniz etkili zamanlama.

ikizler
Ruhsal gelişiminize ağırlık vererek, spiritüel çalışmalardan faydalanmak ve geçmiş problemlerinizi şifalandırmak için harika olan bugün, ruhunuza çok iyi gelecek yeni deneyim ve paylaşımlara açık olun

Yengeç
İkili ilişkilerinizde inanç, umut, güven ve paylaşımı arttıran bugün, geleceğe yönelik yeni kararlar alabilir, iş hayatınızdaki görüşmelerden istediğiniz sonuçlarla ayrılabilirsiniz. Şans sizden yana.

Aslan
İş hayatınızda sizi ileriye götürecek bir teklifle karşılaşabilir, süren diyaloglarınızın olumlu sonuçlara bağlandığını fark edebilirsiniz. İlişkilerinizde ailenizin desteğini almak, görüşmeler için olumlu zaman.

Başak
Özel yaşamınızda birlikte seyahat planı oluşturabilir, yurtdışı veya şehir dışı seyahate çıkabilir, eğitimlerden faydalanabilir, hukuksal işlerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Aşkta olumlu zaman.

Terazi
Beklediğiniz toplu paralarla ilgili olumlu haberler alabilir, ev alım satımı, miras, nafaka, burs, ve prim işleri ile ilgili ilerleme kaydedebilirsiniz. İlişkiniz olan kişinin hayatındaki problemler çözümleniyor.

Akrep
İkili ilişkilerinizde yeni tekliflerle karşılaşabilir, yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla aranızı düzeltebilirsiniz. Özel hayatınızda pürüzleri gidererek, daha kaliteli paylaşımların olacağı zamandasınız

Yay
Kişisel yeteneklerinizle öne çıkarak, iş hayatınızda hem daha çok insana ulaşabilir hem de gerekli bağlantıları kurarak, çıkış yaşayabilirsiniz. Maddi manevi kazançta olduğunuz etkili bir zamandasınız.

Oğlak
Sizi her alanda ileriye taşıyacak, maddi manevi kazançlar getirecek, bereket, bolluk ve şans enerjisinin yaşamınızda aktif olduğu bir zamandasınız. Hamilelik, ilişkiler ve para konusunda şanslarınız var.

Kova
Geçmişten bugüne taşınan ilişkisel ve ailevi sorunları çözümleyerek, moral ve motivasyonunuzu arttıracağınız bu zamanda, ruhunuza çok iyi gelen insanlarla karşılaşabilir, ilişkileri iyileştirebilirsiniz.

Balık
Harika haberler alarak, hem kariyer gelirlerinizi arttırabilir hem de seyahatler, eğitimler, yeni tanışma ve görüşmeler aracılığı ile işlerinizi ve ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Görüşmeler için ideal zaman

Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder