9 Aralık 2013 Pazartesi

MUSTAFA BALBAY SERBEST SATÜRN JÜPİTER 120

4 buçuk yıllık esaret, sonunda bugün özgürlükle sonuçlandı. Hepimizin beklediği bu son derece sevindirici gelişme, Türkiye haritasında hapishanede olanlar, tutsak olanların özgürlüğe kavuşmasını anlatan evin yöneticisi Venüs ile davalarla ilgili gelişmeleri takip edeceğimiz Jüpiter gezegeninin 120 drc açı kurması, gökyüzünde Uranüs-Merkür 120 drc açının etkin olması ve en önemlisi gökyüzünde Jüpiter ve Satürn arasında 120 drc açı olması böylece adaletin en doğru şekilde tecelli etmesi ile gerçekleşti.

Jüpiter Satürn üçgeni bir davanın en doğru ve isabetli şekilde karara bağlanmasına sebep oldu.

Bu son derece sevindirici gelişme esnasında Terazi burcundaki Mars, Türkiye haritasında bu olayı gösteren önemli bir nokta ile temas etmedi, yani olayda Terazi burcundaki Mars faktörünü bugün için arayamayız, zira önümüzdeki yedi aylık süreçte bu sevindirici haber dışında adaletle ve davalarla ilgili son derece üzücü gelişmelerin olması da sözkonusu. Bu konuyu Mars Terazi burcunda isimli yazımda ele almıştım. Okumak isteyenler için:

Lütfen bu sevindirici süreç hiç kimseyi rehavete sokmasın. Ülkemizdeki gelişmeleri an an takip etmeye, haklarımızı aramaya devam edelim. Unutmayalım ki biz sadece Allah’a kuluz, bu yüzden olmakta olan hiçbir gelişmeye gözlerimizi kapamayalım.

Mustafa Balbay’a ailesi ile birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu günler dilerim. 80 yaşındaki dedem bizzat Silivri’ye giderek kendisinin davalarını yakından takip etmişti ve bu olay tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizim ailemizi de sonsuz mutlu etti.

Lütfen aynı duyarlılığı komutanlarımız, paşalarımız için de sürdürmeye devam edelim.

İlker Başbuğ , Hurşit Tolon, Tuncay Özkan ve daha isimlerini sayamayacağım birçok değerli insanı da unutmayalım.


Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder